Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Kollektionsmöte med Only
24 november 2016 12:30
  Kommande plagg  /  Only   

Här kommer liten tjuvkik från kollektionsmötet som jag var på i går. Only hade en heeelt fantastiskt fin kollektion så jag beställde in massa massa fint till er som kommer in till våren 2017.
Leverans här är under mars-maj månad.
Storsäljarpåfyllning!
9 november 2016 13:43
  Only   

Idag blir det påfyllning på den supersköna och snygga "Onlsport SS Dress" som har sålt slut snabbt. Vi får även påfyllning på favoriten från i somras "Onljess Swalloo Mix Top"! Sist men inte minst kommer även "Pcshaper" som är suveräna att ha under en snygg kjol eller klänning. Var med nu 14.30 så håller vi tummarna på att du hinner få hem din favorit.
Favoriter på väg in...
30 oktober 2016 09:29
  Kommande plagg  /  Only   

Ja nu går vi snart in november månad och då kommer de här efterlängtade plaggen in som jag tror att många av er kommer att gilla. Det är tredje gången vi får in storsäljaren här längst ner och den var ni många som ville att vi skulle ta i igen så se till att vara snabba här i början av november när påfyllningen kommer (troligtvis runt 4-8:e november)
Kollektionsmöte med Only
19 oktober 2016 11:18
  Kommande plagg  /  Only   

Jag var på inköpsmöte med Only nu i veckan och såg deras fina kollektion för vår och sommar 2017.
Massa härliga print och färger i fina skira modeller.
De har nu satsat mycket på omtyckta modellen "OnlMaryana Myrina" så den kommer även som klänning i både enfärgat och mönstrat och självklart fortsätter både linnet och toppen hela vår och sommar (vi var ju tidigt ute med linnet då jag fick tag på det redan i våras och nu är det verkligen en stor succe i många länder i både linne toch toppen som vi har på webshoppen nu).
Det är leverans i mars-april här.

Nybeställt...
18 oktober 2016 15:41
  Kommande plagg  /  Vero Moda  /  Only   

Här ser ni fyra trendmodellerna som jag nyligen beställt in här.
Vi ser mycket blomsterprint den här säsongen så fina tunikan/klänningen här till vänster är verkligen helrätt.
Trenden med sportinspirerade plagg fortsätter och då är den här längre modellen till höger perfekt då man kan ha den snyggt både enkel som den är eller med smal byxa/blanka leggings till.
Fina toppar med nya detaljer såsom volang och bandet över v-ringningen är också något vi ser mycket av nu så topparna nertill här rekommenderar vi såklart verkligen - perfekta både till vardags och fest/afterwork odyl.

Alla dessa plaggen kommer in nu i oktober månad så håll koll här.
Dessa kommer i september.
3 augusti 2016 11:08
  Kommande plagg  /  Only   

Ja dagens OnlPopTrash-byxa sprang iväg på bara några få minuter. Jag har nu lyckats få tag på dessa i mörkgrått som kommer i september månad som är väldigt snarlika dagens storsäljare här.
Plagg att längta efter
25 juli 2016 12:20
  Kommande plagg  /  Only  /  Vero Moda   

Ja vi är mitt i sommaren men det är nu som första höstkollektionerna börjar komma och då är det modeller som man kan börja använda direkt och sedan hela hösten framöver. Det är alltså bra "övergångs"-plagg som saxar mellan säsongerna och binder ihop dom fint, visst är det bra att shoppa loss sommarplagg nu framförallt på rean men det är också härligt att börja kika lite på nya modellerna och färgerna som kommer tycker jag=)

Överst till vänster ser ni en snygg stilren bomberjacka som har kanonpriset 299 kr och bredvid omtyckta "OnlPopTrash"-byxan som nu kommer som knickers.
Superfin klänning som passar perfekt till sensommarens bröllop med fin skir spetsdetalj och bredvid är en cool collegeklänning som vi har haft i snarlik modell tidigare som rusade iväg snabbt här (har den själv sedan sist och rekommenderar den verkligen).
Juli-plagg att längta efter...
29 juni 2016 10:55
  Kommande plagg  /  Vila  /  Only   

Ja nu går vi in i semestertider men vi lägger självklart upp nya plagg dagligen som vanligt här och i juli kommer det verkligen massa massa fina plagg så se till att slita er ur hängmattan och kika in här dagligen så ni inte missar något.
Coola bomberjackan här går jag själv och längtar efter nu, pris 329 kr (kommer i början av juli).
Fina Vila-klänningen kostar 299 kr.
härliga sommarklänningen längst ner kommer i både enfärgat, randigt och mönstrad som synes här och har fina detaljer med banden över ryggen, pris 169 kr.
Nybeställt
20 juni 2016 13:02
  Kommande plagg  /  Only   

Den här fina l¨ångcardigan hittade jag precis nu på extranätet så jag beställde in den direkt. Känns som en perfekt modell nu i sommar, kommer som synes nu och i svart, pris 359 kr.
Kommande plagg...
17 juni 2016 15:04
  Kommande plagg  /  Only  /  Vero Moda   

Ja vi närmar oss midsommar och semestertider och här kommer fina plagg fortsätta strömma in som vanligt så det är bara att fortsätta hålla koll kl 11:00 som vanligt.
Fina klänningarna överst kommer upp nu i juni månad, den vänstra kommer förhoppningsvis innan midsommar.
Leobyxan och fantastiskt coola bomberjackan kommer nästa månad.
  Föregående   Nästa