Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Första ljuset brinner...
30 november 2014 15:26
  Outfits   

Vi har haft en mysig dag här då dottern haft uppvisning med sin musikalgrupp som vi varit iväg och tittat på och sedan har vi såklart ätit massa lussebullar och pepparkakor som man ska såhär på första advent=)
Jag har på mig suveräna "Chu"-tröjan som glittrar härligt, några få finna ännu kvar på webshoppen - perfekt tröja nu i jultider=)
Adventsmys.
29 november 2014 10:16
  Övrigt   

Ja nu börjar det arta sig här hemma, alla blommor är klara och likaså årets avdentsstake, stjärnorna sitter i fönstren och hyacintdoften fyller huset. Har precis tänt brasan så nu ska jag börja med frukosten här, dags för premiär av vörtbrödet i dag=)
Adventsförberedelser...
28 november 2014 19:21
  Övrigt   

Nu är huset färdigstädat så nu är bara allt det roliga kvar med att pyssla och fixa för att få det härlig adventsfint här hemma=)
Jag lägger upp fler bilder här i morgon när allt är klart så ser ni hur det blev=)
Tjohooo - påfyllningar idag!!!
28 november 2014 14:33
  Shopping   

Idag får ni inte missa påfyllningen här kl 15.15 för då kommer cardigan "Carey", "Crush 5P Skinny", "Dawn Short PU Jacket" och Officiel l/s O-neck" i svart. Det blir även påfyllning på flera fina Edblad smycken.
Skira kimonos till jul...
28 november 2014 11:27
  Kommande plagg  /  Vero Moda   

Ja trenden med kimonos har ni väl inte missat nu, suveränt plagg som är lätt att kombinera och direkt få en snygg look.
Dessa två modellerna kommer in i december och verkligen perfekta både till julfesten, nyårsafton m.m. Priset är 349 kr här och den högra kommer redan nästa vecka och den med fransar kommer runt lucia=)
Psssst...
28 november 2014 10:55
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av omtyckta "Onlsabine" som sålde snabbt som tusan sist (både jag, Charlotte och Therese har den själva här).
Det blir även påfyllning på mina favvoringar "Grapes" med både lilla och större kulan som jag verkligen rekommenderar (sålde ju snabbt här när de kom in tidigare i veckan).
Härlig fredag.
28 november 2014 10:08
  Outfits   

Ja i dag har vi en härlig fredag där tom solen kikar fram på oss. Massa fina plagg kommer det idag (suveräna priser på nyheterna som Thesere och Jennifer har på sig här).
* Jga har på mig nya supersköna byxorna "Onlfigura" som kommer i dag - perfekta både till jobbet/skolan eller som en snyggare slapparbyxa hemma (perfekt nu i vintertid). "Jackan" är snygga "Vinaja" som sålde snabbt i går (fler rosa och svarta är nu beställda av den).
* Therese har på sig nya sköna tunikan/klänningen "Jdyaiko" (139 kr) som kommer i dag och storsäljaren "Anette"-jackan.
* Jennifer har på sig ny omlottcardigan i omtyckta "Tango"-serien som har kanoonpriset 150 kr och fina linnet "Vmnew Ratli" (69 kr) som kommer i nya färger idag.
Adventsmys på frukostmötet.
28 november 2014 09:43
  Outfits   

Ja i dag tände vi första ljuset i adventsljusstaken och hade både glögg, pepparkakor och skumtomtar på morgonmötet här på jobbet=)
Hjälp min partner...
27 november 2014 22:13
  Shopping   

Har er partner det svårt när det ska handlas julklappar?
Då kommer våra superhjältar till undsättning! Om inte er partner har koll på er smak och storlek så har ju i alla fall vi det :)

Gå in på startsidan på www.mandeldesign.se och använd vår "partnerhjälp". Med lite ledtrådar från er kan vi kontakta er partner. Resten blir en överraskning...
Wiiiihoooeee!!!
27 november 2014 14:33
  Shopping   

Nu jäklar får ni vara snabba här för det blir påfyllning på flera storsäljare i dag: cooola Object-klänningen "Objgreta" (se gärna filmklippet på FB och inst") som är sååå himla grym med paljetterna som man kan dra och fixa mönster som man vill.
Dunderstorsäljaren "Anette", "Objliva" och suveräna "Up-C"-jeansen som är heelt suveräna modeller!!!

Var med nu kl 15:15 för dessa plagg lär springa iväg då jag vet att många av er väntat troget på påfyllningen=)
  Föregående   Nästa