mandeldesign.se » 
Efterlängtade påfyllningar.
21 oktober 13:50
  Shopping   

Nu kommer omtyckta festklänningen från Vila in igen och den är verkligen perfekt nu till höstfesterna och självklart jul och nyår. Det blir även påfyllning på suveräna långcardigan "Riva", "OnlPopTrash" i army och fina armbandet från Orelia som varit slutsålt länge.
Inspiration från tjejerna.
21 oktober 10:12
  Outfits   

Här visar tjejerna några av alla fina plagen som kommer upp här i dag kl 11:00
* Amanda har på sig superfina tunikan med fin volangkant nertill som är i mjuk finstickad kvalitet. Byxan är suveräna Vicommit Coated.
* Jessica har på sig superfina klänningen "OnlNew Sierra".
Gooodmorning...
21 oktober 08:34
  Outfits   

Ja då har vi fredag och härlig helg väntar men först ska vi ha frukostmöte här på webshoppen och i dag ska vi fira Charlotte som fyller år nästa vecka. Har med färskpressat juice hemifrån som vi ska ha till frukosten idag här, en riktig vitaminkick med apelsin, grape, mynta, ingefära och passionsfrukt.
I dag kommer flera fina plagg upp såsom finstickad polo med vacker volangant nertill i cool asymmetrisk modell, fin cardigan med skir spetsärm, klänning i spets (i samma serie som toppen som kom upp i går) och lite annat smått och gott s håll koll här nu kl 11:00.

Jag har på mig nya sköna långa collegetröjan "ViPriva" från Vila som kom nu i veckan, suveräna VmCoda-leggingsen och suveräna fodrade bomberjackan "ViConcrete" som jag verkligen rekommenderar.
Påfyllning på omtyckta modeller...
20 oktober 13:34
  Shopping   

Nu kommer ÄNTLIGEN Vidreamers-toppen ini gen i vinrött som ni är såååå många som frågat efter=)
Det blir även påfyllning av omtyckta Vila-blusen/toppen "ViMelli" (har den själv och rekommenderar den VERKLIGEN). Påfyllning av storsäljaren OnlPopTrash Easy och OnlPoptrash Easy pop blir det nu också så vara snabba så ni hinner få tag på er storlek här av den omtyckta modellen.
Nu sänker vi Ajlajk-rean!!!
20 oktober 12:46
  Shopping   

Nu är det halva priset som gäller på allt vi har från Ajlajk på webshoppen.
Kika om ni har tur med storlek på sista modellerna vi har inne nu, flera fina färger finns kvar på både halsband och armband också och på de omtyckta barnmössorna och halsdukarna i samma serie.
Alla plagg ser ni här.
Inspiration från tjejerna.
20 oktober 10:06
  Outfits   

Här visar tjejerna några av fina plaggen som kommer upp i dag.
* Jessica har på sig fina spetstoppen "med långa skira Cemre-skjortan över.
* Amanda har på sig Soya-koftan som är i fantastiskt skön kvalitet i fin välarbetad design.
Gooodmorning...
20 oktober 09:21
  Outfits   

Ja i dag kommer fina höstplagg som passar både snyggt till jobbet/skolan och sedan perfekt till en afterwork på kvällen då det är modeller som man känner sig snyggt klädd i.
Kolla på fina långa skira blusen med knyt jag håller i här, den är i omtyckta skrynkelfria Cemre-serien och sitter såå snyggt på. Bredvid ser ni ny cool klänning i tunn mjuk fakeskinnkvalitet med dolda fickor framtill och en suuuperfin spetstop med 3/4-ärm. Ni ser två härliga stickade plagg också varav en är en skön längre modell som är perfekt till leggings eller smal byxa och längst ut till höger är den fantastiskt fina Chanel-inspirerade koftan som är i riktigt mjuk fin kvalitet.

Jag har på mig suveräna "ViMelli"-toppen och suveräna "OnlKendell Eternal"-byxan.
Dagens påfyllningar!
19 oktober 13:37
  Shopping   

Ni får inte nog av "Jdykimmie S/S Lace Dress" och det får inte vi heller ;-) så idag blir det återigen påfyllning på storsäljaren i båda färgerna - blått och svart!
Dessutom fyller vi på med "Vitinny 3in1" - ett toppenplagg som borde vara ett basplagg i allas garderober då den kan användas både som en öppen lång kavaj och klänning.
Omtyckta modellen "Pchighwaist Betty Jeggings" kommer även upp nu 14.30, var snabba! =)
Kollektionsmöte med Only
19 oktober 11:18
  Kommande plagg  /  Only   

Jag var på inköpsmöte med Only nu i veckan och såg deras fina kollektion för vår och sommar 2017.
Massa härliga print och färger i fina skira modeller.
De har nu satsat mycket på omtyckta modellen "OnlMaryana Myrina" så den kommer även som klänning i både enfärgat och mönstrat och självklart fortsätter både linnet och toppen hela vår och sommar (vi var ju tidigt ute med linnet då jag fick tag på det redan i våras och nu är det verkligen en stor succe i många länder i både linne toch toppen som vi har på webshoppen nu).
Det är leverans i mars-april här.

Här ser ni fina Vila-klänningen.
19 oktober 10:32
  Outfits   

Amanda har på sig superfina Vila-klänningen som kommer i dag i härligt mönster med färger som lyser upp fint i höstmörkret - perfekt nu och självklart till julens alla fester.
Fina långa halsbandet är från Edblad i "Divine"-serien och kommer också nu och lika så de sköna fleecefodrade strumpbyxorna som hon har här.
  Föregående   Nästa