Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Sommarstilen!
14 juni 2023 11:20
  Övrigt   

Återigen tar vi hjälp av stilproffsen Susanne från Butiken i Tenhult.
www.butiken.biz
Hur ser våran sommargarderob ut, vilken stil gillar vi på sommaren? Här ger Susanne lite inspiration och tips:


Vi gör inte avkall på den dressade stilen. Vi fortsätter klä upp oss, vi klär inte ned oss bara för att vädret blir varmare.
Vi kan bara konstatera att vi har ungefär samma stil som övriga året men under sommaren mer avklätt. Vi fortsätter med skjortor men viker upp ärmen eller har dom långärmade för att skydda oss från solen. Uppknäppta med ett linne under. Vi lägger ju gärna framstyckena omlott och instoppade för en mer dressad kvällslook. Snygga cityshorts istället för vårens byxor i kostymerna. Dessa långa shorts kan du ju gärna bära till fest och med klackar på fötterna.
Vi fortsätter bära våra kavajer men nu till långa kjolen eller shortsen. Trendiga blazern är även perfekt över klänning att bära istället för jacka. Trendiga cargobrallan och även cargokjolen är supersnygga att sätta blazern till. Den skräddade västen som blir ett perfekt linne är sommarens favorit och trend, även gärna under kavajen.
Vida byxorna är ju en perfekt stil den här säsongen men nu gärna i sköna linnekvaliteter. Och varför inte en hel kostym i lin skön avslappnad look .
Vi stylar sommargarderoben med favoriter ! Nyckelplagg som sätter stilen på övriga plagg i garderoben. När vi planerar sommargarderoben utgår vi från svart, beige , offwhite och vitt , en färgskala som blir en bra bas och håller under många år. Sen adderar vi till färg och mönster i ett fåtal plagg.
Våra outfits blir ju definitivt somriga med nakna fötter i sandaler, tofflor och mules. Skor har stor betydelse för hela stilen. Och här behöver vi flera olika – flipflops, mules, bekväma sandaler med gummisula, remmar, klackar … du förändrar ju hela din look genom skorna. Bär den mer uppklädda festklänningen och kjolen med ett par flipflops på semestern, och omvänt shortsen med klackarna för att bli mer uppklädd till fest.
Skjortorna är ju världens bästa plagg på sommaren. När jag själv packar till semestern så följer det med många skjortor. Både krispiga bomull och i lin. Jag bär dom över linnen för att skydda mig från solen. Jag har dom till kvällen och drar den omlott för en mer uppklädd stil. Jag har den över bikinin när jag skall gå upp till glassbaren från stranden. Oändliga möjligheter.
Trenden i sommar är långa kjolar och klänningar, så kallade maxilängder. Linnekvaliteter i både byxor och skjortor. Våfflade strukturer. Sommarkostymer – alltså set med byxa eller shorts med tillhörande skjorta. Skräddade västar som vi bär som linnen.

VI tackar och Bockar för dessa stiltips och ser fram emot en snygg sommar.

Spana in www.butiken.biz för mer stiltips och snygga plagg.
Stajla shortsen i sommar!
13 juni 2023 11:11
  Övrigt   

Hej!

Hoppas att ni har en skön juni!
Nu är värmen verkligen här och rycktet säger ju att det är här för att stanna ett tag.
Så jag tänkte vi skulle ta en titt på det här med Här visar jag lite inspo från Soya Concept och hur man kan kombinera shorts och på så sätt få olika looks.

Jeanshorts och ett linneärju en klassisk sommarlook, men testa att sätat kackar till och en kavaj och du får genast en snyggare look.

OCh visst blir det riktigt fräscht att som satsa på en ljus luftig överdel upptill?

Short är en bra investering och ett måste i sommargarderoben!

Se mer av Soya Concept här
  Föregående   Nästa