Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Höstmys.
31 augusti 2014 15:32
  Outfits   

Ja det är mysig höstdag här med lite småregn och skön kylig luft så jag inviger nya polotröjan "Tulalu" som är härligt lång och gosig, kommer bli perfekt även med leggings till i höst. Jeansen är sköna "Lizzy"-modellen.
Septemberplagg att längta efter...
31 augusti 2014 14:07
  Kommande plagg  /  Only   

Ja nu går vi snart in i ny månad och självklart är det massa fina plagg som vi har att se fram emot även den här månaden.
Coola trendplagg som är sköna att ha i höst är tex snygga långa collegetröjan med de trendiga sydda detaljerna både på ärmen och nertill, kommer somsynes och troligtvis även enfärgat.
Nu ser vi igen de kaxiga snötvättade jeanselggingsen som är perfekta att ha till alla längre tröjor och skjortor i höst, detta är grymma "Royal"-modellen som sitter suveränt på.
Fina vardagstunikor och toppar/blusar är perfekta att ha nu i höst också och här ser ni två suveräna modellen. Tunikan kostar 239 kr och toppen/blusen har kanonpriset 179 kr.
En dagens...
30 augusti 2014 18:43
  Outfits   

Jag inviger nya toppen "Vitreine" som jag känner kommer bli en riktig favvo i höst, jeansen är såklart favoriterna "Olivia Denim New" och jackan är "Massi".
En skön höst-outfit som jag verkligen rekommendrar. Väskan är grymma modellen "Jamaica".
Soft morgon...
30 augusti 2014 12:31
  Outfits   

Ja en lugn skön lördagmorgon har vi här idag, ska snart göra oss i ordning och åka in en till stan men först en slapp stund i soffan med en kopp kaffe.
Jag har på mig suveräna Onlmaybe-byxorna som jag verkligen bor i på helgerna - såååå himla sköna så passa på att norpa dom nu när påfyllningen precis kommit här.
Suveräna påfyllningar idag!!!
29 augusti 2014 14:36
  Shopping   

Var snabba här nu för jag har lyckats få tag på det efterlängtade zebra och snake-printet på Shallow-skjortan så det blir påfyllning här nu kl 15:15.
Suveräna haremsbyxan "Onlmaybe" som sålde slut direkt här i somras (som jag har själv) kommer nu också och även grymma "Objliva Canvas" i svart som tog slut direkt här i förrgår.
Soft outfits
29 augusti 2014 12:31
  Outfits   

Sköna höstdagar och helger vill man ha lite sköna outfits att gå i, här får ni inspiration från Jennifer:
* Collegetröjan är supersköna modellen "Larissa" som är perfekt så man får in höstens collegetrend med det snygga printet framtill. Jeansen är suveräna modellen "Up-C" från Object som vi haft inne tidigare säsonger som är en perfekt basmodell på jeans i skön denimkvalitet.
Inspiration från tjejerna.
29 augusti 2014 10:26
  Outfits   

Suveräna plagg som man känner sig snyggt klädd i till vardags, skolan och jobbet ser ni här:
* Jennifer har på sig fantastiskt fina Object-tröjan "Ditte" som kommer i fina färger idag och storsäljaren "Olivia Denim New" i grått.
* Therese har på sig trendiga collegetröjan "Manjo" som kommer i dag och under har hon spetslinnet "Maxi My Lace" som blir en fin effekt, jeansen är grymma "Crush".
Fredagsfruksot på jobbet.
29 augusti 2014 09:59
  Övrigt   

Ja såhär har vi det på fredagarna här på webshoppen. Startar dagen med frukostficka och går igenom veckan som varit=)
Freeedag och soooool.
29 augusti 2014 08:51
  Outfits   

Ja en härligt solig dag har vi här i dag med skön klar höstluft, hoppas ni också har en härlig höstdag i dag runt om i landet.
Jag har varit och köpt frukostmackor här på Lasse Maja-bageriet så snart ska vi ta frukostmöte här på webshoppen (ska bara skriva klart inlägget här).
Idag kommer massa fina plagg, bla en cool collegetröja i höstens nya trendiga 3D-look där det är själva mönstret "står ut"" i tyget som blir en snygg effekt. Nu kommer även nya träningstights i omtyckta Play Brush-serien som jag redan norpat själv - sitter kanon på!!! Missa inte heller nya Object-tröjan i dag som är en perfekt "kontors-tröja" i finstickad kvalitet som sitter suveränt på.

Jag har på mig suveräna Object-byxan "Objregina", "Killer"-linne och Vila-jackan "Roselina".
Dagens påfyllning...
28 augusti 2014 14:30
  Shopping   

Idag blir det påfyllning av scarfen "Molys" och den härliga klänningen "Vanilla 2". Så var beredda här nu klockan 15.15 :)
  Föregående   Nästa