Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Måndagsnytt
30 september 2019 10:20
  Shopping   

Godmorgon, hoppas ni alla har haft en underbar helg och är utvilade inför nya veckan.
Nu på fredag skall jag och sambon åka till huvudstaden på bröllop så den här helgen har jag sett till att fixa det sista inför bröllopet, naggellack, finare hårsnoddar, matchande väska till mina klackar etc, skall bli så kul!
Så det har jag fixat med.. Har ni något festligt som ni skall iväg på snart? =)

Men åter till måndag.. idag kommer dessa fina ljuvliga coola och vackra välgjorda plagg.
Stickade tröjan är riktigt cool att matcha med dagens polo.. den här gula rutiga är verkligen så fin och känns riktig lyxig vad man än har den till.. har man den till jeans eller jeanskjol som på bilden så känner man sig verkligen fin. Härlig och skön i sitt håriga material och mjuk är den.. såå mjuk och fin!

Polotröjan kommer i tre färger, röd som på bild samt gul och svart.. den är så snygg den här polon då den är lite glansigare i materialet och sitter så skönt på!

Och Kjolen. Låt oss prata om kjolen.. Jag blev så positivt chockad när vi packade upp den här och såg att det var en längre modell på kjol. Det är ju helrätt och så himla dressat och snyggt!! Fint med slitsen framtill också och den tvättade looken passar perfekt till dagens överdelar.. och i princip till alla överdelar. ;-)

Det kommer även en randig snygg cardigan samt en beige polo.

Missa inte dagens höstiga plagg klockan 11.00

Kraamkram
FREDAGENS
27 september 2019 10:05
  Shopping   

Godmorgon och välkommen Fredag! Är det några som skall hitta på något kul i helgen? eller kanske bara njuta av ledighet?
Min svärmor och sambos brorsdotter skall komma ner på shoppingbesök i Göteborg så vi skall gå runt och mysa lite.. men vad hände med vädret? Så typiskt att Göteborg inte kan visa sig från sin bästa sida när man får finbesök.. men jag hoppas att vädret blir bättre till imorgon. Ni får hjälpa mig med soldansen ikväll, det har hjälpt innan ;-)

Idag kommer dessa godingar upp.
Leggingsen är så snygga och det rutiga mönstret ser man ju så mycket av just nu och mig gör det absolut inget för jag tycker det är ett riktigt stilrent och klassiskt mönster.
Dom är kraftiga och ordentliga i materialet så dessa kan man ha både till långa toppar/tröjor men även till korta utan att man känner sig "naken" som man kan göra i vissa leggings.

Den gula tröjan kommer även i en ljusblå-lila-aktig färg som är helt ljuvlig samt en beige fin.
Den stickade polon är så himla fin i sitt mönster och dessutom väldigt skön på.. Den är mjuk och fin i materialet och sticks absolut inte. Vet att ni är flera som inte gillar när det sticks och absolut inte i halsen men den här tycker jag är så härlig verkligen.

Det kommer även en fin blus i sick-sack och en svart riktigt fint detaljerad topp med 3/4 ärmar.

Ni är väl med mig i shoppen 11.00? Det blir ju så fasligt ensamt annars ;-)

Njut av din fredag och ha en helt underbar helg!!
Kram
Torsdagesn fina!
26 september 2019 10:20
  Shopping   

Godmorgon torsdagspinglor, idag är jag tillbaka från mina feberdagar.. det var något som hoppade på mig i söndags och gick över på några dagar.. skönt det!
Och det känns så skönt att vara tillbaka på jobbet.. det är ju aldrig kul att ligga hemma sjuk och man blir ju så rastlös när man varken kan eller orkar göra något!
Men nu är jag teebaka så nu får ni stå ut med mina långa outhärdliga texter igen vissa dagar! ;-)

