Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Kollektionsmöte med Vero Moda
23 november 2016 13:18
  Kommande plagg  /  Vero Moda   

I går var jag på kollektionsmöte med Vero Moda och köpte in sååå mycket fint till våren med leverans i mars-maj månad.
Underbara mönstrade plagg i fina färger. Hälriga toppar, blusar, kimono och klänningar såklart. Vi ser mer och mer av trendiga Culotte-byxan i fin vidd som känns härligt vårsnyggt till bara ett enkelt linne eller top.
Blomstrande trend...
15 november 2016 11:05
  Kommande plagg  /  Vero Moda   

Ja november är en månad när man behöver fina plagg till alla julfester och börjar fundera på vad man ska ha på sig till jul och nyår.
En stor trend nu är fina snirkliga blomsterdetaljer så här tänkte jag passa på att tipsa er om dessa fina modellerna som är på väg in från Vero Moda närmsta veckorna.
Långskjortan är med fina broderade blommor över ryggen och kostar 399 kr.
Coola bomberjackan i fint blomstermönster och kostar 489 kr och sköna collegetröjan bredvid kostar 399 kr.
Tyck till
10 november 2016 13:33
  Vero Moda   

Ja dagens mönstrade klänningar har ni verkligen gillat ser vi här i orderlistan.
Nu är vi nyfikna på vad ni tycker om det här printet med marinblå botten som finns i modellen "VmFallon" (den kom i dag med svart botten och gula blommor).
Som det ser ut nu är det leverans i december månad så perfekt till julfesterna här.
Nybeställt...
18 oktober 2016 15:41
  Kommande plagg  /  Vero Moda  /  Only   

Här ser ni fyra trendmodellerna som jag nyligen beställt in här.
Vi ser mycket blomsterprint den här säsongen så fina tunikan/klänningen här till vänster är verkligen helrätt.
Trenden med sportinspirerade plagg fortsätter och då är den här längre modellen till höger perfekt då man kan ha den snyggt både enkel som den är eller med smal byxa/blanka leggings till.
Fina toppar med nya detaljer såsom volang och bandet över v-ringningen är också något vi ser mycket av nu så topparna nertill här rekommenderar vi såklart verkligen - perfekta både till vardags och fest/afterwork odyl.

Alla dessa plaggen kommer in nu i oktober månad så håll koll här.
Festplagg att längta efter...
20 september 2016 12:56
  Kommande plagg  /  Vila  /  Vero Moda   

Ja vi närmar oss festmånaden oktober då många av vinterns fina festklänningar kommer så man kan köpa sin jul/nyårskläning i tid (japp det är så tidigt man måste kolla på dessa festplaggen för i december kommer första vårkollektionen).

Här ser ni cool festtop från Vero Moda som kommer redan den här månaden.
De tre klänningarna här är från Vila och kommer nästa månad.
Kollektionsmöte med Vero Moda
1 september 2016 10:45
  Kommande plagg  /  Vero Moda   

I går var jag på kollektionsmöte med Vero Moda och beställde in massa fint till våren 2017 med leverans januari-mars månad. Ni ser fina rosa-skiftande nyanser här som verkligen var såå fina, flera av dessa har vi redan börjat se nu i höst här (det är den nyansen som vi oftast kallar rouge här på webshoppen).
Härliga skira plagg och självklart fler snygga bomberjackor som fortsätter lika stort till våren i både korta och långa modeller.
Kollektionsmöte med Vero Moda
30 augusti 2016 11:16
  Kommande plagg  /  Vero Moda   

Jag tror jag missat att visa er fina kollektionsmötet här från Vero Moda med härliga höstplagg som väntas in nu i sept-november månad.
Härliga mönster och färger väntas in i höst som ni ser här och det är ju många av er som efterfrågat detta så jag hoppas ni blir glada nu=)
Plagg att längta efter
25 juli 2016 12:20
  Kommande plagg  /  Only  /  Vero Moda   

Ja vi är mitt i sommaren men det är nu som första höstkollektionerna börjar komma och då är det modeller som man kan börja använda direkt och sedan hela hösten framöver. Det är alltså bra "övergångs"-plagg som saxar mellan säsongerna och binder ihop dom fint, visst är det bra att shoppa loss sommarplagg nu framförallt på rean men det är också härligt att börja kika lite på nya modellerna och färgerna som kommer tycker jag=)

Överst till vänster ser ni en snygg stilren bomberjacka som har kanonpriset 299 kr och bredvid omtyckta "OnlPopTrash"-byxan som nu kommer som knickers.
Superfin klänning som passar perfekt till sensommarens bröllop med fin skir spetsdetalj och bredvid är en cool collegeklänning som vi har haft i snarlik modell tidigare som rusade iväg snabbt här (har den själv sedan sist och rekommenderar den verkligen).
Kommande plagg...
17 juni 2016 15:04
  Kommande plagg  /  Only  /  Vero Moda   

Ja vi närmar oss midsommar och semestertider och här kommer fina plagg fortsätta strömma in som vanligt så det är bara att fortsätta hålla koll kl 11:00 som vanligt.
Fina klänningarna överst kommer upp nu i juni månad, den vänstra kommer förhoppningsvis innan midsommar.
Leobyxan och fantastiskt coola bomberjackan kommer nästa månad.
Tyck till snabbt...
2 juni 2016 16:29
  Vero Moda   

Trenden med blommigt är superstort nu och hela hösten framåt och nu hittade jag den här klänningen för omgående leverans.
Tyck till här om ni vill att jag ska ta in den eller ej, priset är 299 kr, gillar ni någon av färgerna mer?
  Föregående   Nästa