mandeldesign.se » 
Tillbaka till jobbet-tips!
24 augusti 14:57
  Shopping  /  Outfits   

Nu när alla är tillbaka till jobbet och sina rutiner har vi lite tips på vad man kan ha på sig! Här har Amanda på sig den fina toppen "Stusmart Bat V-Neck Top" tillsammans med kavajen "Onlmadeline Blazer jacket". Till det har hon de supersköna jeansen "Objskinny Sally".

En väldigt fin och stilren outfit som passar fint till jobbet :D
Dagens påfyllningar!
24 augusti 13:58
  Shopping   

Idag blir det påfyllning på de supersköna jeansen "Skinny Reg Soft Ultimate" och den snygga cardigan "Vitobi Knit cape". Det blir även påfyllning på "Seam Long Legging". Var med nu 13.30 :)
God morgon på er!
24 augusti 10:02
  Shopping   

Idag är är Eva på Formex mässan så jag (Amanda) gör dagens inlägg! Idag kommer det upp såå fina plagg som passar superbra nu till hösten. Jag har på mig det väldigt trendiga och snygga settet med kjol och väst från serien "Viandrea", det kommer även i svart. Det fina halsbandet som jag har på mig kommer också idag. Till det här matchar jag med den fina toppen "Viloras L/S Lace Top".

Det kommer också upp en riktigt fin asymmetrisk top med en bar axel som Eva har norpat. Och inte nog med det så vi får även upp en till topp och en tubscarf som kommer värma snyggt och skönt nu till hösten! :D
Pssst
24 augusti 09:51
  Eva tipsar   

Idag kommer en såååå himla fin asymmetrisk top in med ena axeln bar som ni bara inte får missa (har redan norpat den själv).
Jag befinner mig i Stockholm nu och kommer att gå på Formex-mässan hela dagen så håll koll på insta där jag kommer lägga ut bilder allt eftersom jag får tid:)
Tjohooo - påfyllning i dag!
23 augusti 13:58
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av storsäljarna "Odina"-linnet och suveräna byxan "Secret 2B" som sålde snabbt här sist de kom in. Det blir även påfyllning av en hel del basplagg som varit slut i färger/storlekar här.
Inspiration från Amanda...
23 augusti 09:56
  Outfits   

Ja i dag kommer flera suveräna höstplagg här och såklart nya snygga armygröna nyansen på omtyckta "OnlPopTrash". Amanda har på sig fina höstkappan "VmJoyce" med snygg kapuschong och band i midjan, det är ull i så den värmer skönt i höst. Fina bomberjackan "OnlStarly" här kan man ha både inne och ute då det är ett tunt foder i och den är perfekt både till fest och vardags.
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
23 augusti 08:48
  Outfits   

I dag kommer storäljaren "OnlPopTrash" in i säsongens fina army-nyans som är såå snyggt till alla svart i höst.
Nu kommer även en ny superfin bomberjacka i fantastiskt vacker rosaskimrande nyans i blankt tyg som ger en lyxigare look (har redan norpat den), suveräna strumpbyxor som håller in och formar snyggt (en riktig liten räddare till säsongens alla fester). Nu kommer ny färg på omtyckta Vila-kjolen "Vipen", snygg höstkappa och skön tubsjal.

Jag har på mig suveräna Vila-toppen "ViRemember", "OnlRoyal Kneecut"-kneecut, "Sanna"-smycken, "Linnea"-ringen, "Lee"-armbandet och "Way"-örhängena.
Omtyckta påfyllningar i dag.
22 augusti 13:57
  Shopping   

I dag blir det påfyllning av omtyckta "Bandit"-jacka, fina hamam-handduken i rosa (som länge varit slut), "OnlRoyal Rock"-byxan i den snygga vaxade ytan med högre midja som håller in snyggt och storsäljare "OnlKendell" i mörkblått.

Pssst, kika nu på suveräna "OnlPopTrash" som finns i några fler storlekar på lagret precis NU (v påfyllningen har ju blivit försenad från Only då allt är slut på deras lager en fler ska komma snart).
Närbilder på nya Vitinny-klänningen
22 augusti 10:46
  Outfits   

Ja dagens ViTinny-kläning sitter verkligen superfint på och det är smart med zipdetaljerna som gör att man kan variera modellen mycket.
Inspiration från Amanda...
22 augusti 10:21
  Outfits   

Ja suveräna plagg som passar nu och hela hösten framåt kommer upp idag.
Här visar A,anda fina ViTinny-klänningen med zipdetaljer på sidorna som man kan ha både som klänning och tunika med leggings eller smala jeans under.
Coola bomberjackan är från Vila och kommer som synes med marinblå botten och i svart botten (med samma rosa detaljer) - sååå himla fin verkligen.
Halsbandet kommer i dag också.
  Föregående   Nästa