Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Rapport från Köpenhamns Modemässa
28 augusti 2021 19:11
  Övrigt   

Men Halli hallå!

NU var det längesedan. Ni som hänger med på Instagram har sett att jag både varit i Köpenhamn och i Stockholm på mässa nu i Augusti :)

Först och främst har jag haft en skön sommar där jag latat mig som bara den.. och nu i augusti så dundrade jobbet igång igen. Såå kul! För äntligen så öppnade Danmark upp sina modemässor igen som jag alltid brukar åka på. Självklart var de inte som "vanligt" och man hade sitt vaccinbevis i högsta hugg. Men ååh vad härligt det var att komma ut och få träffa de märken jag jobbar med som ställer ut där och se kommande trender. Och såklart spana efter en och annan ny samarbetspartners till HittaPlagget :).

En genomgående trend är att vi till våren 2022 kommer se färg, färg färg, gärna starka färger, 80-tals batik och mönster. Det blir fortsatt en blandning av bekväma komfortabla plagg och uppklätt med klänningar spets och blommiga mönster. För visst måste det väl vara så att det är 2022 vi tar igen alla missade bröllop och fester? En annan genomgående trend var att allt fler märken tar till sig miljötänken och att många nu jobbar med återvunna tyger och ekologisk bomull och mer hållbara material som både håller längre och är snällare mot miljön. ¨
Så det finns mycket att se fram emot i vår med andra ord :)!
  Föregående   Nästa