Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Påfyllning!
30 november 2016 14:03
  Shopping   

Idag blir det påfyllning på snygga "nmcoda Long Legging" och "Vmnew Ratli Lace Singlet". Det kommer även ett par örhängen från Edblad som är suveräna att ge bort i julklapp!
Inspiration
30 november 2016 12:51
  Shopping   

Här kommer lite tips från oss på snygga västen "Viandrea Knit Waistcoat"! Den passar så bra nu till vintern antingen med något kortärmat under eller en längre tröja. Den är snygg även till polo. På bilderna har Amanda på sig "Onlpoptrash Easy Pant" och "Emma New SS Top" till västen. Det blir en snygg och avslappnad outfit.
Blåsigt god morgon!
30 november 2016 09:25
  Shopping   

God morgon på er! Idag var det väldigt blåsigt här i Göteborg, det kanske syns på bilderna ;)

Det kommer upp så fina plagg idag, väldigt omtyckta modeller! Amanda har på sig omtyckta "Onlpoptrash Ankle Zip Pant" som kommer i svart. De är ju så fina till både fest och vardags. Toppen som även den är en omtyckt modell här hos oss kommer även i brun/leo. Jessica har på sig supersnygga toppen "Onlturner 3/4 Fold Up Top" som ger en snygg men avslappnad look. Över axlarna har hon på sig "Onlloui L/S Pullover Knit" som också kommer idag.
Dagens påfyllningar!
29 november 2016 13:50
  Shopping   

Idag har vi påfyllning dessa fina plagg ovan - "Pcrikki Poncho" i grått och svart och "Skinny Reg Soft Ultimate".
Vi får även påfyllning på "Onlpoptrash Easy Pant" i svart 34a längd samt "Onllinea Jacket New" i marin.

Missa inte dessa nu 14.30!
Var med och tävla!!!
29 november 2016 13:00
  Shopping   

Missa inte vår instragram-tävling som pågår just nu.
Var med och tävla om ett presentkort hos oss värde 1000 kr.

Gå in på vår instagram @mandeldesign för att läsa mer och delta!

Lycka till!!!
Godmorgon Tisdag!
29 november 2016 08:56
  Shopping   

Godmorgon på er,

Idag kommer det upp mycket fina nyheter. Bland annat fina spetsblusen "Vmamaze LS Back Top" som Jessica har på sig här ovan och som kommer i två fina fäger. Dessutom kommer Amandas plisserade linne "Vmamazing singlet" som är matchat över "Emma" t-shirten som är en fin trend nu. Dessa plagg och en härligt söt broderad collegetröja samt ny färg på en omtyckt klänning och leggings vill ni inte missa nu kl 11.00! =)
Dagens påfyllningar!
28 november 2016 13:50
  Shopping   

Idag blir det påfyllning på omtyckta "Pcskin Wear" och blazern "Onlmadeline Blazer". Dagens påfyllningar passar så fint ihop, kanske med någon vit skjorta eller blus till? :)
Härlig måndag
28 november 2016 09:45
  Shopping   

God morgon på er!
Då är det måndag och start på en ny härlig vecka. Det kommer upp fina festplagg till helgens festligheter men även till de kommande jobbdagarna. Amanda har på sig klänningen "Vmceleb Short Dress". Jessica har på sig fina "Onlwenda Top" som passar perfekt till både fest och en snyggare vardagsoutfit.

Det kommer även upp en fin lång cardigan i härlig rosa och blå färg. Sist men inte minst kommer det en superfin kortärmad topp som sitter superskönt på!
Första Advent
27 november 2016 15:03
  Ledig   

Hej på er! Hoppas ni har en fin helg och njuter av första advent. Jag själv kom precis in från en långpromenad med hunden. Jag sitter nu med en god kopp kaffe och gör mitt första helginlägg till bloggen.

På promenaden klädde jag mig varmt med lite mandelkläder. Jag har på mig omtyckta klänningen "Vifroza" ihop med "pcrikki Poncho" och halsduken är "Pcpyron".

Kram Amanda
Julmys i Göteborg!
26 november 2016 19:58
  Övrigt   

Godkväll på Er!
Idag har Göteborg visat sig från sin bästa sida och jag har bara gått runt och myst hela dagen!
Vill tipsa om Julmarknaden som är vid Kronhusbodarna nu och speciellt den charmiga Choklad-butiken som jag är lite smått förälskad i. Den här godisbutiken har öppet året runt och är verkligen sådär gammaldags-mysig med godisstrutar, cellofanpaket med karameller och mycket choklaaaad. Ja ni märker kanske att det inte är Eva som skriver nu ;-)
Dessutom finns det, utöver marknaden som är nu, smyckes, läder och keramikbodar samt mysigt café. Ett litet tips för er som vill komma ifrån julstressen som är i resten av stan!

Jag är lite svag för marknader så om ni sitter inne på någon favoritmarknad så tar jag gärna emot tips =)
Önskar er alla en fortsatt fin helg,
Kram från Jessica

Ps. Ni har väl inte missat oss på Instagram? @mandeldesign
  Föregående   Nästa