Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Tadaaaaaa...
31 oktober 2011 17:48
  Outfits   

Kolla vad jag har på mig (om det nu syns ;P)... GLI-BYXORNA med hög midja!!!
De kom precis in nu till butiken och webshoppen så i morgon får ni vara snabba vid 11 som vanligt för dessa får ni bara inte missa.
Ni som kan er Mandel-historia kommer ihåg hur snabbt dessa brukar sälja för de är bara sååååå coola och dösköna med den här liiiite högre midjan!!!
Nu drar jag och Kalle in till stan och går ut och äter på restaurang, det kan man behöva göra en gråmulen måndag som den här ;P
Påfyllning från butiken...
31 oktober 2011 15:16
  Vila   

Nu plockade jag upp lite påfyllning från butiken som tjejerna håller på att lägga in i systemet så kolla in webshoppen nu närmsta halvtimmen om det är storlekar ni saknat. Vita och svarta "robyn"-linnen fyllde jag bla på med och det vet jag att ni var flera som ville ha nu ;P
Tyck till...
31 oktober 2011 11:03
  Only   

Nu närmar vi oss snart perioden då det är julfester, glöggmys och massa festligheter då man vill ha bra festplagg som funkar både till jobbet och fest...
Vad tycker ni om den här blanka asymmetriska tunikan?
Den görs INTE i färg som synes utan i kornblått och svart, priset är 359 kr, vill ni att jag ska ta in den eller ej?
Dagens på tjejerna...
31 oktober 2011 09:36
  Outfits   

Måndag igen, äntligen! =) Dagens är en riktig färgklick för att pigga upp i det mulna höstvädret.

* Therese har på sig nya toppen "Tatjana 3/4 Top", "Officiel Long Tank" och Funky HW".

* Joline har på sig koftan "Kasta Cardigan" som kommer upp idag, nya scarfen "Python", linnena "Officiel Tank Top" och "Funky HW".

* Fanny har på sig nya boleron "Elise Prof Knit Bolero", "Officiel Tank Top" och "Funky Foxy".
Godmorgon
31 oktober 2011 09:13
  Outfits   

Ny vecka och här i Göteborg är det höstlov som gäller så barnen är lediga nu=)
I dag kommer det in såååå många underbara stickade plagg så var beredda på att fylla upp vintergarderoben!!!

Jag har på mig suveräna "funky highwaist", "romance"-linnet och nya heeeelt underbara koftan som kommer i dag "kasta" som jag verkligen rekommenderar!!!
Psssst...
31 oktober 2011 07:31
  Shopping   

... idag kommer den efterlängtade ONLY-boleron som jag vet att många av er väntar på!!! Den kommer dock inte i den rostfärgade nyansen som kollektionsprovet var i utan det är en mer röd nyans istället, jag TROR det var i totalt fyra olika färger som den kommer i så var med här runt 11 som vanligt:)
Wiiiihoeeeee...
30 oktober 2011 20:05
  Ichi   

Jag har fått tag på förra säsongens dunderstorsäljare - de fodrade leggingsen "DOPA" från Ichi!!!
Dessa är supersköna på, precis lika varma och gosiga som Kental som just nu är nästan slutsålda och jag vet att ni är saåååååå många som vill ha tag på fler fodrade legings så håll koll här nu för det är november-leverans på dessa!!!
Höst i Göteborg
30 oktober 2011 17:45
  Ledig   

I dag har vi ju fått det som många ofta ber om... fler timmar på dygnet ... ;P
Lite småhärligt är det ändå för vi fick en extra lååång frukost här hemma innan det vara dags för mig och dottern att åka iväg och träna (hon dans och jag gym) vilket vi avslutade med skön vattenmassage.
Dottern är inne i värsta bokslukarperioden nu, hon har redan läst ut 9 kapitelböcker sedan i måndags så vi tog en sväng till biblioteket och lånade 9 nya som jag hoppas räcker över höstlovet som startar i morgon ;)
Vi avslutade dagen med fika i härliga Linnestaden (där vi bodde för 7 år sedan) och det är såååå vackert med alla höstlov som skiftar i underbara färger nu=)
Storsäljare i stan...
30 oktober 2011 11:06
  Shopping   

Gårdagens absoluta storsäljare var helt klart tubsjalen "fattima" i turkost,vi sålde slut på alla vi hade i butiken =)
Vi sålde väldigt bra av alla stickade plagg och framförallt "demi" från Vero Moda och suveräna "micho" som alltid säljer väldigt bra i stan=)
Det märks att kylan är på väg för många kom in endast för att de visste att vi hade de fodrade strumpbyxorna och leggingsen så både "kental" och "office"-modellerna sålde också slut i går... tur att vi väntar in nya leveranser på kental nu i november månad=)
Perfekt avslutning på arbetsdagen...
29 oktober 2011 18:16
  Övrigt   

Superhärlig dag i butiken idag med massa roliga kunder både från stan och långväga...
En gullig kund berättade att hon var från Luleå och hittade vår webshop i går och i dag tog hon tåget till Göteborg och gick raka vägen till Mandel och shoppade loss =)
Efter jobbet tog jag och underbara Malin som har butiken Prickig Katt och fikade på ljuuuvliga cafeét "Flickorna Kanold" som jag verkligen rekommenderar - sååååå mycket underbar choklad till fikan också mmmmmm=)
  Föregående   Nästa