Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Solig vårdag...
31 mars 2013 18:05
  Övrigt   

I dag har vi haft härlig solig dag så vi cyklade ner till havet med barnen och tog en fika i vårsolen. Det blåste dock en helt del så barnen fick kämpa på i motvinden på hemvägen så nu värmer vi oss med en kopp the här hemma=)
Hoppas ni också fått lite vårsol att njuta av nu i påskhelgen, jag tycker det känns som man varit ledig jättelänge här och så har vi ytterligare en till ledig dag i morgon;P
Även om vi haft vår butik stängd i stan i lite mer än ett år nu så har jag ju ändå inte helt vant mig vid att få vara ledig på helgerna framförallt en långhleg som här då man alltid jobbade påskafton tex;P
Rekommenderas!!!
31 mars 2013 09:44
  Eva tipsar  /  Only   

På påskafton hade jag på mig dessa nya animalprintade leggingsen "Lullu" som kom in i torsdags.
De var verkligen grymt snygga på för ytan är liiite blankare vilket gör att de får en fjn lyster och printet blir tätare, plagget som man har har på sig över falller snyggt också eftersom tyget inte fastnar när leggingsen är lite blankare=)
Jag rekommenderar verkligen dessa leggingsen så om ni inte redan köpt dom så gör verkligen det - suverän modell=)
Bakom kulisserna modeplåtningen.
30 mars 2013 09:52
  Övrigt   

Här får ni en liten tjuvkik från när vi fotade vid havet till annonsen i majnumret av Damernas. Kan ni gissa vad jag säger in i kameran,,,;P
En dagens hemifrån...
29 mars 2013 16:05
  Outfits   

I dag har vi fixat och grejat här hemma och nu ska jag och sonen i väg på lite ärenden och hjälpa påskaharen på traven lite;P
Jag har på mig suveräna jeansen "Skinny Reg. Ultimate" som är en superskön basmodell, tröjan "Marilouise Waterfall" och underbara vårjackan "Raw" som det blev påfyllning på i går (igen;P), rekommenderas verkligen=)
Ha en härlig långfredag nu, vi ska iväg till kompisar på middag i kväll, får se om det kanske blir "Silky"-skjortan och "Irena"-leggingsen då kanske;P
Påsk-kampanj på webshoppen!
28 mars 2013 15:00
  Shopping   

Tjohooooo - nu kör vi en kanonkampanj på webshoppen på helt nyinkomna plagg som det blir dunderpriser på från och med i dag tom söndag 7/4 (eller så länge lagret räcket iaf;P).

Det är bla suveräna "Lala"-jeansen som jag nu fått tag på i mörkblått, underbara klänningen "Con" som nu kommer i härligt blom-mönster, skön collegetröja med stjärnor på, perfekt bascardigan och massa andra fina plagg som ni bla ser här på oss=)

Var nu snabba och shoppa loss här på webshoppen för det är verkligen superfina nya vårplagg som är med här, efter kampanjens slut så återgår plaggen till ordinarie pris igen.
Glad påsk till er alla
28 mars 2013 13:53
  Övrigt   

En riktigt Glad Påsk vill vi redan nu passa på att önska er alla fina Mandel-människor;)
En härlig långhelg med god mat och tid att umgås med nära och kära och såklart massa shopping på nätet också=)
...glöm nu inte att hålla koll på bloggen här efter tre idag också;P
Klänningar under 200 kr
28 mars 2013 13:27
  Kommande plagg  /  Only   

I april kommer det in sååå många fina sommarklänningar så jag tänkte börja med att tipsa om fyra favoriter som kostar max 200 kr:
* De två klänningarna till vänster kostar 199 kr/st, den svarta kommer i två olika varianter där den andra är med spets vid axlarna istället för som här framtill vid ringningen.
* Den översta klänningen till höger kostar 159 kr och den längst ner till höger kostar 179 kr.
Fler är beställda...
28 mars 2013 11:29
  Only   

Suveräna byxan "Olivia" från Only är en modell som vi haft i flera säsonger och den säljer alltid väldigt bra (en av Onlys absoluta storsäljare av alla deras modeller).
Nu har jag fått tag på fler svarta som synes här OCH även i snygg 7/8-längd i vitt och hallonrött som känns fräscht till våren=)
Tadaaaaa - här är tjejerna
28 mars 2013 10:25
  Outfits   

Ja i dag tycker jag verkligen att det är mycket fint som kommer in, det blir även påfyllning av flera efterlängtade plagg såsom stjärn-toppen Dora från Vero Moda som kommer i svart och en ny färg (grått med svart stjärna) som är sååå himla snygg, storsäljaren "Raw" med nitarna kommer även i dag och omtyckta "Ollay"-byxan i hallonrött och grått.

* Joline har på sig den grymt snygga randiga toppen "Cecilia Stripe", "Officiel Tank"-linnet och suveräna "Cleave 7/8 Zip".
* Therese har på sig coola tunikan "Nunaella". "Officiel Long Tank" och "New Nikoline".
Gooodmooorning...
28 mars 2013 08:22
  Outfits   

Ja i dag hoppas jag ni är shoppingsugna för nu kommer äntligen den efterlängtade randiga toppen som jag visade er här på bloggen - såååå himla fin=)
Nu kommer även jeansskjortan som jag har på mig som är med coola silvefärgade nitar där några av dom är kaxigt spetsiga som ger en snygg look. I dag kommer också en superskön långtröja/tunika i riktigt mjuk fin boucle-look i fina färger (som jag redan norpat till mig själv här), snygga leopardmönstrade leggings och den coooola toppen med halvöppen rygg som jag visade här nu i veckan=)

Jag har på mig nya jeansskjortan som ni bara inte får missa, "officiel"-linne och underbara "nanna"-byxan.

pssst... det är ju skärtorsdag i dag så jag vet att en del av er slutar kanske tidigare men ni måste hålla koll på bloggen här i eftermiddag (efter 15-snåret bör ni kika in här...;P).
  Föregående   Nästa