Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Rutigt i vår...
30 november 2008 22:30
  Object   

Här är en cool tunika från OBJECT som är från vårkollektionen. Den beräknas komma in till Mandel i mars månad - känns som ett perfekt vårplagg tycker jag!
Romantik i december...
30 november 2008 22:24
  Object   

Kolla in denna söta decemberdröm...
En ljuvligt fin tunika från OBJECT som kommer in nu i december. Jag hoppas den kommer innan lucia det hade ju varit sååååå fint att ha på sig denna då...
Hmmm hade hoppats på att träffa bloggkunder i butiken i lördags... var ni inne i butiken eller blev ni avskräckta av vädret???
Adventsmys
30 november 2008 11:30
  Ledig   

I dag har vi en lugn och mysig söndag. Har tänt första ljuset och ätit pepparkakor och lussebullar och nu blir det lite julpyssel.
Jag och Kalle ska gå och se Henrik Schyfferts försetällning "the 90´s ett försvarstal" i dag kl 17.00 så då är barnen hos kompisarna sen blir det midag där i kväll.
Ha en mysig första advent!
Julkänslor...
29 november 2008 14:31
  Butiken   

Sitter och tar mig en snabb lunch just nu - vörtbröd med julskinka och grov senap. Snacka om julkänslor, jag tror att det är fusk att äta julskinka redan nu men det såg så himla gott ut! Det har varit en märklig lördag i butiken - riktigt lugnt emellanåt och sedan så knökfullt så man knappt kan vända sig. Bra försäljning blir det och det har varit väldigt roliga och glada kunder inne i dag så allt känns toppen!!!
Ska väl tillägga att jag nästan sålt slut på blusen jag har på mig =P!!!
Nu ska jag ner och fortsätta!
Shoppinglördag i stan!!!
29 november 2008 10:35
  Butiken   

I dag är det långlördag och Mandel har öppet 10-17 så i dag lär det bli full fart för många sätter i gång med julklappsköpen denna helg!
Vi har fått in många bra plagg just denna veckan och det känns alltid bra att ha mycket kul i butiken när det är lönehelg.
Själv ska jag ha på mig min nya favorit "nastro shirt" i dag i butiken så får vi se om den är slutsåld när vi stänger för dagen =)
Det blir ju alltid så att de plagg vi har på oss i butiken är det som kunderna ser först och därmed blir sugna på att prova.
Ha nu en härlig lördag och in och shoppa med er nu!!
WORLD AIDS DAY
28 november 2008 17:25
  Butiken   

I morgon har flera av butikerna i stan och vårat område runt Magasingatan en insamling till "läkare utan gränser" så kom til Mandel och köp en pins fr 20 kr eller skänk en slant i vår bössa!
Cleave kommer igen
28 november 2008 12:21
  Vila   

Har ju sålt kanonbra av VILA:s "cleave pants" (svarta smala byx/leggings) så nu har jag fått tag på en box för omgående leverans som kommer i fin tunn babycordmanchetser. Känns klockrent till jufesten eller bara en afterwork, de kommer in nästa vecka i svart & grått så bevaka webshoppen för de lär springa iväg!
Jultider!
28 november 2008 09:55
  Butiken   

Nu laddar vi för en härlig shoppinghelg på Mandel!!!
I morgon är det långlördag så vi har öppet 10-17 och kommer att bjuda på glögg, pepparkakor och godis för att få lite härlig mysstämning.
På söndag har vi öppet 12-16 och kommer att ha detta alla söndagar fram til jul och ett tips till alla Göteborg är ju att handla på söndagar om man vill slippa trängas för då är det mycket lugnare.
Har laddat med fina dekorationer till julklappspaketen och julmusiken strömmar ut i butiken nu också.
Shoppingkväll!
27 november 2008 17:07
  Butiken   

I kväll är butiken bokad för 11 glada tjejer som ska komma hit och shoppa loss! Har precis varit köpt bubbel, ost, kex oxh andra smarriga grejer som dom ska få snacksa på under kvällen. Nu ska jag bara hinna piffa klart butiken också så den ser snygg ut.
Leverans...
27 november 2008 14:10
  Butiken   

Ha ha ha kolla vad som kom när jag gått på lunch (och därmed slapp bära...). 8000 st papperspåsar till butiken - ska väl räcka ett halvår ungefär så nu har Kalle lite att göra med att organisera dessa så de inte står i vägen på kontoret...
  Föregående   Nästa