Jag vill verkligen börja prata om dagens kappa det första jag gör! Vi hade den förra året i två eller tre omgångar tills den sålde slut på huvudlagret och i år har vi fått in den uppdaterade versionen av den igen..
Den här är helt grymt fin och en kanon vinterjacka.
Lång modell som värmer med sitt 50% dun och 50% fjädrar.. i och med att den är lite längre så håller den ju kvar värmen längre också. Sydda sömmar över hela jackan som gör att dunet stannar på sin plats och håller sig varm och fin.
Och... RIKTIGT fin fuskpäls som man bara vill gosa in sig i. Men är man inte på gos-humör så går den att knäppa av för de som önskar ta bort den här otrooooligt fina pälsen ;-) Kan ju vara att man vill att den skall se mindre vintrig ut innan det blir riktigt kallt, och ja, då är det ju bara att ta av den.

Dagens randiga tröja är så fin i sina brända höstfärger och jag skulle vilja säga att dessa färger passar alla hudtoner och hårfärger och ögonfärger, alla ;-)

Även blusen som ni ser här kommer idag och även i cremefärg. Den är lite lätt glansig i materialet och sitter så snyggt på!

Det kommer även en svart snygg och ribbstickad polo som borde finnas i allas basgarderob - snygg att ha instoppad i kjol och till dressade byxor med kavaj över.

Sist men inte minst, (sen skall jag sluta skriva..det märks att jag haft tråkigt hemma när fingrarna inte slutar dansa över tangentbordet haha)
Nåå.. Sist men inte minst så kommer en stickad tröja i grå och isblå färg och i loose-modell som är såå dressad och fin på! Den är helt fantastisk i kvalitén som är så mjuk och fin. Även den här superfin att ha till kjol och med accessoarer och vara redo för fest.

Hoppas ni gillar dagens nyheter och ni som vill ha jackan.. var snabba!
Kram på er
Lill-lördag !
25 september 2019 08:38
  Shopping   

God morgon!

Onsdag och lill-lördag idag!! :)

Precis som förra onsdagen så har vi samlat ihop några riktigt fina plagg för helgen!

Vad sägs om dem här två fantastiska klänningarna? Jag älskar båda två! Den svarta är lite mer enkel och klassisk - ett tips, spana in ryggen på den! Så fin!

Den i bronze/guld är så svår att göra rättvis på bild om jag ska vara helt ärlig. Glittrar så vackert!! Väldigt smickrande på. Perfekt urringning, man behöver inte undra vad man visar och inte :) Bra ärm som går ner en bit. Sitter fint över magen och markerar midjan så man ser smalare ut. Sen en hög slits men då tyget går omlott, visar du inte benen när du går. Så en väldigt dressad och elegant klänning som passar till alla festtillfällen och som man känner sig bekväm i.
Jag har tagit den till mig själv, tänker att det kanske får bli min nyårsklänning! :)

Ni hittar även en makalös svart blus som är det vackraste jag sett på länge!
En riktigt cool byxa från Selected Femme och mycket mer!

Vi ses kl.11.00!

Kram på er!
Shoppingmåndag !
23 september 2019 09:46
  Shopping   

God morgon alla fina!

Hoppas ni har haft en mysig och härlig helg! :)

Idag måste jag tyvärr hålla blogginlägget lite kort, vi har fått in jättemycket ordrar i helgen - stort älsk på det!! Blir SÅ glad! :)

Dock ligger Jessica nerbäddad hemma med feber så vi hoppas hon kryar på sig fort <3

Så jag måste rusa och packa till er men håll utkik kl.11.00 så kommer bl a den här sköna vinterjackan med fuskpäls och både tröjan samt de urläckra jeansen Jessica bär släpps!

Och självklart kommer en riktigt bra påfyllning kl.14.30! Varje dag! :)

Ha en fin måndag så ses vi om en stund!

Kram på er!

Äntligen Fredag !
20 september 2019 10:44
  Shopping  /  Shopping  /  Shopping   

Hej alla godingar!

