Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Skynda - 4 st kvar...
30 september 2013 16:00
  Shopping  /  Object   

Ni är ju många som ville ha fler av coola Object-parkasen "Kiza"och precis NU finns det totalt 4 st kvar så kika in snabbt på webshoppen och se om ni har tur med storleken nu för den här är sååå snygg verkligen=D
Påfyllningar...
30 september 2013 14:34
  Shopping   

Var med här nu för det blir äntliiigen påfyllning av den fina cognac-färgen av suveräna "Bandit"-jackan. Nu kommer även fler av omtyckta Vila-tunikan "Gyrup" i både svart och vinrött, kl 15:15 kommer plaggen upp på webshoppen=)
Jag har fått tag på fleeeer!!!
30 september 2013 13:27
  Eva tipsar  /  Vero Moda   

Wiiihoooeee - nu har jag fått tag på fler av den supersnygga långkoftan/kavajen "Polly" som sålde snabbt som tusan när den kom in här förra veckan.
Modellen är helt underbar (jag har den själv) så den här får ni vara snabba på när den dyker upp här igen om några dagar.
Inspiration från tjejerna...
30 september 2013 09:56
  Outfits   

Ja i dag kommer alltså äntligen den fantastiskt fina Vila-jacka in här och den är såååå himla snygg med finfina detaljer!
* Jennifer har på sig coola jackan "Zeta" och byxorna är omtyckta "Skinny Reg Soft".
* Therese har på sig nya ascoola kavajen (både jag och Therese är helt kära i modellen) och linnet "Viga" som bägge kommer upp i dag. Byxorna är suveräna "Just Jute HW".
Gooodmooorning...
30 september 2013 08:44
  Outfits   

Brr det är kallt här i Göteborg nu på morgonen MEN jag frös inte alls när jag cyklade till jobbet för idag invigde jag min Soya-jacka "Lamella 3" och den är sååå skön att ha på sig, väger ingenting och är varm och skön så den rekommenderar jag verkligen!!!
I dag kommer bla den finfina Vila-jackan upp i två olika färger och bägge är suuupersnygga (ni får se den på tjejerna här senare), en jätteskön finstickad tröja med stjärna framtill från Soya, mönstrat linne och den coooola kavajen med zipdetaljer som ni såg på Only-mötet här i våras.

Jag har på mig sköna Vila-byxan "Cleavo 5P 7/8 Vintage", "Maxi My Lace", underbara jackan/kappan "Lamella 3" och varma tumvantarna "Emira".
Vila-jackan kommer i daaaaag!!!
30 september 2013 06:55
  Vila   

Wiiiiihooeee - i dag komme äntligen den efterlängtade höstjackan från Vila med de fina broderade detaljerna på ärmen som jag tipsat er om flera gånger på bloggen, bl.a här.
Var med kl 11:00 för den här rekommenderar vi verkligen!!!
Smidigare att handla
29 september 2013 16:56
  Övrigt   

Här kommer nästa inlägg om vår nya sajt som snart lanseras.
Jag har jobbat mycket på att det ska vara så smidigt som möjligt att handla. Därför kommer man kunna välja "Håll mig inloggad" när man loggar in vilket gör att man slipper logga in nästa gång från den datorn/enheten. Detta förenklar även för de som inte brukar logga in för då slipper man fylla i sina uppgifter i kassan.
En annan fördel med att hållas inloggad är att favoriter man väljer automatiskt sparas.

P.S. Det problem som vissa har haft att handla i den nya kassan är löst! Tillsammans med hjälp av våra kunder kunde jag till slut ringa in problemet tillsammans med Klarnas tekniker så de kunde lösa buggen. Det var i speciella situationer i kombination med webbläsaren "Internet Explorer 9" som kassan bara stod och "snurrade". Men nu ska det vara korrigerat.

/Kalle
Höstsol...
29 september 2013 13:10
  Outfits   

Ja idag får man passa på att njuta av solen här, i dag är väl dagen då jag ska få ner alla lökarna jag köpte häromveckan men först ska jag bara njuta en stund i solen här först med mitt kaffe=)

Jag har på min favoritjeansen "Linda OBL376" som jag lyckats få tag på igen så det kommer bli påfyllning av dom nu i oktober månad=)
Toppen är "Chicago" och koftan är ju underbara "Animal".
Oktober-tröja...
29 september 2013 13:10
  Outfits   

Nu i oktober kommer den här superfina stickade tröjan med paljetter som glimrar till snyggt. Ett kanoooonpris är det här också: 180 kr, kommer troligtvis in närmsta veckorna=)
Halloj på er.
28 september 2013 14:59
  Övrigt   

Ursäkta att inlägget i dag blev lite sent här men vi har fixat och grejat här hemma hela förmiddagen;P
Nu ska vi iväg på "cykelfest" där alla föräldrar till barnen från årskurs 1 till 6 (två klasser/årskull) är inbjudna till så vad jag hört nu är det över 100 personer som är med;P
Vi kommer att starta med gemensam fördrink och sedan får man kuvert med namn och adress dit man ska cykla och äta de olika "rätterna".
Det blir förrätt, huvudrätt och dessert och alla delas in i grupper om ca 6 personer och dessa grupper byts hela tiden allt efter hand man cyklar till nästa ställe och äter, vi har fått dessert som vår uppgift och det var jag glad för (känns lite lättare än att ha huvudrätt;P). Jag har gjort en tårta/cheesecake med vit chokladmousse (recepttips från Therese).  Föregående   Nästa