Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Idag kommer den här lyxiga och vackra klänningen!
28 februari 2018 08:50
  Shopping   

Idag kommer den här lyxiga klänningen från Vero Moda! Jag (Amanda) är riktigt sugen på den gröna, perfekt till sommaren när det narkas uteserveringar i solen ;) Supersöt omlottmodell som man kan öppna upp helt om man vill. Det blanka tyget ger ett lyxigt intryck.

Amandas scarf kommer också idag! Både Amanda och Jessica har norpat den här. Fin till håret, runt halsen eller knyta om väskan!

Den kommer även en topp från samma serie som den här klänningen idag! Riktigt fin i modellen.

Vi får fler fina klänningar i söta modeller som vi tror ni kommer tycka om!

Det kommer även en del toppar från Only!

Vi får en jäättesöt tunika från Object i söt modell. Superfin att ha barbent eller med ett par ljusa jeans till exempel.

Vi ses vid 11.00 ♡
En outfit från Amanda
27 februari 2018 11:02
  Shopping   

Här kommer en snabb vardagsoutfit från mig! Så här sprang jag runt i fredags. Jeansen tog jag för ett tag sedan. Jag älskar dem! De sitter riktigt skönt och snyggt på. Den coola slitningen nertill är riktigt trendig nu!

Skjortan kom förra veckan och är slut i några storlekar! Den kom även i blå/randig (jag är lite sugen på den också) ;). Den får ett väldigt fint fall när den är lite längre i modellen!

Godmorgon ♡
27 februari 2018 08:25
  Shopping   

Wiihoo- Idag kommer den omtyckta omlottmodellen från Only i ny style! Den kommer som synes, svart och i rosa! Vi har haft den i olika mönster och varianter och har alltid sålt slut snabbt så här får ni vara beredda klockan 11.00! Den kostar 359kr och är 60% Visokos och 40% Bomull. Superfin modell med söt rosett!

Amandas outfit nedanför kommer också idag! Kjolen är fantastiskt söt i både modell och färg. Man kan klä upp den till festen eller ha den till vardags! Här har vi en fin vardagsoutfit till våren med dagens tröja från Only. Det är söta detaljer som ger den det lilla extra. Den kommer även i svart och kostar 249 riksdaler!

Idag kommer även omlottklänningen "Vmhenna" i leoprint! Såå fint till sommaren.


Hoppas vi ses för lite shopping 11.00 ♡

Måndagsmorgon!
26 februari 2018 08:20
  Shopping   

Godmorgon! Idag lyser verkligen solen upp Göteborg! För er som inte har sol idag så hoppas vi att dagens nyheter ger er lite måndagspepp.

Klänningen Amanda har på sig här kommer från Vila och sitter fantastiskt fint på! Den sitter både löst och skönt samtidigt som man känner sig både kvinnlig och fin.

De snygga örhängena kommer även i svart! Amanda och Jessica har norpat varsitt par i bägge färgerna ;)

Amandas blus kommer även i svart. Lös och skön modell som passar bra till både jeans och kjol!

Vi får även en del blusar och toppar som vi tror att ni kommer tycka om riktigt mycket. Ha en mysig morgon och så ses vi vid 11.00 igen för lite måndagsshopping ♡
Fredagsfeeling med ny färg på Vmsophia♡
23 februari 2018 09:07
  Shopping   

Godmorgon fina mandelkunder!

Idag kan ni klicka hem denna enkla och supersnygga outfit! Tröjan har vi alla vart med och köpt hem och vi älskar detaljerna på ärmarna!

Och här får ni veeerkligen vara snabba! De superpopulära jeansen "Vmsophia" är här i svart!!! Som ni ser är de fantastiska även i denna färg.

In Wear kommer med en riktigt kvinnlig oxh fin klänning i elegant modell. Den här sitter fantastiskt fint på!

Vi får en del fina blusar som ni kommer bli så sugna på! Bland annat en söt tröja i omlottmodell som är riktigt mjuk och skön.

Vi har fått tillbaka "Objannlee Short Jacket" i grått och även en ny färg! Den kommer i marinblått. Sååå fint!

Vi ses klockan 11.00 ♡
Inspiration från Köpenhamn
22 februari 2018 14:03
  Shopping   

Här är är två favoritoutfits från Jessica och Amanda! De tog med sig sina favoritoutfits från Mandel och tog över en tvättomat som matchade klädernas färger ;)

Amandas outfit är med hennes favoritkjol från Vila i längre modell. Den är verkligen läcker att ha både i vinter och sommar!

Glittertoppen såldes snabbt slut så nu finns det endast några få kvar! Så passa på att klicka hem den här. Både Amanda och Jessica har den här gula färgen hemma.