Äntligen fredag och snart helg!! :)

Ledsen sent blogginlägg idag, har varit iväg på möte och tittat på roliga produkter för våra leveranser till er. Godis, fina kort och silkespapper! Det är allt något speciellt när man får hem sina efterlängtade kläder inslaget i silkespapper och kanske ett fint litet kort, tycker ni inte?! :)

Alldeles strax kan ni klicka hem dessa fina plagg i shoppen.
Tänker på blåbär när jag ser den petrolblå tröjan, perfekt att gå ut och plocka blåbär i till helgen! Haha.. och lingon i Merlot :) Eller plockar man ens dessa bär så här års? :)
Som mamma borde jag väl ha bättre koll på det där.. Är inte det ett ständigt dåligt samvete man har när det kommer till barnen, alla saker man vill visa dem och göra tillsammans?
Imorgon ska jag ta med tjejerna till stallet så ska vår stora tjej som rider får introducera vår minsting <3 Red själv när jag var liten och jag älskar att komma in i stallet och känna lukten av häst. Man kastas liksom tillbaka till då man var liten, det är något speciellt med det.

Missa inte också den underbara kjolen som dessutom passar perfekt tillsammans med den vita eller bruna polotröjan! ;)

Ha nu en fantastisk helg och njut ledigheten! Vad ska ni hitta på?

Kram
Camilla
T H U R S D A Y
19 september 2019 09:51
  Shopping   

Goddagens, här i Göteborg är det sol och klarblå himmel även idag men jösses vad kallt det blivit.
Imorse blev det halsduk och handskar till jackan, så himla mysigt!! Det luktade riktigt höstbränt ute imorse när jag gick till bussen.. så där friskt och riktigt kallt att det nästan luktar bränt på något vis. 😍🤗❄

Och den här halsduken och kappan som kommer idag är verkligen jag.. så när jag ser bilderna så blir jag nästan lurad över att det inte är mina egna kläder.... än ;-) enkel fin kappa som man aldrig kan tröttna på i fin dressad skärning och en fin halsduk till det i ljuvliga färger. Det kan ju aldrig bli fel.
Den här kappan kommer även i svart och halsduken i grönt.

Det kommer även en sammetstopp med halvpolo som är riktigt fin och skön på, ett par nya poptrash-byxor i något mellanting mellan manchester och sammet.. supersköna!
Och sist men inte minst kommer det en stickad leo-tröja i två färger.

Vilken torsdag vi får, hoppas vi ses 11.00 😍
Njut av din dag!

WWW.MANDELDESIGN.SE
Lill-Lördag!
18 september 2019 09:22
  Shopping   

Godmorgon från ett strålande Göteborg med sol och klarblå himmel.. och lite bitande höstkyla, så himla mysigt när man kan gosa in sig i fina halsdukar! Har ni sett alla fina vi har inne nu? Jag tycker vi har ett riktigt stadigt upplägg av halsdukar och handskar i år.. halsdukar i olika färger och varianter och handskar i skinn, nylon, mocka, stickat!

Men..!
Idag är det ju onsdag och Lill-lördag och med det vill vi testa en ny grej och lansera extra många plagg idag samt lite extra festliga/dressade.
Allt för att ni skall kunna hitta fint och hinna få hem det till helgen. Vad tror ni om det? =)

Idag kommer den här fina kappan som bara är i den finaste fuskpäls jag någonsin sett.. helt fantastisk är den. Både Charlotte och Camilla har den här hemma redan och snart hänger den nog hos mig också om jag kan lyckas smuggla hem ytterligare en jacka för sambon ;-) Jag får klura på den här under dagen.

Spetstoppen kommer även idag både i vitt som synes och i svart och den är väldigt skön på i sin stretchiga spets.. oftast kan spetströjor spänna och sitta åt men den här är så himla skön, och snygg!!

Finbyxorna med dragkedja kommer även idag.. det är samma modell från Vero Moda som vi haft innan fast utan dragkedja.. "Vmvictoria Mr antifit". Dessa är tänkt att inte sitta allt för tajt och slimmat, vilket gör den både vacker och cool samtidigt. och ja, den är ju väldans skön på också!

Det kommer även ett par örhängen i guld och silver,
en stickad klänning, en glittrig top, en stickad halvpolotröja i zebra-mönstrat samt ett par nya tights i fleece.

