Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Äntligen liiiite sol.
31 maj 2015 15:33
  Outfits   

Nu har vi varit iväg med sonen och kollat fotbollsmatch och vi stod verkligen och frös för det blåste som tusan. Nu är vi hemma på vår altan där man kan få lä och därmed härlig värme så en kopp kaffe i solen nu blir perfekt.
Har på mig fina toppen "Vmshoulder" och favvojeansen "Onlultimate".
Mors Dag
31 maj 2015 11:16
  Ledig   

Kalle är bortrest den här helgen så det var barnen som själva fixade Mors Dag-firandet här hemma så de överraskade med kaka som dottern bakat och blommor=)
Hoppas ni alla får en fin söndag idag alla härliga Mandel-människor runt om i landet.
Frukostmusli
30 maj 2015 12:04
  Eva tipsar   

Här kommer recept på den frukostmuslin som jag ofta gör här hemma:
5 dl dinkelflingor, 5 dl havregryn, kokosolja ca 1 dl (jag använder Kung Markattas som jag hettar upp så den blir rinnande), hackade nötter ca 1-2 dl, solrosfrön ca 2 dl, chiafrön, ca 2 dl vatten och riven kokos ca 2 dl och lite kanel.

Rör ihop allt detta i en bunke och häll ut det i en lång panna.
In i ugnen på ca 225 grader i ca 20-30 min OBS: rör om OFTA då det lätt bränner och det är olika hur länge det behöver vara inne så lämna inte köket;P
Ta ut och låt det svalna, häll i russin och rör om och förvara den sedan i en tät burk.

Tadaaaa - färdigt=)
Inviger nya toppen.
29 maj 2015 19:09
  Outfits   

Nu ska jag strax in till stan och träffa kompis så jag inviger nya toppen "VmSholder" som kom i dag, den här lär verkligen bli en favorit hos mig=)
Byxorna är suveräna "PcJust Wear" som snart kommer in igen i svart (de vita kommer in i juli).
Smyckena för kvällen är fina "Belle Uno"-halsbandet, "Thassos"-armbandet, "Sahara"-armbandet, "Grapes"-ringarna och ringen "Thassos".
Kollektionsmöte med Soya
29 maj 2015 18:04
  Kommande plagg  /  Soya   

I dag var jag på kollektionsmöte med Soya och köpte in massa fint till våren.
Det är leverans i december-januari här och det var en perfekt prespring-kollektion med suveräna plagg att ha både till julens fester m.m och självklart hela våren också.
Påfyllning!
29 maj 2015 14:30
  Shopping   

Idag blir det påfyllning av "Easy" byxan i svart och paisley/multi. Den fina klänningen "Vilink" och "Confident" cardigan i mörkgrått. Det blir även påfyllning av "Mesella Zip Leggings" så var med här nu klockan 15.15 :)
Wiiihoeeeeee!!!
29 maj 2015 10:47
  Eva tipsar   

Storsäljaren "Onlsummer Smock"-knickersen från Only är ju en fantastiskt omtyckt modell här och den säljer ju slut snabbt som tusan varje gång de kommer in här.
NU har jag precis lyckats norpa en till omgång här i den fina mörkblå nyansen (här på bilden) så det blir påfyllning redan nästa vecka och då jäklar får ni vara snabba för dessa är ju perfekta till sommar och semester=)
Inspiration från oss...
29 maj 2015 10:13
  Outfits   

Ja dag kommer det in flera plagg som jag vet att många av er väntat på, både mönstrade klänningen som ni ser här på Therese och trendiga toppen jag har här med öppna axeln (har såklart redan norpat den själv).

* Jennifer har på sig en superfin jeansklänning som är i skön lite tunnare denimkvalitet så den är perfekt hela sommaren, har kanooonpriset 149 kr. Tröjan är Vilas nya supermodell "Share knit" som vi VERKLIGEN rekommenderar - perfekt vardagströja som sitter snyggt på och har suveräna priset 199 kr.
* Jag har på mig grymma toppen "Vmshoulder", Ajlajk-halsbandet "J3" och suveräna Olivia Denim"-jeansen.
* Therese har på sig fantastiska klänningen "Onlchoise" som kommer i två fina print i dag pris 179 kr.
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
29 maj 2015 08:40
  Outfits   

I dag kommer den fantastiskt fina klänningen som jag tipsat er om här på bloggen. Klänningen är sååå himla fin och har kanonpriset 179 kr. Modellen är suveräna "Sarah" som är mångas favorit här.
I dag kommer även den coola paljettkjolen "Vivala" från Vila i två nya färger som är sååå himla cool.

Jag har på mig suveräna "Easy"-byxan, "Easy"-linnet och suveräna "Mansi"-koftan.
Påfyllning idaaag!!!
28 maj 2015 14:43
  Shopping   

Wihooeee - i dag blir det påfyllning av storsäljaren "Viram"-jeansskjortan från Vila som sålt slut snabbt som tusan varje gång den kommit in här.
Nu kommer det även in alla färgerna av underbara långkoftan "Viparel" från Vila och min favvobyxa "VmFlex" som jag VERKLIGEN rekommenderar!!!
Det blir även påfyllning av fina Edblad-smycken som hunnit sälja slut.
  Föregående   Nästa