Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Ho Ho Ho...
23 december 2019 09:01
  Shopping   

Godmorgon på er, nu är det inte många timmar kvar innan Tomten kommer på besök.

Som vi nämnde flera gånger så var sista datum att beställa för att hinna få hem innan jul den 18/12 innan 15.00 och vi vet att postens nissar arbetar flitigt för att leverera dom hem till er innan jul!

VIKTIG INFO till er som beställt efter den 18/12:

I fredags drog vi igång vår Julrea och tyvärr krashade hela vårat packnings-system i samband med detta så ni som lagt ordrar sedan i fredags får jag tyvärr och med hemskt ledsna nyheter meddela att det kommer dröja några dar ytterligare än vanligt innan dom levereras.
Vi vet inte om det beror på övergången till den nya hemsidan eller om det är på grund av högt tryck i systemet som det krashade för jösses vad ni klickat hem massor av kläder!
Men vi jobbar på det och så snart vi kan skriva ut adressetiketter igen så kommer vi att packa och skicka ordrarna till er så snart som möjligt.
Vi hoppas ni har överseende med detta och för er som har funderingar så finns jag på mejlen för att besvara er:
e-handel@mandeldesign.se

Hoppas ni får en helt underbar dag idag och i dagarna och att ni hinner ta in och njuta av det mysiga med julen. Ibland känns det som att den nästan är över på en ögonblinkning - så ta in och njut av julens magi!! ;-)
Vi ses vi igen den 27:e... och glöm inte att spana in vår nya hemsida på juldagen den 25:e, det kommer definitivt jag att göra! ;-)

Vi alla på Mandel önskar er en RIKTIGT GOD JUL!
Många Varma Julkramar och Kärlek ❤🎅🤶❤
Ny hemsida, blogg och julrea !
20 december 2019 09:26
  Shopping   

God morgon!

Nu händer det MYCKET hos oss så tänkte att jag går pang på rödbetan här! :)

Onsdagen den 25 december lanserar vi vår nya hemsida!!
Känns så otroligt kul att äntligen få visa den för er! Massa bra funktioner där ni äntligen kan filtrera storlekar, färger, pris, nyheter etc etc. Vi kommer ha en chattfunktion så ni snabbt kan ta kontakt med oss! :)
Och mycket mycket mer! Dock vill vi bara informera om att den kommer inte vara helt klar, vissa delar kommer vi komplettera med efter julhelgen då vi inte hinner få allt på plats.
T.ex jobbar vi med att ta fram en bra storleksguide med alla modellers och våra mått för att ni enkelt ska hitta er storlek. Det kommer finnas en flik där ni hittar enbart ECO kläder, kläder av återvunnet material.
Funktionen att kunna ställa frågor under enskilda plagg kommer finnas efter nyår och även era privata konton med inlogg. Detta tar lite längre tid att få över då det är mycket data som ska implementeras så hoppas på ert tålamod där :)
Vi kommer även börja med sms funktion vilket innebär att ni kommer få sms med rabattkod när vi har särskilda kampanjer, detta kommer ni nämligen få se mycket mer utav framöver!! :)

Bloggen kommer finnas på vår hemsida från den 25 december. Så ni ska alltså inte gå in på hittaplagget.se längre utan den kommer ligga som en flik längst upp på hemsidan www.mandeldesign.se
Lite smidigare tycker vi och hoppas ni känner likadant ❤

Sist men inte minst! Kl.11.00 idag startar vi vår stora JULREA!! Missa inte!

Dagens nyheter kommer tillbaka den 7 januari igen, tills dess fokuserar vi på att ge er en bra rea och en funktionell och lättnavigerad hemsida som dessutom är mobilanpassade, det ni! :)

Vi kommer ha öppet alla dagar under jul och nyår så bara att höra av er om det är något ni undrar över.
Vet att vi har lite problem med att vissa inte får orderbekräftelse, detta beror på arbetet som pågår mellan den befintliga och nya hemsidan. Vi hoppas på ert överseende med detta.

På måndag tar jag en veckas semester och åker till Kanarieöarna med familjen så om ni får tråkigt i mellandagarna kanske ni hittar något värmande blogginlägg därifrån :)
Bästa Jessica finns här på bloggen på måndag ❤

Vi vill passa på och tacka alla er mest fantastiska kunder för det gångna året! Ni är världens bästa kunder och vi vore ingenting utan er. Så stort tack för att ni hjälper oss att bli vårt bästa Mandel ❤
Önskar er en riktigt fin GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!!
Stor kram Camilla ❤
Ps. Missa inte denna fantastiska klänning, den kommer jag bära på nyår!
DAGENS NYHETER !!
19 december 2019 09:41
  Shopping   

God morgon!

