Inspiration från tjejerna.
23 maj 2016 09:51
  Only   

Ja i dag är det verkligen sååå fina plagg som kommer upp här kl 11:00.
Bomberjackan "ViCebtri" är såklart självklar och kika nu på fina mönstrade linnet som Amanda har här och fantastiskt fina toppen Elin har här.
Kollektionsmöte med Only
20 maj 2016 10:23
  Kommande plagg  /  Only   

I går var jag på inköpsmöte med Only och beställde in massa fint till hösten/vintern.
Trenden med leo kommer tillbaka nu så jag beställde in både bomberjackor och annat snyggt i detta print, bla fina långskjortan som jag har på mig här.
Det är leverans från september månad fram till december här.
Tyck till snabbt...
2 maj 2016 15:42
  Only   

Ja dagens linne med fjärilarna på sålde snabbt slut här och dessvärre verkar inte Only kunna få tag på fler i nuläget här.
Nu finns dessa två modellerna med samma print att få ta på till maj-leverans så nu vill jag gärna höra vad ni tycker om dessa (kommer i båda färgerna), vill ni att jag ska beställa hem ngn av dom eller ej?
Toppen kostar 229 kr och tunikan kostar 329 kr.
Nybeställt
14 april 2016 16:04
  Kommande plagg  /  Only   

Fick precis NU tag på den här fantastiska bomberjackan som har kanonpriset 319 kr. Det är omgående leverans så med lite tur kommer den in i början av nästa vecka.
Kollektionsmöte med Only
9 april 2016 17:54
  Kommande plagg  /  Only   

Jag var på inköpsmöte med Only i torsdags och beställde in massa fint till hösten, både snygga festklänningar och höstjackor som tex den coola långa bomberjackan med pälsfoder (kommer i oktober månad).
Skira plagg på väg in...
30 mars 2016 16:31
  Kommande plagg  /  Only   

Dessa två plagg kommer upp på webshoppen nu innan helgen och är sååå himla fina.
Klänningen kommer även i en superfin korallröd nyans och fina toppen kommer även i marin, korall och olivgrönt.
Håll koll här nu på webshoppen så ni inte missar något=)
Marsplagg på väg in
10 mars 2016 12:18
  Kommande plagg  /  Vila  /  Only   

Ja nu tar vi ett steg närmare vårvärmen dag för dag här känns det som så då börjar man ju längta efter alla härliga skira plagg som hör vår och sommar till.
Här får i liten tjuvkik på fina plagg som väntas in närmsta veckan här:
Superfina linnet med broderade detaljer kostar 269 kr.
Underbara Vilaklänningen bredvid kommer i flera färger och är perfekt till både bröllop, student, examen och säsongens alla fester, pris 349 kr.

Spets spets spets är fortsatt superstort nu i vår och sommar då dessa två ljuvliga modellerna från Vila är verkligen ett måste om man gillar trenden.
Fina långa spetsskjortan kostar 499 kr och vackra toppen som går omlott i ryggen kostar 299 kr och bägge modellerna är i omtyckta "Femme"-serien.
Nybeställt
3 mars 2016 12:27
  Kommande plagg  /  Only  /  Vero Moda   

Ja dagens jeans VmMax har jag precis nu testat själv vilket slutade i att de fick följa med mig hem - sååå himla sköna på, en helt suverän mjuk denimkvalitet så dessa rekommenderar jag verkligen. Vmmax-modellen brukar vara omtyckta här så nu har jag hitta dessa både som knickers och i ankelläng så bägge är nu beställda och väntas hem den här månaden.
Jag passade även på att klicka hem dessa fina mönstrade sommarplaggen som blir perfekta till semestern då det är leverans i juli månad här.
Februari-plagg.
7 februari 2016 17:23
  Kommande plagg  /  Vero Moda  /  Only   

Här får ni en liten tjuvkik på några av alla fina plagg som väntas in den här månaden.
* Snörade blusen med spetsdetaljer kostar 379 kr och kommer nu i början av veckan.
*Coola cardigan med fransdetaljer kostar 459 kr.
*Den mönstrade toppen med banden kostar 279 kr och den enfärgade som är i omtyckta "OnlNova"- serien (som ni kommer se i många olika modeller den här säsongen då det är Onlys variant på Easy-serien) kostar 259 kr och kommer troligtvis i svart och kanske även mönstrat.
Bomberjackor, bomberjackor...
1 februari 2016 16:50
  Kommande plagg  /  Only   

Nu har jag varit på inköpsmöte med Only och köpt in massa massa fint inför hösten 2016. Två supersnygga bomberjackor som jag såklart inte kunde motstå, kolla in den längre här som är med teddyfoder=)
Leverans i juni/juli månad.
  Föregående   Nästa