Om Hittaplagget

HittaPlagget är Sveriges modesök. Här listas Sveriges alla enskilda butiker och de klädmärken de har i sina butiker. Alla klädbutiker och klädmärken kan själva styra och uppdatera sina sidor kostnadsfritt vilket gör HittaPlagget till ett levande register som uppdateras dagligen.

HittaPlagget har även blivit en mässa online för butiksägare som använder sajten för att se info om klädmärken, agenturer och finna inspiration och idag verkar HittaPlagget som en brygga mellan butiker och klädmärken.

HittaPlagget grundades 2008 då vi såg att det fanns en stor efterfrågan hos slutkunder att hitta de butiker som säljer de märke de letar efter. Registret är uppbyggt från grunden av mig, Camilla Nilsson som sedan 2019 idag är ägare och driver bolaget.

Jag har en stor kännedom om modebranschen, webbutiker, sociala medier, klädmärken och är en varumärkesexpert. Men framför allt så brinner jag för den lokala handeln och har gett mig sjutton på att göra skillnad för Sveriges fysiska handel. Hoppas att ni vill vara med på min resa! Jag besöker modemässor varje år och uppdaterar kring HittaPlagget på Instagram. Mitt mål är att besökarna på HittaPlagget ska söka online för att shoppa lokalt!

Annonsera

Vi har en rad olika samarbeten och annonspaket. Klicka på rubrikerna nedan för att veta mer och bli en del av HittaPlagget-Familjen.
För mer info och frågor
Camilla Nilsson
camilla@hittaplagget.se
0708-752239

Annonsera på hittaplagget Annonsera på hittaplagget Annonsera på hittaplagget Annonsera på hittaplagget

BUTIK

HittaPlagget brinner för lokal shopping och vill vara ett skyltfönster utåt för varje kläd/livsstilsbutiker i Sverige.

Har du en butik så finns den med stor sannolikhet redan med i registret. Butiker kan kostnadsfritt uppdatera sin sida med hjälp av ett unikt lösenord. När ni är inloggade kan ni uppdatera vilka märken ni säljer, lägga in text om butiken, länka till sociala medier m.m.

Saknar ni ert lösenord så mailar ni camilla@hittaplagget.se
Finns din butik inte med i registret så maila namn, adress, telefon samt några av de märkena ni säljer till camilla@hittaplagget.se så återkommer jag med lösenord när jag skapat er sida kostnadsfritt.

Annonsering

För butiker har vi ett annonspaket där man syns med namn i kartfunktion, syns med namn på leverantörernas sidor, har bilder från butiken i butikssidans header m.m.
Man bokar annonsering 12 månader i taget. Vill ni veta mer om detta kontakta mig på camilla@hittaplagget.se 0708-752239

WEBSHOPAR

Annonsering Webshopar

Webshopar har till skillnad från butiker inget basabonnemang som är kostnadsfritt utan betalar en annonsskostnad för 12 månader.

Då ingår att butiken är listad i kategorin webshopar med bild, och direktlänk till hemsidan samt syns överst i märkeslistorna hos de märken man säljs hos med bild och direktlänk.

Man har även precis som fysiska butiker ett lösenord så att man på sin sida kan hålla märkena uppdatera och lägga in text m.m. Kostnaden varierar beroende på hur många märken man har och vilken storlek man har på webshopen. Jag skräddarsyr bästa lösningen för er.

Vill ni veta mer om detta kontakta mig på
camilla@hittaplagget.se 0708-752239

MÄRKEN

Alla märken har en egen sida och märket / agenten / säljaren kan själva kostnadsfritt lägga till eller ta bort butiker på sin märkessida. Har ni inte lösenord så är det bara skicka i väg ett mail till camilla@hittaplagget.se

Annonsering märke

Vårt annonspaket löper över 12 månader och då ingår att märket presenteras på Instagram, där vi har över 15000 följare varav många butiker. Det presenteras i mitt nyhetsbrev som skickas ut till 1200 klädbutiker i Sverige. Här presenteras märket med redaktionell text, bild samt kontaktuppgifter.

Märket får på sin sida på HittaPlagget ett digitalt showroom där man visar info om märket, länk till sociala medier, text om märket, länk till kontaktuppgifter, samt de senaste imagebilderna för märket. Ett digitalt showroom helt enkelt!

Man syns även med bilder hos alla återförsäljare för märket, samt är high ligtad i märkeslistan. Detta gör att man når ut med sina bilder på väldigt många sidor.

Vi jobbar mycket med sökoptimering och bilderna brukar även dyka upp i Googles bildsök.

Detta annonspaket är perfekt för märken som söker fler återförsäljare i Sverige och vill öka sin varumärkeskännedom ut mot både butiksägare och slutkonsumenter.
För pris och mer info
camilla@hittaplagget.se 0708-752239

Tävlingar på Instagram

Vi har ofta uppskattade tävlingar med både butiker och kända varumärken där målet är varumärkeskännedom och ökat antal följare. Vi har en uppbyggd strategi kring detta och flera års erfarenhet kring hur man når stort engagemang och många exponeringar, samt följer lagar och regler. Vi gör både tävlingar med märkens befintliga bilder men skapar även bild och film med modell.

Som tex här:


Kontakta oss för att få reda på priser och möjligheter kring detta.
camilla@hittaplagget.se 0708-752239

Ambassadörskap

Då jag (Camilla) har ett stort kontaktnät av både märken och butiker har jag hjälp företag som vill nå denna målgrupp med tips, rekommendationer m.m. och här finns även annonsmöjligheter för att nå ut i mina kanaler genom nyhetsbrev, hemsida och Instagram. Boka gärna in ett samtal med mig via camilla@hittaplagget.se för ett första möte kring möjligheterna här.

Content Management

Jag har stor erfarenhet att hantera sociala medier och är ständigt uppkopplad. Jag har följt många klädmärken och butiker genom åren och har en bra bild av vad som funkar och inte och vad för enkla strategier man kan använda sig av. Jag hjälper företag med utbildning, men också genom punktinsatser på deras Sociala medier. Jag har också jobbat med flera klädmärken / butiker senaste åren där jag tar över deras sociala medier och skapar inlägg, skriver texter utifrån redan befintliga imagebilder, svarar på kommentarer lägger upp en struktur kring företagets Instagram, men även skapar nytt innehåll i form av bilder samt filmer.

Detta skräddarsys efter varje enskilt företag och kostnaden beror på hur mycket hjälp man känner att man behöver och hur ofta man vill ha upp inlägg och om man ska utgå från befintligt material eller behöver hjälp med att ta bilder m.m.

För mer info kring detta
camilla@hittaplagget.se 0708-752239

Nyhetsbrev

Varje månad gör jag nyhetsbrev ut till 1200 klädbutiker som brukar vara väldigt uppskattat av butikerna. Här presenterar vi nya samarbeten och erbjuder annonsplatser, ofta i samband med modemässor t.ex.

För mer info kring detta
camilla@hittaplagget.se 0708-752239

ipt>