Nybeställt
7 mars 2016 12:35
  Kommande plagg  /  Pieces  /  Smycken/Accessoarer   

Den här skinnväskan har jag precis beställt hem nu i svart och i cognac. Perfekt liten nätt modell i mjuk fin flätad skinnkvalitet, pris 399 kr.
Wiiihoooeee - kl 14:30 smäller det!!!
9 februari 2016 13:46
  Smycken/Accessoarer   

Nu jäklar får ni se till att sitta ostörda här i dag kl 14:30 för då läggs Edblads fantastiska serie "Charmentity" upp med bokstavsberlockerna och kedjorna i både stål och rose.
Vi har jobbat som tusan här i två dagars tid för att få klart alla foton eftersom det är så oerhört många olika varianter som den här seren består av.
Berlockerna kommer i två olika storlekar L (large) och S (small) och i två olika färger stål och rose, ni ser dom snart på webshoppen och då är de indelade i grupper om fem bokstäver och ligger i stål resp. rose. Fina hjärtberlocken ligger separat och heter Herat L eller heart S beroende på vilken storlek ni vill ha

Phu nu hoppas jag ni hinner shoppa loss här för ni är sååå många som kommenterat både här på bloggen och på instgram att ni vill ha dessa så jag säger bara en sak: -Var snabba nu kl 14:30!!!
Tyck till...
5 februari 2016 14:38
  Smycken/Accessoarer   

Nästa vecka kommer den efterlängtade leveransen av Edblads fantastisk fina serie med kedja och berlock som man köper styckvis av och kombinerar och mixar som man vill.
Nu är jag väldigt nyfiken på:
1. vilken bokstav ni vill ha
2. viken storlek (liten Diameter 12 mm, höjd 2 mm eller stor Diameter 20 mm, höjd 2 mm) på berlocken ni vill ha. Lilla berlocken är till vänster här och stora till höger här.
3.vill ni ha stål eller rosé
4. vilken kedja gillar ni bäst: kulkedja eller tunn ringkedja (se armbanden nertill)
5. vill ni helst ha armband eller halsband

Många frågor här och jag skulle bli såååå glad om ni ville ta er tid och tipsa så ska jag försöka förbereda med påfyllningsorder i tid för dessa lär rusa iväg snabbt då vi närmar oss Alla Hjärtans Dag nu också=)

Blev det för många frågor så räcker det att ni svara med vilka bokstäver ni vill ha för det är jag allra mest nyfiken på=)
Edblads välgörenhets-smycken.
4 februari 2016 10:15
  Smycken/Accessoarer   

Varje säsong gör Edblad smycken där pengar skänks till välgörenhet och i år är det detta fina armband och halsband med fina berlocker. Här nedan får ni info om vart pengarna går i år:

2016 Helping Handprojekt har Edblad designat för barnrättsorganisationen Maskrosbarn.
500 000 av alla barn i Sverige växer upp med en förälder som dricker för mycket, använder droger eller mår psykiskt dåligt. Maskrosbarn är en barnrättsorganisation som arbetar aktivt för att ge dessa barn och ungdomar förutsättningar att bryta sitt sociala arv och forma sin egen framtid. Sedan 2005 bedriver Maskrosbarn stödarbete och för fram barns perspektiv gentemot myndigheter och beslutsfattare.
Alla Hjärtans Dag...
3 februari 2016 10:34
  Smycken/Accessoarer   

I dag kommer dessa superfina smyckena från Edblads fina vårkollektion. Litet nätt hjärta med gnistrande cubic zirkon i mitten i fina modeller såsom armband, halsband, örhängen och ring.
Kollektionsmöte med Pieces.
26 januari 2016 12:53
  Kommande plagg  /  Smycken/Accessoarer   

I torsdags var jag på kollektionsmöte med Pieces och köpte in massa fina accessoarer till hösten. Snygga väskor som här där ni bla ser en cool weekendbag i canvas i trendig unisex-modell. Kolla även på fina mönstrade ponchon som blir perfekt till sensommarkvällarna och fina sjalen med fransar.
Kollektionsmötet med Edblad
14 januari 2016 17:14
  Smycken/Accessoarer   

Har precis avslutat kollektionsmöte här på webshoppen med Edblads heeelt magiska vårkollektion.
Hjälp vad mycket fint säger jag bara OCH de kommer nu även med en helt ny linje med supertunna skira smycken som jag även beställt hem av.
Fina smyckena ni ser här är en serie som man själv plockar och kombinerar som man vill. Man väljer kedja (kort eller lång, stål eller rose, kulkedja eller vanlig) och sedan vilka berlocker man vill sätta på: berlock med bokstav på, berlock med strasshjärta (perfekt till Alla Hjärtans Dag), nätt fyrklöver eller berlock med ankare på. De runda berlockerna kommer i två olika storlekar så dessa är superfina att kombinera snyggt ihop på kedjorna.
Julafton kommer tidigt i år.
9 december 2015 14:54
  Smycken/Accessoarer   

Hjälp nu har jag precis haft kollektionsmöte med Orelia och sett deras superfina vårkollektion.
Det var sååååå himla mycket fint så det var svårt att välja ut vilka favoriter som jag skulle ta - snacka om julafton=)
Det bästa av allt är att det är leverans redan nu i december så vårkollektionen ska alltså hinna komma in så ni kan önska er/köpa julklappar från fina kollektionen.
Missa inte fina handduken från Edblad
18 november 2015 10:34
  Smycken/Accessoarer   

I dag blir det även premiär för Edblads fina badlakan i mjuk skön 100% bomulls-kvalitet.
Kollektionsmötet med Edblad
6 november 2015 15:03
  Kommande plagg  /  Smycken/Accessoarer   

Nu har jag precis sett Edblads superfina julkollektion och de gör bla en heelt fantastiskt serie med storsäljaren "Thassos" (jag har både ring, halsband och armband i den serien) som nu kommer i en mindre modell som är såååååå fin=)
Perfekt julklappstips eller att tipsa tomten om...
Leverans nu i november månad så håll koll här som vanligt.
  Föregående   Nästa