mandeldesign.se » 
Dagens påfyllningar!
26 juli 13:55
  Shopping   

Idag blir det påfyllning på de här fina plaggen.. "Riva Long Knit Cardigan" och "Onlabboe Calf Skirt". Det blir även påfyllning på sköna "Live Love 3/4 Leggings"! Kika in på hemsidan nu 14.30 :)
Rea-inspiration
26 juli 12:18
  Outfits   

Här visar Amanda en skön outfit med plagg som är med på rean.
Långskjortan "OnlRadmila" är en av mina favoriter (både jag och min syster har den här), toppen är fina "Makia" och jeansen är suveräna ObjLiva Superslim.
Rea-tips
26 juli 10:40
  Eva tipsar   

Passa på att kika på jackorna som finns på rean då det är flera modeller som är perfekt nu till hösten också.
Jag rekommenderar verkligen sköna Soya-jackan "Feluciana" som nu kostar endast 249 kr och är superskön på då den knappt väger något och är i fin nätt modell.
En riktig storsäljare hos Soyas återförsäljare är den fina långa quiltade kappan "Lake" som nu kostar 299 kr.
Inspiration från Amanda...
26 juli 10:06
  Outfits   

Hoppas ni har en fin dag i dag, antar att ni är många som njuter av semester och en hel del är väl liksom vi på jobbet också.
Det har kommit in massa fina plagg här nu och i dag kommer så mycket snyggt upp på webshoppen.
Amanda visar här superfina omlottklänningen i omtyckta "OnlNova Lux"-serien som är i tunn skir kvalitet med lite struktur i tyget. Snygga bomberjackan är från Object i fina "ObjAnn Lee"-kvaliteten och den spås bli en riktig storsäljare nu i höst - perfekt modell som man känner sig snyggt klädd i.
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
26 juli 08:54
  Outfits   

Ja i dag kommer det in flera suveräna plagg bla den coola bomberjackan i silver från Vila som vi tipsat om här på bloggen.
Nu kommer även Objects bomberjacka i omtyckta ObjAnn Lee-kvaliteten som spås bli en storsäljare i höst så var med redan nu på den, perfekt modell som man känner sig snyggt klädd i.
Missa inte fina paisleymönstrade modellerna i OnlNova Lux-serien som nu kommer både som omlottklänning och bomberjacka. Jag själv är väldigt sugen på coola långkoftan här i grått från Object som har stora sköna fickor.

Jag har på mig omtyckta linnet "OnlAnna" som jag dessvärre inte får tag på längre så se till att norpa den här storsäljaren nu då den inte verkar komma in igen som det ser ut i nuläget i af. Jeansen är sköna "OnlRoyal Reg Kneecut" och halsbandet är berlockerna och kedjan i Edblads fina serie "Charmentity".
Tyckt till
25 juli 16:02
  Övrigt   

Den här tröjan finns för leverans i september månad och nu är jag nyfiken på vad ni tycker om den. Vill ni att jag ska ta in den eller ej? Priset är 379 kr.
Storsäljaren kommer in igen
25 juli 15:31
  Eva tipsar   

Ja ni som följt oss här länge känner säkert igen suveräna leggingsen "Fix It" från Vero Moda som vi haft inne tidigare och sålt som tusan av.
Dessa leggings är smart sydda då de håller in och formar till snyggt och har en skön bred linning så de sitter suveränt på. Det blir förhoppningsvis påfyllning nu i veckan så håll ögonen öppna här så ni inte missar dom.
Plagg att längta efter
25 juli 12:20
  Kommande plagg  /  Only  /  Vero Moda   

Ja vi är mitt i sommaren men det är nu som första höstkollektionerna börjar komma och då är det modeller som man kan börja använda direkt och sedan hela hösten framöver. Det är alltså bra "övergångs"-plagg som saxar mellan säsongerna och binder ihop dom fint, visst är det bra att shoppa loss sommarplagg nu framförallt på rean men det är också härligt att börja kika lite på nya modellerna och färgerna som kommer tycker jag=)

Överst till vänster ser ni en snygg stilren bomberjacka som har kanonpriset 299 kr och bredvid omtyckta "OnlPopTrash"-byxan som nu kommer som knickers.
Superfin klänning som passar perfekt till sensommarens bröllop med fin skir spetsdetalj och bredvid är en cool collegeklänning som vi har haft i snarlik modell tidigare som rusade iväg snabbt här (har den själv sedan sist och rekommenderar den verkligen).
Inspiration från Amanda...
25 juli 10:03
  Outfits   

Ja här ser ni den fantastiskt fina Object-kappan på Amanda, kommer även i en fin mörkgrå nyans. Superfin modell som är lagom tunn så man kan börja ha den tidigt på sensommaren och sedan hela hösten.
Toppen är i omtyckt Soya-modell med bred mudd nertill och "underlinne" i (ni ser på nedersta bilden här), jeansen kommer i dag också är supersnygga på med fina detaljer.

... om ni tycker att bilderna inte ser ut helt som vanligt så beror det på att jag har hoppat in som fotograf här i dag på inspirationsbilderna;P
Dags för jobb igen
25 juli 09:04
  Outfits   

Ja då är jag tillbaka på jobbet igen efter 2 1/2 veckas semester, vi fick verkligen en helt underbar solig vecka på Tjörn så det blev en härlig avslutning för oss=)
Solen strålar från klarblå himmel i dag så en skön cykeltur till jobbet blev det för mig.

I dag kommer massa snyggt upp på webshoppen bla en heeelt fantastiskt snygg kappa från Object (känns lite konstigt att tänka höst nu när solen strålar men det gäller ju att vara ute i god tid).
Nu kommer även supersnygga jeans med fina detaljer i blått och i svart, härlig mönstrad top och lite annat smått och gott. Ni får snart inspiration på Amanda här.

Jag har på mig favvo-shortsen "ObjAlena" (har redan två par av dessa) och sköna linnet "ViTokyo".
  Föregående   Nästa