Som ni hör är det en heeel del fint som kommer idag och vi hoppas ni hittar något fint!

Ha en helt underbart fantastisk fin och härlig dag så ses vi i shoppen 11.00
Kraam från oss
Dagens Kappa
17 september 2019 10:11
  Shopping   

Godmorgon Godmorgon Godmorgon,

Det är full rulle på mandel idag.. Ellika springer runt och fixar och plåtar modeller då vi har casting även idag.. (och kommer sätta in extra dagar snart då det är så himla många som sökt.. superkul!! )
Camilla är på lagret och röjer undan alla nya varor som levererats.. och ja det är MÅNGA nya.. jag skall försöka mig på att smygfilma allt kaos sedan så ni får se på Instagram och facebook..
Visst kan det vara kul att se att vi har Kaos här också ibland.. ;-)
Det är i alla fall mycket fint som kommer, det kan jag lova.

Och en del av allt fint kommer idag.. tänka sig.
Som den här supersnygga kappan i ullmix.
Vi har använt oss av den här kappan till våra olika modeller som varit här och fått fotas i samma kappa, och alla har direkt kommenterat hur fin och skön den är och en del har frågat om dom fått köpa med sig den.. men Nix det fick dom inte för den skall våra "först-till-kvarn-på-internet" kunder få... Alltså NI!

Kappan är i längre modell (som ni inte ser här på bild) och i lite oversize - vilket gör den så himlans snygg. Dressad modell med fin skärning och detaljer som gör den klassisk och hållbar. En kappa att investera i för flera år framåt. Rekommenderar verkligen den här!

Det kommer även en längre grovstickad tröja som är kanon att ha både till leggings och jeans.
Ni ser den lite på måndagens blogginlägg men där har jag stoppat in den i jeansen så man ser inte riktigt längden på den här. Men kika in på facebook eller instagram om ett litet tag så får ni se den vettja.
Supermysig och fin är den.

Och eftersom den är så fin att ha till leggings så kommer det självklart upp ett par idag som ni kan köpa till och matcha med på direkten.. Ett par SUPERSKÖNA med hög midja och resår som sitter som en smäck.
Dom är så fina då dom har pressveck-sydda sömmar framtill vilket gör den väldigt dressad och fin. Snygg att ha till fest och till jobbet.

Sist men inte minst kommer den snygga blusen som jag redan lagt ut på instagram och facebook.. den kommer i orange och svart och är bara såå snygg.
Fräsch att matcha med dagens leggings eller ett par coatade byxor/leggings.

Visst kan ni knappt bärga er förrän 10,45 när jag aktiverar dagens plagg som ni kan för-kika på i shoppen ;-) www.mandeldesign.se
Vi ses då.
Ha en riktig härlig dag.. här kom det precis ett hagelfall.. det är väl härligt med naturens krafter och väderskiftningar.
Kraam från Göteborg
Godmorgon Måndag!
16 september 2019 10:05
  Shopping   

Godmorgon alla tröttmössor, är ni redo för att shoppa pigg-mössor? Jo det är sant..man blir pigg, lycklig och sprudlande glad i dessa färgglada och fint mössor. Men man får lov att vara lite OFF och trött i dom också.. det är okej. ;-)
Den här mössan kommer i 6 olika fina färger som är så fina.. och skön är den också i sin ribbstickade modell.

Och håll i mössan.. även den här uuursnygga kappan kommer idag. Både i svart och mörkblå. Ja jag vet, det är helt sant! Änltigen kommer det en stilren kappa i lång modell som värmer gott samtidigt som man INTE känner sig som en tjock michelin-gubbe som knappt kan röra sig.

Det kommer även en riktigt cool skjortklänning som man kan använda på så många sätt och till så många olika tillfällen.

Det kommer även ny färg på vår sköna dressade "vmeva" byxa samt en riktigt snygg polotröja!!

Ha en underbar start på veckan!
Kraaam




  Föregående   Nästa