Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Sommaroutfit
28 maj 2015 12:56
  Outfits   

Ja nu vi vill vi ju ha vårvärmen och klä oss i härliga somriga plagg men det är ju fortfarande temperaturer som mer påminner om höst än vår på många ställen runt om i landet...
Vi visar nu tips på fina sommaroutfits som passar perfekt även kyligare dagar:

Therese har här på sig storsäljaren "Lilly 3 B" (som vi nyligen fått påfyllning av så just nu finns alla storlekar inne), linnet är härliga"Elitta 1" i trendigt paisleymönster. Är det kyligt så är det perfekt med en skön mjuk stickad cardigan att ha över och här har Therese suveräna "JdyClearwater" som har kanonpriset 179 kr.
Inspiration från tjejerna.
28 maj 2015 10:11
  Outfits   

I dag kommer den superfina klänningen från Only som jag tipsat er om här på bloggen (Therese har satt till fina skärpet Enya till här). Nu kommer även omtyckta Edblad-smyckena "Belle Flower" i rose som Therese har på sig här, perfekt present både till Mors Dag, student, examen m.m. nu.
* Jennifer har på sig coola tishan med vingarna på ryggen och suveräna "Vijulia"-byxan till.
Jag har fått tag på fleeer - påfyllning i dag.
28 maj 2015 09:58
  Eva tipsar   

Storsäljaren "Leona"-väskan är ju en mycket omtyckt modell här och den senaste varianten med de fina marina ränderna är ju även perfekt som strandväska nu till sommaren.
Jag har lyckats norpa en till omgång här så det blir påfyllning NU kl 11:00.
Gooodmorning...
28 maj 2015 08:44
  Outfits   

Ja i dag lyser solen...med sin frånvaro men jag fick faktiskt en superhärlig eftermiddag hemma i går när jag kunde gå i jeansshorts ute för första gången i år och det kändes ju lite hoppfullt iaf=)
I dag kommer den fina Only-klänningen med singoallaringningen som jag tipsat om här på bloggen (dock utan skärp), cool tisha och nya färger på Easy-linnet (bla sommarens nya leoprint som även kommer i byxa inom kort).

Jag har på mig superfina Vila-toppen "Viasla" och suveräna underlinnet "Objaze" från Object som jag VERKLIGEN rekommenderar - helt grymt bra modell (har det både i svart och vitt). Jeansen är storsäljaren "Olivia Denim New".
Dagens påfyllningar!
27 maj 2015 14:31
  Shopping   

Idag blir det påfyllning på "Vmpaula shorts" och "Onlkatie Skater Skirt". Det blir även lite påfyllningar ur Edblad serien. Klockan 15,15 är det som gäller =)
Mors Dag-tips
27 maj 2015 11:32
  Shopping   

Tänk nu på mamsen på söndag och ge tex ett fint smycke. Omtyckta Edblad har ju fantastiskt många fina modeller och dessa modellerna med hjärtan är väl perfekta att ge till mamma, kolla på "Monaco Heart"-serien.
Tyck till...
27 maj 2015 11:05
  Pieces   

Ja sommaren och härligt strandhäng närmar sig...
Vad tycker ni om den här strandväskan (som man självklart kan ha på stan också), priset är 479 kr och den finns för omgående leverans.
Vill ni att jag ska ta in den eller ej, gillar ni den, vad tycker ni om priset osv... hojta till här vad ni tycker.
Suveräna Vindis-modellen.
27 maj 2015 10:45
  Outfits   

Ja underbara Vila-klänningen är redan en favorit här hos många (både jag och Therese här på jobbet har den ju själva). En helt underbar midsommarklänning som man känner sig somrigt klädd i och den vackra öppningen över axeln ger det där lilla extra.
Inspiration från tjejerna.
27 maj 2015 10:27
  Outfits   

I dag kommer dessa superfina topparna in - perfekta både snyggt till jobbet och en afterwork odyl
* Jennifer har på sig fina singoallatoppen "Onlhalle" med spets upptill som man kan variera och ha antingen över axlarna eller som en vanlig ringning. Byxan är suveräna "Onllise"-modellen.
* Therese har på sig fina toppen "Onllydda" med coola spetsen över ryggen tillsammans med jeanskjolen "Vifit" och nya halsbandet "Pcerica".
Pssst...
27 maj 2015 10:09
  Eva tipsar   

Det blir påfyllning av flera omtyckta Edblad-smycken nu kl 11:00 - perfekt Mors Dag-tips så håll koll på webshoppen som vanligt. Jag själv kunde inte motstå coola flätade armbandet "Sahara" som jag norpade nu i rosa (både jag och Charlotte här på jobbet har det).
  Föregående   Nästa