mandeldesign.se » 
Inköpsmöte med Edblad
26 oktober 2016 14:51
  Kommande plagg  /  Smycken/Accessoarer   

Nu har jag precis sett Edblads fantastiskt fina julkollektion och den var verkligen magisk.
Superfina set i deras omtyckta feminina skimrande modeller som jag verkligen tror ni kommer gilla. Leverans i mitten av november månad här så ni hinner tipsa tomten i tid...
Kollektionsmöte på Formex
25 augusti 2016 09:19
  Smycken/Accessoarer   

Jag är fortfarande kvar i Stockholm nu, mitt tåg hem går om en timme. Igår var jag på Formex hela dagen och hade inköp och lyssnade på inspirerande föreläsningar av bla Frida som har i inredningsbloggen Trendenser.
Jag köpte in massa fina smycken från Edblad som kommer redan nu i september:)
Kollektionsmöte med Orelia
11 augusti 2016 12:13
  Kommande plagg  /  Smycken/Accessoarer   

Jag var på inköpsmöte med smyckesmärket Orelia nu i veckan och beställde in massa fint nu till hösten. Små skira smycken ed fina hängen och stenar, längtar själv efter fina lilla fågeln här och flugan med rosa sten=)
Det blir även påfyllning på storsäljaren "Love Knot"-armbandet med knuten som ni varit helt tokiga i här=)
Mors Dag på söndag
24 maj 2016 11:17
  Smycken/Accessoarer   

Ja på söndag är det ju Mors Dag och då är ju smycken alltid en fin present att ge, här ser ni omtyckta berlockerna i "Älskad"-serien.
De två översta bilderna är samma berlock där det står Älskad på ena sidan och Mamma på andra sidan, pris 219 kr. Ni hittar dom och kedjorna på webshoppen nu, klicka in på smycken och välj märke "CStockholm så ser ni alla varianterna som finns inne för det finns flera texter här.
Mors Dag 29/5
19 maj 2016 09:51
  Smycken/Accessoarer   

Ni glömmer väl inte Mors Dag nästa vecka, eller att påminna era barn (eller pappan kanske;P).
Edblads smycken är perfekta presenter och här ser ni mina favoriter Thassos (har både armband och ring i den här serien). Fin serie med gnistrande hänge som finns i både liten och större modell.

Suveräna serien "Charmentity" är ju perfekt nu också att köpa berlocker med barnens bokstav på tex.
Present-tider
12 maj 2016 12:20
  Smycken/Accessoarer   

Ja maj och juni är verkligen presentmånader med student, examen, konfirmation och Mors Dag.
Edblads smycken är perfekta presenter och nu har vi ju den superfina serien Charmentity med berlockerna med bokstäver på som är superfina att ge bort med eller utan kedja till.
Kollektionsmöte med Edblad.
25 april 2016 15:28
  Smycken/Accessoarer   

Har precis haft kollektonsmöte med Edblad och sett deras helt magiskt fina vårkollektion som kommer nu i maj lagom till alla högtider såsom student, examen, konformation, bröllop och Mors Dag.
Fantastiskt fina modeller som Edblad är så duktiga på, nu är det bara att längta till mitten av maj då leveransen börjar komma=)
Lägg stjärntecknet i påskägget...
18 mars 2016 15:17
  Smycken/Accessoarer   

Ja nästa vecka är det ju påskhelg och varför inte ge bort ett litet påskägg med fint smycke till någon man gillar lite extra.
Vi har inne de fina halsbanden och armbanden med stjärntecknen avbildade (som de syns på stjärnhimlen med gnistrande stenar i).
Kika på fina "Stjärntecken"-serien som finns på webshoppen nu.
Nybeställt
7 mars 2016 12:35
  Kommande plagg  /  Pieces  /  Smycken/Accessoarer   

Den här skinnväskan har jag precis beställt hem nu i svart och i cognac. Perfekt liten nätt modell i mjuk fin flätad skinnkvalitet, pris 399 kr.
Wiiihoooeee - kl 14:30 smäller det!!!
9 februari 2016 13:46
  Smycken/Accessoarer   

Nu jäklar får ni se till att sitta ostörda här i dag kl 14:30 för då läggs Edblads fantastiska serie "Charmentity" upp med bokstavsberlockerna och kedjorna i både stål och rose.
Vi har jobbat som tusan här i två dagars tid för att få klart alla foton eftersom det är så oerhört många olika varianter som den här seren består av.
Berlockerna kommer i två olika storlekar L (large) och S (small) och i två olika färger stål och rose, ni ser dom snart på webshoppen och då är de indelade i grupper om fem bokstäver och ligger i stål resp. rose. Fina hjärtberlocken ligger separat och heter Herat L eller heart S beroende på vilken storlek ni vill ha

Phu nu hoppas jag ni hinner shoppa loss här för ni är sååå många som kommenterat både här på bloggen och på instgram att ni vill ha dessa så jag säger bara en sak: -Var snabba nu kl 14:30!!!
  Föregående   Nästa