Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Påskafton!
31 mars 2018 16:50
  Shopping   

Glad Påsk till alla härliga fina Mandlar. Nu laddar vi om för nästa påskmiddag!
Var bara tvungen att ta ett kort med min dotter, då vi upptäckte att vi matchade väldigt snyggt med påskriset här hemma😆 Vi har på oss topp och blus från Vilucy-serien.

Ni hittar blusen här och toppen här
Ha en skön påsk!

Kram Charlotte
Kalas!
30 mars 2018 17:16
  Outfits   

Hej på er!

Här har det gått i ett hela dagen. Vi håller på att fixa kalas här hemma. Min kära mor har fyllt 70 år och det skall såklart firas med hela familjen. Dagen till ära har jag på mig klänningen Vmlaksmi. Känner mig verkligen fin i denna. 💃🏻 Hoppas ni har hittat något fint bland våra påskerbjudande.

Ha en fortsatt fin fredag!

Kram Charlotte
Långfredags shopping!
30 mars 2018 09:22
  Shopping   

Godmorgon!

Härlig och solig dag att vakna upptill denna långfredag. Kl 11 släpper vi utvalda plagg till 20% rabatt. Här ser ni några plagg som kommer med. Ha en fin dag med lite shopping!

Kram 💛
Glad Påsk!
29 mars 2018 15:26
  Övrigt   

Snart tar vi långledigt här på kontoret och vi tjejer på Mandel vill önska er en riktigt Glad Påsk 🐣 Hoppas ni myser med era nära och kära och äter mycket ägg. Vissa här har större påskägg än andra 😉 Vi vill fira påsken med er och erbjuder nu under helgen 20% rabatt på utvalda plagg.

Kika in här imorgon kl 11.00 och se vad ni kan fynda. Erbjudandet gäller mellan 29 mars t.om 2 april, sen återgår det till ordinarie pris.

Kram från Mandeltjejerna!
Dagens påfyllningar!
29 mars 2018 14:05
  Shopping   

Tjena!

Idag blir det härliga påfyllningar. Onlkimmie i vitt, byxor och kjol i Onlpoptrash-serien, samt det supersköna byxorna Onlroyal rock coated! 14.30 som vanligt!

Ha det gott!
Skärtorsdag!
29 mars 2018 10:13
  Shopping   

Godmorgon alla Mandlar, snart är det påskledigt i några dagar men vi har fortfarande dagen på oss att leverera kanonplagg till er!

Som ni såg på Charlottes inlägg så har hon på sig den snygga toppen från Ichi och som kommer med tillhörande shorts i respektive färg. Dom sitter så skönt på och vi alla på kontoret blev sugna på varsitt set!
Jessica har även den gula toppen till dagens helt ljuvliga jeansklänning, den sitter så härligt på och Jessica har redan norpat en till sig själv.

Det kommer ett vitt dressat set från Vmroro-serien som ni ser på Amanda här. Till det har hon matchat dagens fräscha linne - allt det här blir så snygg kombo ihop.

Det kommer även en söt klänning i samma mönster och färger som det blommiga set som kom igår, och den här är dessutom supersnygg att ha som en tunika över ett par jeans.
Eller om man vill ha den till bara ben så får vi även in påfyllning på våra Shapewear-cykelbyxor i längre modell och som är höga i midjan. Perfekta att ha under nätta klänningar för att få till en snygg form, eller bara ha under alla klänningar för extra värme.

Var redo klockan elva!
Kram från Mandeltjejerna
Skärtorsdag!
29 mars 2018 08:51
  Shopping   

Härliga morgon!

Idag är det skärtorsdag och vi laddar inför påsk med lite ledighet. Massor av nyheter har kommit och vi packar upp lådor för fullt. Jag har på mig den fina toppen som kommer idag. Skön härlig viskos kvalitet. Det kommer även ett par matchande shorts till, som blir ett snyggt set.

Ses snart igen!

Dagens påfyllningar!
28 mars 2018 14:10
  Shopping   

Nu har vi fått påfyllning här på de populära byxorna Onlserena, Vilucy s/l shirt och den snygga blazern Onlanna. Snyggt att matcha dessa plagg ihop för en dressad look. 14.30 kan dessa plagg handlas på nytt!
Var snabba- Några få kvar!
28 mars 2018 13:31
  Shopping   

Den här blusen från Soya är så vacker! Den är lite tunnare i materialet vilket ger en lyxig känsla. Fin att ha den som den är eller med ett linne under! Den har tyvärr hunnit ta slut i den här rosa färgen men vi har några blå kvar!

Vi tycker den gör sig riktigt snygg ihop med blå eller vita jeans!

Ni hittar den här!

Ni hittar en liknande blus från Soya här om ni blev kära i den rosa färgen!
Nu är solen här igen! ;)
28 mars 2018 10:00
  Shopping   

Nu är toppenvädret tillbaka till Göteborg, solen skiner vilket betyder att allt är som det ska igen.. ;)

Här ser vi Jessica i en snygg omlottblus. Den här lila färgen är riktigt läcker och gör sig riktigt snyggt ihop med vitt och svart. Den kommer även i en ljusrosa färg! Ha den gärna ihop med en kavaj för att få en lite mer dressad look!

Charlotte hade på sig det ssuuuuperhärliga setet i blommigt.. De vida byxorna sitter verkligen som ett smäck på, man känner sig väldigt bekväm i dem.

Här har Amanda på sig offshoulder-blusen från Ichi ihop med byxan!

Vi får en jumpsuit från Only i mjuk kvalité, den är lite kortare i modellen som ger den det lilla extra! Knytet i midjan ger en feminin siluett.

Den sköna kjolen från Ichi som finns i mörkblått kommer även i rosa idag! Wohoo! Den blev snabbt populär så var snabba här!

Vi får en jättevacker festklänning i elegant stil. Den passar perfekt året runt, den här vill ni inte missa!



  Föregående   Nästa