Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Romantik i december...

30 november 2008 22:24
  Object   

Kolla in denna söta decemberdröm...
En ljuvligt fin tunika från OBJECT som kommer in nu i december. Jag hoppas den kommer innan lucia det hade ju varit sååååå fint att ha på sig denna då...
Hmmm hade hoppats på att träffa bloggkunder i butiken i lördags... var ni inne i butiken eller blev ni avskräckta av vädret???

maria

...ooopppss...där tog jag åt mig...trots välplanerat besök i gbg kom jag inte längre än till vallgatan...innan klockan slog 17.00..det var med sorgsna steg jag vandra mot parkeringen igen....*snyft*...skall till Liseberg innan jul...så ett besök SKALL jag ha in i tidsscemat...tänkte skicka in gubben och barnen på krabat så länge...har sett så fräcka flamencoskor till lilltjejen där ala mimmi pigg prickigt!!!!Men...Eva...spara gärna lite glögg till mig....kramen

den 1 december 2008 @ 09:52

Sylvia

Meeen jag kan ju inte komma till butiken varje
dag. Var ju inne i fredags och bildare lång kö
bakom mig:-D
Topparna var jättebra. De får följa med på semestern!
Tack för skumtomtarna. De var jättegoda. Jag tänkte ätit alla 3 själv men var storsint så barnen
fick en var också.

den 1 december 2008 @ 10:09

eva svarar

oups jag menade inte att dela ut ngt dåligt samvete jag var bara lite nyfiken om ngn varit inne utan att ge sig tillkänna (ha ha ha Sylvia du vet jag ju hur du ser ut och kön var helt lugn bakom dig =)
Har knappt hört av någon på bloggen på flera dagar så jag började bli lite orolig att ni försvunnit in i juldimman =P

den 1 december 2008 @ 10:21

maria

...:-) juldimman har brett ut sig över större delar av min hjärna..men försöker ändå att se klart..hihi...det är så många måsten..som man egentligen inte vill vara utan-det gäller bara att ta det med ro och njuta av julen...och allt innan....hursomhelst...bloggandet här blir lite lidande....sorry...man är här och kikar...men tar sig inte tid att skriva...kan du inte skapa en tråd på facebook?????Jag vill vara hedersmelem..*blink*...Glöm inte spara glögg!!!!

den 1 december 2008 @ 10:30

Elin

Spenderade hela dagen i göteborg i lördags och hade gått och längtat efter aatt få komma till din butik. Men så prata vi med en som vi känner i göteborg och hon sa att man inte kunde köra till din butik och ingen parkering i närheten. Arg blev jag !!

den 1 december 2008 @ 10:38

maria

...men elin..mandel är värt att gå lååååååååååååååångt för,dessutom ligger det ju centralt och bra!!!!*lol*

den 1 december 2008 @ 10:44

eva svarar

VAAAAA vad var det för trafiknisse med noll koll som du pratade med???? Du kan absolut köra till Mandel men du kan inte parkera preciiiiis utanför men ialla fall ca 30 meter bort finns det parkering...
Gatan (södra larmgatan nr2) som Mandel ligger på är en sk "gårdsgata" där man FÅR köra bil men gående har företräde - allt för att få en mysigare gata. Nu vet du det till nästa gång... förresten ska du veta att ytterligare liiite längre bort så har du ett väldigt billigt parkeringshus som ligger 2 minuter från Mandel ( 10kr/h), nu har du full koll nästa gång du är i Göteborg =D.
Hoppas vi ses då!!!

den 1 december 2008 @ 10:47

maria

...påminner om VILA´S Ida T.......

den 1 december 2008 @ 12:04

Lisa I

Jag tittar ju in med jämna mellanrum och var faktiskt inne en snabbis i lördags - med hur mycket packning som helst eftersom jag skulle iväg och jobba på en visning - för att köpa en Cable Knit Bolero att ha till min nya älsklingsklänning, Trine Denim Dress. Men då var du nog på övervåningen :)

Du får väl göra en bloggkväll!

den 1 december 2008 @ 13:05

Elin

Jag ska absolut titta in nästa gång jag är i göteborg då!!!

den 1 december 2008 @ 15:44

Linda

Den här vill jag ha, ser jättefin ut!!

den 2 december 2008 @ 11:03

Linda

Vet du när den här kommer?

den 8 december 2008 @ 16:22

eva svarar

Jag tror den kommer in denna veckan=)

den 8 december 2008 @ 16:52

Linda

Åhh vad roligt!! :-)

den 8 december 2008 @ 18:06