Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Grattis Jempa
31 mars 2016 15:43
  Övrigt   

I samband med att vi drog igång påsk-kampanjen så kunde man även vara med i utlottning av presentkort i det inlägget på instagram och i dag drog vi vinnaren (se i senaste instagram-inlägget nu).
Grattis Jempa som vann och lite extra kul får jag säga då det är en trogen Mandel-kund som följt oss under många år här=)
Påfyllning på omtyckta modeller...
31 mars 2016 14:05
  Shopping   

Nu kom postis med den efterlängtade påfyllning av storsäljaren "OnlMaj"-klänningen för 129 kr och grymma "OnlPoptrash"-byxan som snabbt blivit mångas favorit (både jag och Elin har dom själva).
Nu blir det även påfyllning på suveräna blanka leggingsen "Shiny" och PcJust thrine"-jeansen i den trendiga avklippta längden som är sååååå sköna på!!!
Var snabba nu kl 14.30 så ni får tag på dessa grymma vårplagg.
Lunchdags...
31 mars 2016 12:24
  Outfits   

I dag gick vi till vårt härliga salladasställe och köpte lunch och passade på att njuta lite av vårsolen också.
Jag har "OnlSindey"-kappan och Elin har fina Vila-kappan "ViResin".
Vårtjejerna
31 mars 2016 10:17
  Outfits   

Ja nu skiner solen på oss och då passar det ju bra att visa dagens fina vårplagg här:
* Amanda har på sig fina spetsklänningen som kommer i dag i vitt och i en fin mörk korallnyans. Över har hon coola Object-kimonon "ObjNevada" i det trendiga paisleyprintet.
* Elin har på sig superfina bomberjackan i skir spets tillsammans med ärmlösa Vila-toppen och nya färgen på "Haisha"-espadrillos som är i blå denim med guldskimmmer (jag har såklart redan norpat dom själv).
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
31 mars 2016 08:50
  Outfits   

Här har ni den superfina klänningen som jag tipsade om i går, den är i riktigt mjuk fin spetskvalitet med underklänning i så den sitter suveränt på. Tunna axelband som går ihop snyggt i ryggen vilket blir en fin effekt så man kan ha den både till bröllopsfest, student, examen, midsommar m.m - den här rekommenderar vi verkligen.
Nu kommer även en helt fantastiskt cool kimono från Object i trendigt paisleyprint där ärmen är i cool vidd, den här går jag själv och funderar på just nu för den satt så himla snyggt på.
Ny färg på espadrillos kommer i dag i denimblått med guldskimmer som är såååå snygga.

Jag har på mig storsäljaren "OnlKendel"-byxan och den är så skön för den håller in suveränt i midjan och stretchkvaliteten är perfekt. Linnet är sköna basmodellen "ViFalls" och över har jag fina "Lamine 2".
Skira plagg på väg in...
30 mars 2016 16:31
  Kommande plagg  /  Only   

Dessa två plagg kommer upp på webshoppen nu innan helgen och är sååå himla fina.
Klänningen kommer även i en superfin korallröd nyans och fina toppen kommer även i marin, korall och olivgrönt.
Håll koll här nu på webshoppen så ni inte missar något=)
Fina paisley-printet
30 mars 2016 16:05
  Outfits   

Jag älskar verkligen paisleyprintet och färgerna i fina "StuSmart"-serien som vi har inne nu på weshoppen. Jag har som ni ser här i dag både linnet och byxan i den cremefärgade nyansen, byxan kom det ju precis påfyllning på nu så om ni missat den tidigare så passa på nu då alla storlekar ännu finns inne.
Jag har även norpat fina långa kimonon i detta printet och funderar faktiskt på klänningen också;P
Vila-plagg att längta efter...
30 mars 2016 15:46
  Kommande plagg  /  Vila   

Ja nu går vi snart in i ny månad och förhoppningsvis med mer vårvärme också så man tom kan börja ha alla fina klänningar och shorts som kommer in nu...
Här har ni fyra fina plagg från Vila som kommer in i april:
Klänningen och linnet är i fina serien "ViTokyo" (maxiklänningen finns redan på webshoppen nu).
Fina klänningen är med nätta virkade spetsdetaljer och likaså coola kavaj/bomberjackan bredvid som blir perfekt till alla fester nu.
Påfyllning i dag.
30 mars 2016 14:04
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av dunderstorsäljaren "JdyRight" i svart som brukar rusa i väg snabbt som tusan varje gång den kommer in här så var snabba nu kl 14:30.
Det blir även fler av "min" favvobyxa "StuSmart" i den ljusa färgen som jag faktiskt har på mig just i dag=) Detta paisleyprintet är såå himla snyggt, ännu finare i verkligheten tom tycker jag=)
Sätt kryss i almanackan 16/4 och 17/4
30 mars 2016 12:35
  Shopping   

Nu är det dags att se till att ni är obokade helgen 16/4 & 17/4 för då har vi vår stora lagerrensning här på plats i lokalerna på webshoppen.
Ni som varit med här tidigare år vet att det är tusentals plagg som ni kan shoppa loss till kanooonpriser, alla plaggen som är med från våra reor som vi haft på webshoppen så alltså inga plagg som finns på webshoppen nu.
Mer info kommer när vi närmar oss men det är dessa två dagar som gäller.
  Föregående   Nästa