Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
November-kampanjen pågår tom 30/11
25 november 2016 16:07
  Shopping   

Psst, några storlekar finns ännu kvar på novemberkampanjen som precis startat.
Kolla tex på fina "Grit"-cardigan som är supergosig att ha på sig nu i vinterkylan, kika på instagram (inlägg från igår) där ni ser den på tillsammans med Emma-tishan och OnlCarmen-jeansen.
Dagens påfyllningar!
25 november 2016 13:56
  Shopping   

Idag blir det påfyllning på två storsäljare! "Onlvigga Structured Dress" och "Vicommit Coated New". det blir även påfyllning på smycken från omtyckta Edblad. Var med nu 14.30 och få in lite fredagshoppning innan ni tar helg ;)
Fredagsoutfits
25 november 2016 10:19
  Shopping   

Hej på er! Idag kommer det upp så fina plagg. Jessica har på sig bomberjackan som kommer idag ihop med linnet "Vmmisa S/L Pleat Top" . Det blir en snygg outfit till en afterwork eller jobbet. Amanda har på sig byxorna och tröjan från Visena serien. Superskön outfit att ha hemma i soffan samtidigt som man känner sig fin.
Gooodmorning...
25 november 2016 08:48
  Outfits   

Jag kunde inte helt hålla mig ifrån bloggen än så jag smiter in i dag och gör ett litet morgoninlägg=)
Som ni märkt så har Amanda och Jessica gjort sina första bloggdagar nu då de turas om med detta och det är även dom som nu har hand om både instagram och Facebok i fortsättningen. Jag är ju kvar här på Mandel några veckor till men inte så jag kommer synas som innan här=)
Tjejerna kommer nu även att sköta helginläggen så nu är det inlägg från dom som ni kommer att se så därför passar jag på att redan i dag önska er en riktigt fin och härlig adventshelg.
Vi tjuvstartar redan i dag på fredagsmötet med lussebullar och adventsljus.

Jag har på mig suveräna bomberjackan "ViSkywalker" med guldglittrande paljetter, "VmLili" och storsäljaren "OnlKendell Eternal"-byxan
Dagens påfyllningar!
24 november 2016 14:07
  Shopping   

Idag har vi påfyllning på dessa två storsäljare - Superbekväma och fint dressade "onlpoptrash easy pant" samt "objcam 3/4 highneck top" som är en perfekt top nu till höstens alla festligheter eller när du vill vara extra fin till vardags! =) Missa inte dessa!
Kollektionsmöte med Only
24 november 2016 12:30
  Kommande plagg  /  Only   

Här kommer liten tjuvkik från kollektionsmötet som jag var på i går. Only hade en heeelt fantastiskt fin kollektion så jag beställde in massa massa fint till er som kommer in till våren 2017.
Leverans här är under mars-maj månad.
Dagens fina nyheter!
24 november 2016 09:35
  Shopping   

Godmorgon på Er, idag är det min bloggdag!
Idag får vi in dessa fina nyheter som ni ser ovan. Amanda har på sig nya "Onlrather Be In NY L/S Sweat" tillsammans med våra fina "viisme 7/8 Pant" och den schyssta "Viaqua Bomber" som ni även kunde se i gårdagens inlägg.
Jag har på mig "Vmfallon 3/4 short Dress" som nu har kommit i den här nya härliga färgställningen. Över klänningen har jag "Vmpam L/S Bomber", en enkel festlig bomber med fina detaljer.
Dessutom kommer det in en ny blommig bomber. Håll utkik nu vid 11.00! =)

Kram Jessica
Tjohooo - novemberkampanj startar ikväll!
23 november 2016 15:17
  Shopping   

I kväll kl 19:00 drar vi igång kampanj här på webhoppen med kanonpriser på helt nyinkomna plagg. Ni får bara inte missa suveräna kappan ObjNomi Bella som nu kommer i modellen med den centrerade dragkedjan som är mycket snarlik storsäljaren vi haft här i höst/vinter. Superfina toppar från Vila och sköna gosiga collegebyxor är med på kampanjen och det är ju perfekta plagg att ha nu. Kolla även fantastiskt fina kimonon som är perfekt till julfesterna som är i cool lyxig känsla med den fina vida ärmen.

Var med nu kl 19:00 så ni hinner göra riktigt bra kap för ni som hängt med här länge vet att det brukar gå undan prick på sekunden när vi drar igång våra kampanjer här. Ni kan redan nu kika på kampanjen här.
Dagens påfyllningar!
23 november 2016 13:48
  Shopping   

Idag blir det påfyllning på dessa superfina storsäljare! Byxorna är de sköna "Vicommit Coated New" och toppen är "Objcam 3/4 Top".
Kollektionsmöte med Vero Moda
23 november 2016 13:18
  Kommande plagg  /  Vero Moda   

I går var jag på kollektionsmöte med Vero Moda och köpte in sååå mycket fint till våren med leverans i mars-maj månad.
Underbara mönstrade plagg i fina färger. Hälriga toppar, blusar, kimono och klänningar såklart. Vi ser mer och mer av trendiga Culotte-byxan i fin vidd som känns härligt vårsnyggt till bara ett enkelt linne eller top.
  Föregående   Nästa