Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Skön lördagkväll...
31 maj 2014 22:31
  Övrigt   

I kväll har jag min kompis över här så vi har tjejmys på altanen med vin, bubbel och räkor=)
Inköpsmöte med Vero Moda
31 maj 2014 11:58
  Kommande plagg  /  Vero Moda   

Här får ni en liten tjuvkik på plagg som jag beställde in från Vero Moda vid senaste inköpsmötet.
Det är leverans sensommar/höst här så en hel del fokus på festplagg till oktober/november månad=)
Plaggen längst ner kommer in i början av nästa år typ jan/feb.
Tjooohooooo - påfyllning!!!
30 maj 2014 14:30
  Shopping   

Idag blir det massa härliga påfyllningar så nu får ni vara redo kl. 15.15! Det blir påfyllning på storfavoriten "Easy Loose Pant" i printet ovan samt blommig och cirkel/svart (som Eva har själv). Ni får heller inte missa påfyllningen på den snygga jumpsuiten "Another Friday", jackan "Bandit" och de supersköna jeansshorten "Linda" samt halsbandet "Kastin".
Sommar-look
30 maj 2014 11:50
  Outfits   

Här ser ni Jennifer som visar sommarens coola look med lång-cardigan och shorts som verkligen är helrätt nu.
Fina spetsshortsen är modellen "Bellis" som är perfekt även under oversizetröjor och kortare tunikor nu. Fina toppen med banden i ryggen är "Cool Serena" som har kanonpriset 129 kr.
Trendiga animal-koftan är fina modellen "Wild leo" som vi verkligen rekommenderar.

Väskan är coola modellen "Dukla Bag", halsbandet är snygga "Esisa".
Freeedag och soooool.
30 maj 2014 10:05
  Outfits   

Ja i dag är det ju en klämdag så många är ju lediga men många jobbar ju som vanligt precis som vi här så jag hoppas ni kan sitta vid datorn här kl 11:00 för det är många fina plagg som kommer här=)

* Jag har på mig nya superfina koftan med spetskant nertill som kommer i dag (199 kr), "officiel"-linne och suveräna "Cleavo Super Strech Capri"-byxan.
* Jennifer har på sig fantastiskt fina Vila-blusen som kommer i dag och snygga kjolen "Tinny" som vi ännu har kvar storlekar av - perfekt nu till sommar och semester=)
* Therese har på sig fina toppen "On Jax" som har kanooonpriset 89 kr som kommer i sommarens trendiga pastellfärger och byxan är heeelt grymma Soya-modellen "Rigga" som ni bara inte får missa - suveräna caprimodell som man känner sig snyggt klädd i! Bägge modellerna kommer upp här i dag.
Sommarsooool...
30 maj 2014 08:21
  Outfits   

Det är verkligen helt underbart dessa härligt soliga morgnar när man kommer ut och ska cykla iväg till jobbet - snacka om bra start på dagen=)
I dag jobbar vi som vanligt så massa fina plagg kommer upp här kl 11:00 och då kommer bla den suuuperfina koftan med spetskanten nertill (samma serie som tröjan som sålde slut här i veckan).
Nu kommer även suveräna jeansshortsen "Kalto" från Vila som nu kommer in för tredje året i rad - helt grym modell (har den själv), cool tunika(oversizeblus från Vila kommer nu också (både jag och Jennifer funderar på att ta den här), cool top i trendiga pastellfärger till kanonpris (89 kr) och lite annat smått och gott väntas in här nu.

Jag har på mig omtyckta "Linda"-shortsen som ni bara måste ha i sommar nu - en heeelt grym modell!!! Toppen är fina "Alfie".
Fina sommartoppar...
29 maj 2014 19:37
  Kommande plagg  /  Vero Moda   

Ja det blir en suverän shoppingmånad även i juni månad då massa fina plagg väntas in här=)
Dessa härliga sommartopparna kommer in i juni och har kanoooonpriset 179 kr.
Gårdagen...
29 maj 2014 15:04
  Outfits   

Vi var på födelsedagsfest här igårkväll som höll på fram till småtimmarna så det var en lugn start på dagen i dag;P
Jag hade på mig jumpsuiten "Zaga" som blivit ett favoplagg till fest här=)
Midsommarklänningar under 200 kr.
28 maj 2014 15:16
  Kommande plagg  /  Only   

Ja vi väntar in många fina sommarklänningar här nu som passar både till midosmmarafton, bröllop och sommarens alla sköna fester.
De två översta klänningarna har vi ju haft inne tidigare och sålt slut snabbt som tusan varje gång och nu i juni är det äntligen dags för efterlängtade påfyllningar här. Den vänstra kostar 179 kr och den bredvid endast 159 kr.
Nedersta klänningarna kostar 179 kr och kommer förhoppningsvis redan nästa vecka=)
Påfyllningar i dag!
28 maj 2014 14:29
  Shopping   

Nu blir det dags för påfyllningar här och i dag kommer mer av dunderstorsäljaren "Lacie"-toppen i svart, rosa och vitt - den här är verkligen ett måste i sommargarderoben=)
Det blir även massa bra bas-påfyllningar i Officiel-serien bla shortsen/cykelbyxorna och linnena i kort och långt så håll koll på webshoppen nu kl 15:15.
  Föregående   Nästa