Hoppas ni har en fin dag! Snart är det äntligen dags för lite julledigt!! Tror vi är många som behöver ladda batterierna efter den här mörka hösten.

Men först måste ni bara ta en titt på dagens nyheter!
Håller det lite enkelt idag då vi har väldigt mycket för oss idag. Modellcasting, ja vi letar fortfarande efter fler härliga som kan förgylla vårt team :) Nya hemsidan kommer i dagarna (berättar mer om det imorgon) och såklart era paket som alltid är vår första prio! ❤

Idag kommer en heeelt fantastisk maxiklänning i färger som får mig att tänka på strand och hav! Underbart leo-mönster i mörkblått, ljusblått och brunt med en cremefärgad botten. Så fräscht! Volang nertill och enkelt skärp i midjan som är avtagbart. Själv kommer jag bära den utan skärp och låta den vara så där härligt böljande och skön!

T-shirten - ännu ett plagg som får mig att längta efter värme och sol! :) Endast 149 kr och kommer i rosa och gult. Perfekt nerstoppad i ett par jeans till våren!

Dagens byxor är riktigt fina. Lite tjockare material som gör att den faller snyggt och känns väldigt arbetad. Resår i midjan vilket är skönt :) Kommer i svart men framförallt får vi en ny färg, olivbrun heter den. Kul med lite annat än svart och väldigt snygg. Lite mörkare i verkligheten än på bilderna skulle jag säga.

Sist men inte minst en ny färg av VMCAVA, härlig ljusrosa - 199kr.

Kramar ifrån oss och ha en underbar dag!! ❤
Julklappstips 3
18 december 2019 13:08
  Shopping   

Vanlig julklapp i form av lyxig pyjamas till suveränt pris eller julsockar till din egna outfit eller till julklappsspelet?

Ni hittar produkterna nedan:

Pyjamas

Sockar i fin presentpåse

Övriga Accessoarer

Sista ruschen...
18 december 2019 12:38
  Shopping   

Sista timmarna nu med packning av ordrar som skall iväg till tomten eller hem till dig innan julafton! ;-) Återigen, viktigt att du lägger din order innan 15.00 idag för att den skall hinna packas och skickas med posten.

Vi har precis haft genomgång hela förmiddagen med den nya hemsidan.. ni kommer förhoppningsvis älska den på alla sätt.. hur snygg layout det är och hur många bra smidiga funktioner som tillkommit för er kunder. Det kan vara så att ni kommer hänga mer på mandeldesign.se nu än vad ni någonsin gjort innan.. och det är kanske både på gott och ont ;-)


Nedan hittar ni topparna,

Röda Vifrola som nu är på rea för 179 kr istället för 299kr.

och PCJENNY.för 399kr
Tipp tapp...
18 december 2019 08:49
  Shopping   

tipp tapp tippetippetipp tapp..

Idag är det onsdag och ABSOLUT SISTA DAGEN ATT BESTÄLLA INNAN JUL!! Lägg din order senast 15 idag för att hinna få hem dina paket innan jul.
Kanske vill ni bära Marias fina glitterklänning eller Sarahs linne och fina cardigan? I sådana fall hittar ni dom här nedan:

KLÄNNING

LINNE

CARDIGAN

Örhängen



Idag kommer det upp vår favoritklänning SLFDAMINA som efterfrågats ett bra tag sedan den tog slut i svart sist.. Kanon klänning som är superfin och enkel att ha både till fest och vardags.

Det kommer en plisserat topp i tre färger, ett par stretchiga jeansleggings i svart (sitter suveränt på) och ett snyggt spetslinne.

Kika in vid 11.00 för att hinna norpa dagens nyheter!

och vet ni vad.. idag skall vi sätta oss i skolbänken igen och få lära oss det nya systemet för nya hemsidan och bloggen som kommer.... väldigt väldigt snart ;-)

Kram från oss
Julbord ❤ Mandel
17 december 2019 15:00
  Shopping   

Som vi rullar fram nu mellan hyllorna efter att ha varit på Långedrags Värdshus och ätit en riktig stor och bra julbuffé som innehöll ALLT. Supermysigt var det.
Så synd att Sarah inte var med men vi andra åt för henne också... så det var ingen mat som gick till spillo om man säger så ;-)

Camilla har på sig snygga pennkjolen med knyt som är i stretchig skinnimitation. Ni hittar den HÄR
Till kjolen har hon fina toppen VMISOLDA som även finns med matchande kjol om man vill ha ett set.

Jag har på mig PCBILLO POLO med fina glittriga PCJENNA.
Superfint att ha både till byxor som till kjol och väldigt skönt att kunna ha polo under tycker jag som är väldigt frusen av mig på vinterhalvåret =)

Ellika har på sig OBJDINAH-toppen som är så cool i sitt mönster och har snygga vida ärmar med knyt.