Jessicas set är riktigt snyggt och dessa byxor har verkligen blivit populära! Blusen är lite utplockad i storlekarna så passa på att klicka hem den innan den tar slut.

Wiihoo- Leopoptrash och härliga klänningar!
22 februari 2018 08:28
  Shopping   

Goodmorgon! Idag lös solen in till oss på kontoret riktigt fint! Vi sprang snabbt in och fotade så solen lös upp dagens nyheter ;)

Jag valde ut två outfits bland mina favoriter för idag. Det första är en outfit med de nya onlpoptrash i leoprint (!!). Hur fina är inte dessa? Superfint att matcha med en vit eller svart blus till exempel. Vi fick tyvärr endast tag i 32-längd då de var riktigt populära så var snabba här!

Toppen med den söta ärmen som jag har till har superpriset 159kr. Den kommer även i ljusgrått och i en rosa fin färg!

Sen har jag en riktigt härlig outfit med den nya färgen på jackan "Silver 1" som jag tog i grått förra året. Jag har använt den riktigt flitigt både till vardags och till festligheter! Jag tycker man får en så fin siluett i den även när man har den öppen. Den kommer idag i mörkblått som ni ser här.

Den härliga klänningen kommer från Vero Moda och har priset 549kr! Den kommer även i en svart/prickig färg. Jag är riktigt sugen på den gröna här. Jag tycker att den passar riktigt bra till våren och sommarens festligheter. Jag är även sugen att ha den till vardags till ett par jeans eller barbent när vädret tillåter ;)

Vi får en blå och härlig klänning från Ichi i rak modell. Den sitter riktigt fint på och har två fickor framtill!

Vi får även lite toppar i härliga modeller som ni inte får missa!

Var beredd 11.00 då det verkligen kommer upp mycket fint idag!

Kram från Amanda ♡
Goooodmooorgon!
21 februari 2018 08:20
  Shopping   

Amanda inspirerar oss med en riktigt fräsch outfit i marint tema. Ränder fortsätter trilla in till oss på Mandel och det är så kul att se att ni tycker om det också! Den här skjortan i en längre modell är så fin i sitt fall. Amanda och Ellika funderar på att norpa varsin. Den kommer även i blå/randigt.

Och så får vi två vårfina färger på storsäljaren "Lilly 31-B" som många av oss har i svart. Dessa kommer i ljus sand och som synes! För er som inte hunnit klicka hem de svarta får en ny chans idag då det även kommit påfyllning! Här får ni verkligen passa på, ni får en superskön byxa för 349kr! Var beredda 11.00.

Det kommer en fantastiskt söt tunika från Object i vidare modell. Den är riktigt fin med ett par blå jeans till exempel.

Vi får även en del fina blusar i olika söta modeller i allt från blommigt till randigt!

Det kommer även en ny färg på regnjackan "Onltrain"!

Vi ses klockan 11.00 ♡
Randigt och en festlig jumpsuit!
20 februari 2018 08:34
  Shopping   

Goodmorgon!

Den här randiga toppen från Object kommer idag. Volangen vid ärmen som ger en fin effekt. Den känns lite grövre i materialet som gör att den känns rejäl och skön. Den kommer även i rödrandigt!

Amanda har på sig storsäljarbyxorna från Soya! De tog snabbt slut i svart och nu har vi fått vårens ljusa sandfärg. Var snabba här då de snabbt sålde slut och sitter så sköönt på.

Jessicas jumpsuit är riktigt fin i modellen och passar så fint till er som är lite kortare! Amanda var lite för lång för den här med den satt verkligen som ett smäck på Jessica som är något kortare!

Vi får en supersött set från Object som ni kommer bli kära i. Det är en topp och kjol som blir en drömkombo. Amanda är riktigt sugen på detta.

Vi får även ett par klänningar i härliga modeller. Den ena kommer från Soya och är en storfavorit bland oss! Feminin och enkel modell med lite längd. Det är en sportig rand vid sidorna som verkligen ger klänningen det där lilla extra!

Kram
Måndagmorgon ❤︎
19 februari 2018 07:41
  Butiken   

God morgon på er!
Då är det måndag och start på en ny härlig vecka.
Det kommer upp fina plagg till vårens basgarderob, härliga outfit och till de kommande jobbdagarna. Amanda har på sig klänningen "Vifi 3/4 Sleeve Dress". Jessica har på sig fina "Pcsophia Medi Mesh Skirt" och "Pcilsa 2/4 Top" som passar perfekt till både fest och en snyggare vardagsoutfit.

Det kommer även upp nya färger till Vidreamers, Viril Cardigan och Vilucy-serien.
Vi kommer också att få in en suupervacker blommig klänning från Pieces.

Missa inte dessa och fler nyheter i shoppen idag!

Vi ses klockan 11 ❤︎
  Föregående   Nästa