Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Hälsning från Meloneras
30 november 2013 19:01
  Ledig   

Halloj på er, vi har en skön semester här på Gran Canaria och fina Meloneras. Jag kan tyvärr inte skryta med något höjdarväder för det är mest mulet och prognosen för kommande dagar visar även regn men vi har det bra ändå;)
Lite lurigt med uppkoppling i bland men nu verkar det funka. Ha en fin söndagkväll, nu ska vi ut och äta här.
Visa ryggen!
29 november 2013 15:40
  Shopping   

Här tänkte vi visa några plagg där ryggen är i fokus. En vacker rygg kan enkelt lyfta en hel outfit och känns helrätt just nu.
Här har vi på oss:
"Jolu"& "Fringe Kikkuno".
"Roselyn" & "Yogas".
"Anastasia" & "Kole".
Dagens påfyllningar!
29 november 2013 14:50
  Shopping   

Idag har vi påfyllning på flera bra byxor såsom "Diro Pants" i det supersnygga paisleymönstret, "Cleavo 5P RW 218" och storsäljaren "Olivia Non-coated" som finns i både army och svart. Som vanligt är det kl. 15.15 som gäller så missa inte detta =)
Underbara Edblad-smycken...
29 november 2013 12:50
  Smycken/Accessoarer   

Edblad har en serie smycken med glitterpolering som glimrar vackert, och passar superbra både till vardags & till lite festligare tillfällen. Matchar man ihop smyckena till ett helt set känns det lite extra lyxigt!
På bilderna ser vi "Dottie Studs Glittering", "Dottie Short Necklace", "Dottie Mix Bracelet" och coola blanka armbandet "Emelie Bracelet", som passar perfekt ihop med smycken från "Dottie"-serien.
Advent på ingång...
29 november 2013 11:19
  Övrigt   

Det närmar sig advent och Eva & Kalle hade lämnat en liten överraskning till oss =)
Vi vill passa på att önskar er alla en mysig första advent!
En video-dagens... =)
29 november 2013 09:09
  Outfits   

Det är fredag och det är första advent på söndag! Har ni börjat julpynta där hemma än?
Idag får ni se en videosnutt på vad som kommer upp idag.
Det blir även lite bra påfyllningar på linnen och leggings från "Officiel"-serien. Perfekt för att fylla på basgarderoben! Så var med kl. 11.00.
Jennifers senaste köp...
28 november 2013 14:30
  Outfits   

Här visar Jennifer vilka plagg och smycken hon har köpt den senaste tiden. Hon har på sig fina toppen "Lucille S/S Top" tillsammans med med jeansleggingsen "Just Jute" och smyckena "Dottie Studs" & "Lee"-armbandet. På stången hänger snygga cardiganen "Sniper L/S Drapy Blazer", som passar utmärkt att bära både till fest och vardags. Gröna toppen "Celina 1" från Soya med cool dragkedja, och tröjan "Zarina LS Mesh Top", som har transparenta detaljer på ärmarna som lyfter hela plagget. Byxorna är sköna "Rikka Gymna".
Titta vad som kommer in...
28 november 2013 12:30
  Eva tipsar   

Wihoooo! Vi väntar snart in den här snygga koftan, som är en snarlik modell till "Flavia Tarina" som gick som smör =) Den väntas komma en bit in december.
En tunika - två stilar...
28 november 2013 11:14
  Outfits   

Ni missade väl inte den fina sammetstunikan "Classo" som kom upp idag? Här vill vi visa hur man lätt kan variera den och få två olika stilar, beroende på vad man väljer till =)

På den vänstra bilden har Therese jackan "Houston", som funkar perfekt att bära inomhus nu när det är kyligare ute. Jeansleggingsen "Just Jute HW" som är mångas favorit, och smyckena "Monaco Large" och "Naran".
Till höger ser vi boleron "Glory New 3/4" som är ett måste i basgarderoben och sitter snyggt på. Halsbandet vi ser är vackra "Segments" från Edblad.
Pssst...
28 november 2013 09:36
  Eva tipsar   

Ville bara tipsa om att det även blir påfyllning på sköna omlottkoftan "Robin" (i både grått & svart), söta örhängena "Tindra" från Baglady och lite Edbladsmycken ...
Kl. 11.00 är det som gäller =)
  Föregående   Nästa