Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Dagens fina plagg!
23 november 2016 09:58
  Shopping   

Hej på er, idag är det jag (Amanda) som gör dagens blogginlägg.
Det kommer superfina toppar idag! Jag har på mig den snygga toppen "Onlwonder Lace Crepe Top", den kommer i rött, svart och vitt. Det är en perfekt topp att ha hemma då den passar till jobb, fest och vardags beroende på hur man matchar den. På bilden har jag "Onlnova Lux Bomber Solid" ihop med favoritbyxorna "Onlpoptrash Easy". Det blir en avslappnad look men ändå snyggt!

Jessica har på sig supersnygga T-shirten , "Onl90 Tshirt" ihop med bomberjackan "Viaqua Bomber" som ger en riktigt cool look ihop!

Det kommer även ett supersnyggt baslinne som är perfekt att ha under en bomberjacka eller snygg cardigan.
Gooodmorning...
23 november 2016 09:14
  Outfits   

Ja några gånger till ses vi här på bloggen, jag kan ju inte slita mig direkt från er men ni kommer se mer av Amanda och Jessica här i fortsättningen. De kommer nämligen att turas om att ha hand om bloggen så de kommer ha olika dagar i veckan som de sköter den=)

I dag kommer fina plagg upp som jag hoppas ni ska gilla, fin röd top med spetsdetalj som blir perfekt till julfesterna.
Jag har på mig fina volngtoppen och favvojeansen "VmFlex-It".
Dagens påfyllningar!
22 november 2016 14:03
  Shopping   

Idag blir det superhärliga påfyllningar! Här ser ni fina toppen "Onlmariana Myrina Top", "Onlleco 7/8 Cardigan", "Vipen Skirt" och "Vishare Knit Top". Det är bara några av de suveräna grejer som kommer upp idag. Var med nu 14.30 :)
Tack för allt fina ni!
22 november 2016 11:18
  Övrigt   

Fina fina Mandel-människor runt om i landet vi har något att berätta för er.

Efter att ha drivit Mandel under 17 år så har jag och Kalle nu tagit beslutet att söka nya utmaningar.

Mandel går bra så det är inte av ekonomiska skäl vi kommer gå vidare. Vi gör detta av olika anledningar, främst för att vi är sugna på nya utmaningar men även för att vi känner att webshoppen behöver få mer kraft och utvecklas. För att ta den vidare så kände vi att det behövs nytt blod med nya idéer. Det är viktigt inom e-handel att alltid utveckla sig och vi tror de nya ägarna kommer kunna bygga vidare på det vi byggt upp och addera det som saknats.

Mandel är inte uppköpt av någon annan sajt utan upplägget som vi har kommer fortsätta med de nya ägarna och tjejen som kommer att fortsätta driva Mandel har en gedigen erfarenhet av kläder och mode och ser mycket fram emot att fortsätta jobba med alla er fantastiska kunder!
Alla tjejerna på Mandel kommer att jobba kvar så Mandel-andan finns kvar så ni ska känna er som hemma! Amanda och Jessika kommer att sköta bloggen, instagram och facebook, vi hjälps åt här i övergångsfasen så jag är fortfarande kvar här ett tag till men mer i bakgrunden då.

Jag och Kalle är kvar här några veckor till och slutar strax innan jul.
Ni har betytt såååååå mycket för oss här genom åren ska ni veta och jag tackar er alla för det engagemang ni visat oss här. Tusen tusen tack för allt!
Inspiration från tjejerna.
22 november 2016 10:15
  Outfits   

Här Amanda på sig superfina festklännnigen "ViLoras" som är perfekt till alla julfester nu, sjalen är fina "PcDintha" som också kommer upp i dag.
Jessika har på sig sköna hoodiesen "OnlLotte" som passar perfekt nu i vinterkylan att gosa in sig i.
Godmorgon
22 november 2016 09:13
  Outfits   

I dag kommer många fina plagg som passar perfekt till alla kommande julfester.
Fina skira spetstplagg i serien "ViLoras (spetstoppen som jag har på mig här är i den serien och den finns inne redan nu). Skön gosig hoodie med krage med tryckknappar och zip som blir en snygg detalj. Nu kommer även ny färg på skimrande Vila-koftan ""ViNelli".

Jag har på mig "ViLoras" med "OnlLove"-linnet under, kavajen är slutsåld nu men påminner i modellen om snygga "VmAlma" som kom i går.
Påfyllning av storsäljaren...
21 november 2016 13:43
  Shopping   

I dag blir det påfyllning av omtyckta Object-toppen "ObjCam" som ni här ser i vitt.
Det blir även påfyllning på suveräna "ViSheik"-tunikan OCH toppen så var snabba nu kl 14:30.

Här visar Amanda även fina kjolen "ObjCille" och superfina långkoftan "ViSvela" som är perfekt nu till julfesterna.
Inspiration från tjejerna.
21 november 2016 10:10
  Outfits   

Ja här ser ni dagens fina plagg på tjejerna.
* Amanda har på sig superfina klänningen och coola långkavajen som är i en fantastiskt mjuk skön kvalitet med fickor så den sitter snyggt på.
* Jessica har nya färgen på omtyckta "Dollie"-cardigan och ett superfint festlinne med tunna band som går ihop snyggt över ryggen så det är perfekt till alla fester nu.
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
21 november 2016 08:42
  Outfits   

Superfina klänningen som jag tipsade er om på bloggen förra veckan kommer upp i dag, jag och Charlotte har redan norpat den själva - sitter såå fint på!!!
Nu kommer även omtyckta "Dollie"-cardigan i rött och massa annat fint kommer upp kl 11:00 så håll koll på webshoppen som vanligt.

Jag har på mig favojeansen "NmEve" tillsammans med fina "OnlMariana Myrina" som jag verkligen rekommenderar (fler är beställda och väntas in den här månaden).
Söndags-outfit
20 november 2016 13:10
  Outfits   

Skön söndag med härlig sol och plussgrader, ska strax ut och ta en långpromenad ner till havet och fylla på med solljuset=)

Har på mig sköna jeansskjortan "ViBista" och suveräna ankelbyxan "OnlKendell Eternal" som jag VERKLIGEN rekommenderar.
  Föregående   Nästa