Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Hej Hej soliga tisdag!
26 juni 2018 09:31
  Smycken/Accessoarer   

Här får ni verkligen vara snabba på köpknappen! Den här leotröjan från Soya rekommenderar vi alla att ha i garderoben! Den är riktigt mjuk och skön i kvalitén! Passformen är perfekt och passar riktigt fint ihop med både jeans och dressat. Den kommer i tre färger!

Poptrash kommer i två nya färger idag!!! Wiiiieeee, de är så himla fina, de kommer i mörkgrönt och vnrött! Det gäller verkligen att sitta redo idag.

Vi får en perfekt cardigan i längre modell. Den är tunnare i kvalitén så den blir perfekt till sommaren också. Den här modellen har både ni och vi älskat tidigare så vi är superglada att Charlotte fick tag på den här!

Soya kommer även med en bastopp i skön modell! Även linnet ni såg tidigare idag kommer från Soya :)

Amandas favoritjeans hittar ni här!
Var redo 11.00 :D

Kraaaam

Vitt och svart- Aldrig fel!
9 november 2017 13:17
  Smycken/Accessoarer   

Här kommer en suverän outfit med den klassiska svart&vita looken.

Detta kan ni ha både till middagen och till arbetet. Blusen är fantastiskt söt i modellen. Den är väldigt enkel i modellen. De fina volangdetaljerna vid ärmslutet och ringningen gör allt!

Kostymbyxan i vidare modell är såååå snygg. De känns riktigt lyxiga då de är rejälare i materialet. Passformen är grymt bra vilket även gör att de sitter skönt! Om man vill ha en enkel detalj så kan man ta ett snyggt skärp till.Inköpsmöte med Edblad
26 oktober 2016 14:51
  Kommande plagg  /  Smycken/Accessoarer   

Nu har jag precis sett Edblads fantastiskt fina julkollektion och den var verkligen magisk.
Superfina set i deras omtyckta feminina skimrande modeller som jag verkligen tror ni kommer gilla. Leverans i mitten av november månad här så ni hinner tipsa tomten i tid...
Kollektionsmöte på Formex
25 augusti 2016 09:19
  Smycken/Accessoarer   

Jag är fortfarande kvar i Stockholm nu, mitt tåg hem går om en timme. Igår var jag på Formex hela dagen och hade inköp och lyssnade på inspirerande föreläsningar av bla Frida som har i inredningsbloggen Trendenser.
Jag köpte in massa fina smycken från Edblad som kommer redan nu i september:)
Kollektionsmöte med Orelia
11 augusti 2016 12:13
  Kommande plagg  /  Smycken/Accessoarer   

Jag var på inköpsmöte med smyckesmärket Orelia nu i veckan och beställde in massa fint nu till hösten. Små skira smycken ed fina hängen och stenar, längtar själv efter fina lilla fågeln här och flugan med rosa sten=)
Det blir även påfyllning på storsäljaren "Love Knot"-armbandet med knuten som ni varit helt tokiga i här=)
Mors Dag på söndag
24 maj 2016 11:17
  Smycken/Accessoarer   

Ja på söndag är det ju Mors Dag och då är ju smycken alltid en fin present att ge, här ser ni omtyckta berlockerna i "Älskad"-serien.
De två översta bilderna är samma berlock där det står Älskad på ena sidan och Mamma på andra sidan, pris 219 kr. Ni hittar dom och kedjorna på webshoppen nu, klicka in på smycken och välj märke "CStockholm så ser ni alla varianterna som finns inne för det finns flera texter här.
Mors Dag 29/5
19 maj 2016 09:51
  Smycken/Accessoarer   

Ni glömmer väl inte Mors Dag nästa vecka, eller att påminna era barn (eller pappan kanske;P).
Edblads smycken är perfekta presenter och här ser ni mina favoriter Thassos (har både armband och ring i den här serien). Fin serie med gnistrande hänge som finns i både liten och större modell.

Suveräna serien "Charmentity" är ju perfekt nu också att köpa berlocker med barnens bokstav på tex.
Present-tider
12 maj 2016 12:20
  Smycken/Accessoarer   

Ja maj och juni är verkligen presentmånader med student, examen, konfirmation och Mors Dag.
Edblads smycken är perfekta presenter och nu har vi ju den superfina serien Charmentity med berlockerna med bokstäver på som är superfina att ge bort med eller utan kedja till.
Kollektionsmöte med Edblad.
25 april 2016 15:28
  Smycken/Accessoarer   

Har precis haft kollektonsmöte med Edblad och sett deras helt magiskt fina vårkollektion som kommer nu i maj lagom till alla högtider såsom student, examen, konformation, bröllop och Mors Dag.
Fantastiskt fina modeller som Edblad är så duktiga på, nu är det bara att längta till mitten av maj då leveransen börjar komma=)
Lägg stjärntecknet i påskägget...
18 mars 2016 15:17
  Smycken/Accessoarer   

Ja nästa vecka är det ju påskhelg och varför inte ge bort ett litet påskägg med fint smycke till någon man gillar lite extra.
Vi har inne de fina halsbanden och armbanden med stjärntecknen avbildade (som de syns på stjärnhimlen med gnistrande stenar i).
Kika på fina "Stjärntecken"-serien som finns på webshoppen nu.
  Föregående   Nästa