Nettan har på sig SLFLANNA från Selected Femme och som även den här är fin med både polo eller klassisk t-shirt under.

Maria har på sig vår fina blus som kom för inte alls många dagar sedan och som även finns i mörkblå och vit. Den är så lyxigt fin i materialet och har stilrena detaljer. Ni hittar den HÄR

Ella och Lina har varit otrogna med att handla på något annat ställe än Mandel så jag tycker att vi i ren protest inte ägnar lika mycket uppmärksamhet åt dom just idag.. ;-) Men visst är dom superduper-julfina!!... trots detta ;-)

Nu skall vi rulla vidare och packa ordrar.

Kram från Mandelgänget
❤❤❤

C h r i s t u e s d a y
17 december 2019 10:20
  Shopping   

God morgon Godmorgon,

Idag väntas det mysigt julbord för oss här på Mandel (håll utkik efter bilder här senare) och vi vill därför passa på att ge lite julig inspiration från shoppen!
Imorgon onsdag är nämligen sista dagen för att beställa från oss och hinna få hem det till jul.
Så blir du sugen på någon av dessa outfits så är det bäst att beställa dom så snart som möjligt, gärna idag, men absolut senast imorgon innan 15.00.

Öppet köp på julklappar är fram till 7/1.

Sarahs outfit hittar ni genom att klicka på länkarna nedan:
Glittertröja
Röda poptrashbyxor

Marias outfit:
Rött Linne
Svart cardigan

och håll i hatten, dagens nyheter kommer upp 11.00 idag som vanligt och då får ni allt från fina toppar, blus, pennkjol från Selected Femme och superfin skjortklänning från VILA.

Ha en underbar tisdag underbara kära söta rara ni ;-)
Kramar från oss
Rainy monday
16 december 2019 09:38
  Shopping   

G O D M O R G O N
Hoppas helgen varit fin. Själv har jag hunnit med mysig julklappsshopping, julbak och bebismys så jag är nöjd och redo för en ny arbetsvecka.. och det här blir ju sista fulla veckan man jobbar innan en massa julledighet.
Har ni hunnit handla klart alla julklappar?
Om ni tänkt beställa från oss så är sista datum den 18/12 nu på onsdag för att det skall hinna hem till jul. Om ni tycker att det är svårt att beställa något plagg eller något smycke/accessoar så har vi alltid presentkort man kan välja att få på antingen mejl eller hem med brev. Smidigt va?! Jovisst vettu =)

Idag kommer dessa SUVERÄNT SUPERFINA OCH SUPERCOOLA cargobyxorna från Only. Det är poptrash serien som fortsätter leverera.
Snygga att matcha med dagens randiga tröja som är i finstickat fint material. (Kommer även i blårandig)

Det kommer även en riktigt fin skjortblus i randigt samt en SUVERÄN SUPERFIN och SNYGG manchesterkjol i knälång modell.

Det är okej att unna sig lite fint från dagens nyheter, det är verkligen okej. ;-)

Ha en underbar måndag fina ni så ses vi i shoppen 11.00!
Kram J
Glad Lucia!
13 december 2019 09:38
  Shopping   

Glad Lucia!

Idag bjuder jag på en liten bild på min lilla Lucia ❤ Dock tycker hon inte om att stå still eller heller lyssna så värst på sin mamma :) så fick fånga henne i farten!
Igår eftermiddag hade förskolan sååå mysigt lussefirande utomhus i en skogsglänta på gården med massa tända ljus, så stämningsfullt. Och är det inte något speciellt när barn sjunger, så vackert att det är svårt och hålla tårarna tillbaka.

Idag kommer det en helt fantastisk ulltröja i rosa från Selected Femme. Den här får ni verkligen inte missa om ni som mig älskar rosa! 35% ull och 25% alpacka och den kliar inte alls. Det kan jag verkligen lova. Jag är väldigt känslig för när det sticks men nu har Selected Femme arbetat hårt med sina ulltröjor och dem är väldigt mjuka. Lovar fri retur om ni vill testa!
Pris 999 kr, så lite dyrare men å andra sidan så är det riktigt bra kvalité och den håller i många år.

Sen har vi dagens klänning som är väldigt fin! Underbara färger, går lite mot neon som vi kommer se väldigt mkt av framöver. Bär den med jeans eller strumpbyxor under nu i vinter och barbent i sommar!

Kommer ni ihåg dem svarta jeansen VMTANYA som kom häromveckan? Dem sålde slut på bara ett par dagar och idag kommer dem i blått. Vi har bara fått in ett par i varje storlek så var snabb om du vill ha!

Sist ut en härlig V-ringad tröja, off shoulder modell i ribbat. Kommer i vitt och ljusrosa.

Kram och ha en mysig Lucia med mycket varm glögg och pepparkakor ❤
  Föregående   Nästa