mandeldesign.se » 
Leverans till Litauen
27 september 15:18
  Övrigt   

Nu har första leveransen kläder som blev över från helgens utförsäljning hämtats upp för att packas om och sedan skickas ner till Litauen. Vi har under 10 års tid skänkt kläder till en by där som vår fd granne som är aktiv i Lions har ett nära samarbete med. Känns skönt att veta att kläderna kommer direkt till de behövande och vi har fått både brev och mail från lärarinnan i byn som är ansvarig för att fördela ut allt som skänks.
Suveräna påfyllningar i dag!!!
27 september 13:43
  Shopping   

Ja nu blir det påfyllning på storsäljaren "ObjNomi"-kappan från Object så se till att vara supersnabba här nu för den har sålt supersnabbt varje gång den kommit in här.
Det blir även påfyllning av suveräna "PcSkin-byxan och andra omtyckta plagg nu kl 14:30 så se till att mjuka upp shoppingfingret här nu.
Skön höstoutfit
27 september 12:35
  Outfits   

Här visar Amanda sköna tröjan "VmZoey" med fina sprund på sidorna tillsammans med omtyckta jeansen "VmFlex it" som har kanonpriset 299 kr.
Plötsligt händer det...
27 september 10:39
  Eva tipsar   

Kommer ni ihåg storsäljaren från i somras...
Den här sålde ju slut i rekordfart och ni var sååå många som ville ha ha fler men den gick inte att få tag på och jag har jagat efter den och i går fick jag besked på att jag får en omgång till här av storsäljaren.
Håll koll på webshoppen nu närmsta dagarna när påfyllningen kommer upp, kl 11:00 och kl 14:30 är de två tidpunkterna som ni får bevaka så ni inte missar den=)
Inspiration från tjejerna.
27 september 10:09
  Outfits   

Ja även i dag kommer det fina plagg både till fest och vardags här.
* Jessica har på sig coola spetstoppen som är i samma serie som fina klänningen som kom i går.
* Amanda har på sig fina klänningen "JdyBardot" som sitter snyggt på då det är fina detaljer såsom sytt veck vid ärmen som ger det där lilla extra.
Gooodmorning...
27 september 08:45
  Outfits   

Ja i dag var det kallt när jag cyklade till jobbet så det blev första dagen med handskar och det är väl ett hösttecken, har suveräna ViConcrete-coat och den värmer skönt eftersom den är lång i modellen - rekommenderas verkligen.

I dag kommer den här snygga ribbstickade toppen/tröjan med trendig öppen axel i dessa två färgerna. Nu kommer även cool spetstop i samma stil som klänningen som kom i går, fin ärmlös top som jag tipsat om här tidigare och fin enfärgad tunika/klänning.

Jag har på mig storsäljaren "ViCentri"-jackan i rosa som nu äntligen kommit in igen, suveräna "OnlKendell" och fina toppen "ViRemember".
Påfyllning i dag.
26 september 13:52
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av suveräna kostymen Vmroro där man köper byxa och kavaj separat. Fler omtyckta smycken kommer nu också såsom tex "Lee-armbandet i både den klassiska bredden och den nya smalare som både jag och Amanda har som jag vet att många av er väntat på=)
Inspiration från tjejerna.
26 september 10:22
  Outfits   

Ja i dag kommer det både in plagg till fest och skönt till vardags så jag hoppas ni kommer hitta något ni gillar=)
* Amanda har på sig coola festklänningen i skir spets som är perfekt till höstens och vinterns fester.
* Jessica har på sig sköna Object-tröjan i mjuk härlig 100% bomull med snygg storpolo som man kan stuka till som man vill. Byxan är storsäljaren OnlPopTrash pinstripe.
Gooodmorning...
26 september 09:27
  Outfits   

Ja då har vi ny härlig vecka här, hoppas ni haft en skön helg och är ladda de för härlig höstshopping. Nu har ju lönen trillat in för många så nu gäller det att vara snabba på ytterplagen för det är nu många som shoppar loss just på detta=)

I dag kommer superfin festklänning med skir spetsärm som är perfekt nu till höstens kommande fester, skön finstickad tröja med polokrage som man kan variera och dra ner snyggt över axlarna också, storsäljaren Confident" kommer nu i rött vilket ni är många som efterfrågat under lång tid så se till att norpa den nu. I dag kommer även fin cardigan i VmnIlle-serien som ni gillade så mycket förra veckan.

Jag har på mig suveräna jeansen "NmEve" som jag nu tagit även i grått - en favvomodell som jag verkligen rekommenderar. Tisha är sköna Visumi som det finns några få kvar av.
Soffläge...
25 september 18:24
  Outfits   

Ja efter dagens utförsäljning så är det skönt soffhäng som gäller nu. Favvojeansen "VmMaxi" och nya collegetröjan från Vila är en perfekt söndags-outfit.
Hoppas ni haft en fin helg och glöm nu inte att norpa höstjackan/kappan i tid så ni inte står utan när höstkylan är här. Fodrade bomberjackor är perfekt övergångsplagg nu och vi har många fina färger inne i suveräna modeller såsom ViConcrete,VmDicte, OnlBell mfl.
  Föregående   Nästa