Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Dagens påfyllningar...
31 augusti 2015 13:57
  Shopping   

Dagens påfyllningar får ni inte missa! Det är många av er som väntat på favvolinnet "Vifalls" i svart, och byxorna "Olivia Denim" & "Onlroyal Reg Skinny Zip". Det blir även efterlängtad påfyllning av storsäljaren "Believe Toppy" och lite fler smycken från Edblad. Var med nu 14.30!
Nybeställt
31 augusti 2015 12:41
  Outfits   

Den här coola toppen känns perfekt nu till både fest och vardags. Kommer inom kort och priset är 299 kr.
Inspiration från tjejerna.
31 augusti 2015 10:10
  Outfits   

Ja i dag kommer alltså den efterlängtade denimklänningen/skjortan som jag tipsat om här på bloggen.
* Jennifer har på sig suuupersköna Vila-byxan "ViGary" som är smart sydd med smalribbade revärer på insidan av benen vilket gör att de siitter snyggt OCH skönt på. Polotröjan rekommenderas verkligen, fin att ha enkel som den är eller under kavaj i höst, snyggt med de små knapparna nertill på ärmen. Det var den här polotröjan som ni såg på bild i senaste nyhetsmailet med trendrapporten (finns även att läsa på webshoppen här).

* Therese har på sig supersnygga denimklänningen "OnlHenna" som går att ha som skjorta också.
Gooodmorning...
31 augusti 2015 08:38
  Outfits   

Ny härlig vecka och härligt svalt höstväder har vi här i Göteborg nu, såååå skönt=)
I dag kommer den suuuperfina jeansskjortan in som jag tipsat om tidigare, superfina små örhängen (som jag har på mig i dag, både jag och Therese har tagit dom själva, pris 69 kr).
Nu kommer även en cool svart spetsklännning som är perfekt till höstens fester, helt suveräna byxor från Vila i cool chinosmodell och den grymt snygga polon som ni ser på bilden i "Hösttrender"-texten på webshoppen.

Jag har på mig favvobyxan "OnlRoyal Reg Zip", "Vifalls"-linnet och suveräna Object-kavajen "ObjAlice". Smyckena är fina "VmSanne", "Lee" och "Grapes"-ringarna.
Sensommarkväll vid havet
30 augusti 2015 19:56
  Outfits   

Underbar helg har vi haft här med härligt soligt sensommarväder.
Jag och dottern cyklade ner till havet nu på kvällen med varsin bok och njöt av sensommarkvällen, hoppas på fler kvällar som den här.
Har på mig fantastiskt sköna jeansen "OnlLise", "Viti"-toppen och favvokoftan "Perfect" som det äntligen blivit påfyllning av här igen.
Snart kommer den...
30 augusti 2015 08:58
  Kommande plagg  /  Vila   

Ja ni är många (liksom jag) som går och väntar och längtar efter den snygga bomberjackan från Vila som jag tipsat om här på bloggen.
Som det ser ut nu så kommer den in om ca en vecka men bevaka sidan dagligen så ni inte missar den för leveransdatumet från Vila kan ju ändras.
Skön lördag.
29 augusti 2015 16:42
  Outfits   

Härlig dag idag med soft start och sedan en sväng in till stan då sonen och hans kompis gick på bio och jag och dottern gick på stan och tog en fika.
Nu skön stund på balkongen med en kopp kaffe och vackra boken "Kraften bakom yoga" som är fylld med bilder och text om Ashtanga-yoga, mycket detaljerad och bra skriven så den här rekommenderas verkligen om ni håller på med Ashtanga och vill lära mer.
Har på mig sköna Easy-byxan och linnet i samma serie.
Helgfrukost.
29 augusti 2015 11:12
  Övrigt   

Jag har sagt det förr och jag säger det igen... jag älskar verkligen helgfrukost! Idag blev det juice med apelsin, lime, passionsfrukt, kiwi och melon. Barnen är dock lite svårflirttade med den färskpressade juicen så de får sin Bravo på helgen;P
Ha en underbar dag alla fina Mandel-människor och njut av dagen och unna er något litet extra som gör er glada=)
Tillökning...
28 augusti 2015 15:07
  Eva tipsar   

.. jag tycker att jag har så himla många bra byxor och jeans nu men så sprang jag in lite snabbt och testade både OnlChristin och OnlLise här och det slutade med att bägge får följa med mig hem.
Två heelt suveräna modeller som lär användas flitigt i höst.
Jag vet att ni är många som köpt OnlLise-jeansen nu och jag kan inte annat än att hålla med om att de är så GRYMT sköna på (jag tog 25/32 på mina).

Har ni inte redan köpt dom så säger jag bara en sak : KÖP!
Suveräna påfyllningar idag!!!
28 augusti 2015 14:04
  Shopping   

I dag blir det påfyllningar på många kanonplagg här såsom tex.: OnlKim-kavajen, OnlSidney Woll-kappan, PcJustWear-byxan (som jag har på mig idag), "OnlZigZag"-toppen (som både jag och Therese tagit själva här), OnlDiamond-cardigan och fina Dottie-örhängena som länge varit slut i stål.
  Föregående   Nästa