Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Måste-ha plagg...
10 oktober 2016 11:13
  Eva tipsar  /  Outfits   

Jag måste bara rekommendera superfina "PcRikki"-poncho som vi har i flera färger på webshoppen nu. Helt underbar modell nu i höst då den värmer skönt och är supermjuk i kvaliteten och faller snyggt.Både jag, Amanda och Charlotte har den själva så det är en riktig favorit här. Perfekt present också då det är one size här så den passar alla (tänk gärna julklapp redan nu ni som gillar att vara ute i god tid).
Var snabba NU...
30 september 2016 14:29
  Eva tipsar   

Precis just NU finns det 4 st storlekar inne av storsäljaren så var supersnabba och se om ni har tur med er storlek!!!
Skynda skynda!!!
28 september 2016 14:53
  Eva tipsar   

Precis NU finns två st storlekar inne av storsäljaren "OnlKira", kolla snabbt om ni har tur med storleken här.
Videoinspiration
28 september 2016 12:14
  Eva tipsar   

Några av alla plagg jag visar här är: OnlVokka, ViCentri, VmRoro; OnlLeco, OnlElco, OnlRipsi, ObjColor, OnlNew Hayley, OnlDiamond, ViLune.
Ja det blev ju en lite annorlunda film här än vi tänkt men jag hoppas ni ändå kände att ni fick lite nya tips på outfits.
Plötsligt händer det...
27 september 2016 10:39
  Eva tipsar   

Kommer ni ihåg storsäljaren från i somras...
Den här sålde ju slut i rekordfart och ni var sååå många som ville ha ha fler men den gick inte att få tag på och jag har jagat efter den och i går fick jag besked på att jag får en omgång till här av storsäljaren.
Håll koll på webshoppen nu närmsta dagarna när påfyllningen kommer upp, kl 11:00 och kl 14:30 är de två tidpunkterna som ni får bevaka så ni inte missar den=)
I morgon smäller det!!!
23 september 2016 17:33
  Eva tipsar   

I morgon kl 11:00 startar utförsäljningen i våra lokaler. Hoppas ni är många som har möjlighet att komma till oss, öppet kl 11-15 på lördag och kl 11-14 på söndag. Mer info med karta etc hittar ni på webshoppen nu.
Storsäljaren är här i gen!!!
15 september 2016 08:45
  Eva tipsar   

Fantastiska Object-kappan "ObjNomi" som var fjolårets dunderstorsäljare kommer nu äntligen in igen i samma snygga melerade tyg och fina detaljer.
Modellen är helt suveräna och sitter supersnyggt på så var snabba här nu kl 11:00 när den kommer upp tillsammans med dagens nyheter.
Nu kommer även Pieces nya byxa som jag tror kommer bli mångas favorit då den är lika fantastiskt mjuk och stretchig som PcJustWear i lite snyggare yta - rekommenderas verkligen!!!

Jag har på mig sköna OnlPopTrash-byxan, OnlYelena-tisha och långa ViLongBomber från Vila
(2 st storlekar finns kvar av storsäljaren just nu så var snabba och norpa den).
Wihoooeee - höst-kampanj!!!
13 september 2016 15:20
  Eva tipsar   

Ikväll kl 19:00 drar vi igång en höstkampanj med kanoonpriser på helt nyinkomna varor.
Se till att sitta ostörda nu ikväll för det är superfina plagg som jag fått tag på till den här kampanjen (har redan norpat flera modeller själv). Ni kan redan nu tjuvkika på plagen här.
Fem favoriter till höstgarderoben
13 september 2016 13:21
  Eva tipsar   

Ja vi har väldigt många bra byxmodeller inne nu och ibland är det svårt att veta vilka man ska välja. Jag plockade nu ut mina 5 favoriter och fotade snabbt upp dom på ställningen här till er. Dessa modellerna tycker jag fyller behovet av byxmodeller för höst och vinter (OnlPoptrash är givetvis en "måste ha"-modell men den har ni ju så bra koll på vid det här laget så den hängde jag inte ens upp här nu;P).

*Svarta jeansen är modellen "VMFLEX" har jag själv haft i snart 2 år och tvättat supermycket och fortfarande är den svarta färgen supersnygg och det tycker jag är helt fantastiskt med tanke på att de endast kostar 299 kr.
* De blå jeansen bredvid är den modell vi haft längst här på webbshopen då den är en basmodell som verkligen passar så gott som alla och säljer suveränt i alla länder. Modellen är "SKINNY REG SOFT ULTIMATE" och finns även i en mellanblå tvätt, pris 299 kr.
* I mitten hänger suveräna "ONLKENDELL" som är en perfekt ankellängd-modell som man känner sig snyggt klädd i, finns i två olika jeansblå färger och kom nu även i en tunnare kvalitet i går (Onlkendell Eternal) som är helt perfekt på, pris 359 kr för de jeansblå och 279 kr för de tunnare svarta.

Trenden med byxor i vaxad yta är fortsatt stor då det direkt blir en snyggare modell som man kan ha både till fest och vardags, ni ser här modellerna "ONLOLIVIA" och "VICOMMIT COATED" som bägge är helt suveräna.
Snart får ni träffa Jessica
13 september 2016 11:10
  Eva tipsar   

Ja nu är det snart dags att ni får träffa vår nya Mandel-pärla "Jessica" som är vårt senaste tillskott på webbshopen här. Hon har jobbat några veckor här och blivit varm i kläderna så nu är nästa steg att fotas i studion och därmed får även ni se henne=)
  Föregående   Nästa