Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Nyårsafton...
31 december 2012 11:23
  Outfits   

Ja i dag är det sista dagen på året och vi kommer fira hos kompisar där vi hjälps åt med maten och i år är det vi som ska göra desserten till vuxna och barn.
Therese på Mandel hade gjort en supersmarrig lemoncurd-paj som jag ska försöka göra här i dag (den ska vara grymt enkel att göra men det är ju inte alltid en garanti;P).
Barnen får glass och hemmagjorda chokladbollar som vi sticker ner tomtebloss och guldparasoll i så det blir partykänsla för dom med;P

Jag har inte helt bestämt mig för vilken klänning jag ska ha ännu, det blir antingen "Agnes dress" eller "Fino Dress", vad ska ni själva ha på er i kväll?

Ett riktigt Gott Nytt År passar jag på att säga redan nu till er här och jag hoppas ni kommer att vara med oss här hela 2013 också=D
Tips på vardagsoutfit...
30 december 2012 17:15
  Eva tipsar  /  Outfits   

Ja nu har jag en härlig hög med julklappsböcker att gå igenom här;)
Jag måste bara tipsa alla er som ännu inte äger någon "Lukas love"-top... KÖP KÖP KÖP för det är en suverän vardagstop som man känner sig snyggt klädd i och som sitter skönt på. I dag har jag den toppen på mig i den vårfräscha gröna nyansen (ljusgrön heter den på webshoppen på Lukas Love ")
Jag har i dag även på mig sköna jeansen "Skinny Reg. Ultimate" som har kanonpriset 299 kr vilket passar januariplånboken bra=)
Blomstrande vårplagg och...
30 december 2012 11:55
  Only   

...självklart coooola jeansjackor som är ett måste till våren=)
Vad sägs om den här kaxiga jeansjackan i mc-modell med cooool döskalle på ryggen, den kommer in nu i januari månad och kostar 559 kr.

Härliga blommönster i starka färger är väl verkligen något man behöver nu i januari månad för att lysa upp i vintermörkret;P
Sjalen kostar 89 kr och coola korta kjolen med markerad dragkedja baktill kostar 299 kr.
Tyck till...
29 december 2012 14:00
  Only   

Vad tycker ni om den här collegetröjan med nätt 3/4-ärm och trollsländan framtill?
Den görs som synes och i army, priset är 239 kr.
Vil ni att jag ska ta in den eller ej, hojta gärna till här och säg vad ni tycker om den=)
Tips på kommande plagg...
29 december 2012 13:28
  Vero Moda  /  Only   

Här kommer lite fler tips på fina kommande plagg i januari månad:
* Coola toppen med stjärnan som jag tror att många av er kommer att gilla kostar 259 kr.
* Trendiga parkasjackan kostar 459 kr och är en suverän vårjacka.
* Underbara ponchon kommer troligtvis nästa vecka och kostar 399 kr.
* Fina glesstickade tröjan med nätt 3/4-ärm är skickad till oss så den kommer i början av nästa vecka och kostar 399 kr (kommer i creme, svart och vårens stora trendfärg mintgrönt).
Snygg slappis-kombo...
28 december 2012 14:55
  Eva tipsar  /  Object  /  Only   

Ja nu har vi en till långhelg framför oss då det blir ledigt både måndag och tisdag nästa vecka (för de flesta av oss i alla fall ;P).
Jag vill därför passa på att tips er om min egen nya favvo-kombo här hemma:
Object-tröjan Elise Sweat Pullover och sköna haremsbyxan Play (skynda er att köpa byxan för den är slut hos Only så jag kan inte få tag på fler tyvärr).
Januari-plagg från Object...
28 december 2012 10:31
  Eva tipsar  /  Object   

Det kommer in sååå mycket snyggt nu i januari månad så se till att ni lägger undan en slant till både rean och alla nya vårplagg som kommer den här månaden=)
Här får ni lite fina tips från Object:s kollektion:
* Fantastiska koftan "New Deanna" vet jag att många av er väntar på och den kostar 399 kr.
* Fina långtröjan "Shanna" är en ny variant på den vi har inne nu och som säljer som tusan (Shanne X Knit Dress) och den kostar 399 kr.
* Camouflage-trenden håller i sig våren 2013 så här kommer en cool feminin variant från Object med dels toppen med fåglar i mönstret (299 kr) och snygga nitar på collegetröjan som kostar 359 kr.
Fredagsinspiration från oss...
28 december 2012 10:04
  Outfits   

Här har ni oss och i dag har vi firat Amanda som fyller år i daaaaag=)
* Jag har på mig nya fina randiga tröjan ""Rienna" som kommer i dag i tre fina vårfäger, "Live Love Lace"-linnet och suveräna "Funky Old Worn HW".
* Amanda har på sig fina "Calista"-klänningen, "Cecile"-tröjan och nya sjalen "Vroom" som kommer i dag.
* Joline har på sig fina "Emmy"-jackan från Object som kommer i dag, "Officiel"-linne och sköna jeansleggingsen "Funky HW Wash 101".
* Sofia har på sig nya fina vårtröjan "Rienna" som kommer i dag, "Ellena"-sjalen och "Calista"-klänningen.
Goodmooooorning..
28 december 2012 08:33
  Outfits   

Ja den här arbetsveckan gick ju fort kan man säga, redan fredag och dags för frukostmöte här på webshoppen.
Jag måste bara tipsa er om att köpa den grymt sköna vårtoppen "Vlatka Cassi 3/4 Top" som kommit in i massa fina vårfärger nu, det är suveräna "vlatka"-serien som jag vet att många av er gillar. Toppen finns på webshoppen nu så fyll på garderoben med fina vårfärger.

* Jag har på mig "Nanna"-byxorna (mina favoriter), "Live Love Lace"-linnet och suveräna "Vlatka Cassi 3/4 Top". Smyckena för dagen är "Sasi Bracelet" och "Bali".
Nytt från Object i dag
28 december 2012 08:30
  Eva tipsar  /  Object   

I dag kommer den här coola "jackan" från Object som är i en mjuk fin kvalitet med lite struktur i tyget så det är en snyggare variant på en bomberjacka kan man säga.
Fin feminin modell som är ett perfekt vårplagg då man kan ha den inne nu i starten och sedan använda den som en cool vårjacka när vårsolen är här=)
  Föregående   Nästa