Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Höst-inspiration
31 oktober 2016 14:40
  Outfits   

Här visar Amanda en riktigt skön höst-oufit med suveräna parkasen som har kanoooonpriset "VmPolar" som kostar 499 kr.
Fina tröjan med snörningen är Vila-tröjan "ViCant" och snygga byxan med coated yta är "PcJust Wear Coated".
Påfyllning av fleeera storsäljare.
31 oktober 2016 13:52
  Shopping   

I dag blir det påfyllning av flera omtyckta plagg såsom tex fantastiska ViTin.tröjan som sålt slut snabbt varje gång den kommit här. Storsäljarna "NmCoda, "ViCommt Coated" både med och utan zip, "VmFlex-jeansen i alla tre färgerna och massa annat fint så håll koll nu kl 14:30.
Här har ni tjejerna.
31 oktober 2016 10:08
  Outfits   

Såå sköna plagg som kommer upp i dag så jag hoppas ni mjukat upp shoppingfingret så ni snabbt kan klicka hem plaggen när de släpps nu kl 11:00!

* Jessica har på sig superfina tröjan "VmRuffi" i nätt lagom tunn kvalitet.
* Amanda har på sig efterlängtade OnlPopTrash som nu kommer i kritstrecksrandigt med de fina zipdetaljerna. Tröjan är från Vila i heeelt fantastiskt mjuk skön kvalitet med trendig ärm som man känner sig snyggt klädd i (Charlotte har redan norpat den själv och jag funderar också på den).
Mjuka upp shoppingfingret nu!!!
31 oktober 2016 08:47
  Outfits   

Ny härlig vecka och i dag får ni vara snabba för nu kommer efterlängtade OnlPopstripe i kritstrecksrandigt i den fina marinblå färgen.
Nu kommer även snygga långskjortan i leoprint som är i samma modell som omtyckta OnlNova Lux med de höga sprunden vilket ger ett fint fall - rekommenderas verkligen.
I dag kommer även en supersnygg finstickad tröja med volangdetalj framtill som både jag och Charlotte tagit själva - rekommenderas verkligen.
Det gäller alltså att vara snabba på köpknappen i dag då det är många suveräna plagg som kommer upp här.

Jag har på mig "ViCommit Coated Zip New", "Officiel"-linnet och suveräna "OnlNova"-skjortan som kommer upp nu kl 11:00.
Favoriter på väg in...
30 oktober 2016 09:29
  Kommande plagg  /  Only   

Ja nu går vi snart in november månad och då kommer de här efterlängtade plaggen in som jag tror att många av er kommer att gilla. Det är tredje gången vi får in storsäljaren här längst ner och den var ni många som ville att vi skulle ta i igen så se till att vara snabba här i början av november när påfyllningen kommer (troligtvis runt 4-8:e november)
Fantastisk höstdag
29 oktober 2016 12:09
  Outfits   

Tänk att det är 29:e oktober och solen värmer så det är skönt att sitta och ta en kopp kaffe på balkongen. Fantastiskt härlig start på den här dagen, jag har känt mig lite småförkyld den här veckan men känner att jag är på bättringsvägen nu så ikväll ska vi till kompisar på Halloween-middag.
Softar ett tag till här i höstsolen, har på mig sköna byxan Vmcool, tisha och suveräna ponchon VmAsta som det varit påfyllning på nyligen - rekommenderas verkligen:)
Jessicas senaste Mandel-köp.
28 oktober 2016 14:27
  Shopping   

Här ser ni vad Jessica shoppat loss till sig själv här från webshoppen.
I dag tog hon omtyckta "ObjCam"-toppen som hon har på sig här, byxan är suveräna "OnlKendell Eternal" (jag har dom själv också och rekommenderar dom VERKLIGEN).
På ställningen ser ni fodrade kappan "NmClean 3/4", collegejackan "OnlVivid Zip", PcDana T-Neck Blouse", VmKara Life", ViCommit Coated New" (ett måste i garderoben nu tycker jag, favoritmodell hos oss här på Mandel). Sköna varma långa halsduken är gosiga "PcPyron" som värmer skönt i höstkylan.
Wiiiiihooeee - påfyllning idag!!!
28 oktober 2016 13:39
  Shopping   

Nu får alla ni som väntat och längtat efter fler storlekar på storsäljaren "ObjNomi" vara snabba för det blir påfyllning av den fantastiskt fina kappan nu kl 14:30.
Det blir även påfyllning av sköna långkoftan "Riva" från Vila och de suveräna fleecefodrade strumpbyxorna "Kental" som verkligen är ett måste i höstgarderoben.
Inspiration från Jessica.
28 oktober 2016 10:28
  Outfits   

Här ser ni superfina klänningen, bomberjackan och coola väskan som kommer upp i dag.
Gooodmorning...
28 oktober 2016 08:57
  Outfits   

Ja då har vi fredag igen och härlig helg väntar och kanske även semester för många av er då skolorna har höstlov näste vecka.
I dag kommer fler fina festplagg och snygga bomberjackor. Kika även på superfina väskan jag håller i här som är i cool modell som är "stel" i materialet så det är en snygg form direkt med ett stort fack invändigt med litet zipfack för nycklar odyl.

Jag har på mig favvo-outfit "OnlMariana Myrina" och "OnlKendell Eternal". Det kommer nya suuuperfina smycken från Edblad i dag där jag själv norpat hela serien med både armband, halsband och örhängen - dessa får ni bara inte missa (crown heter serien).
  Föregående   Nästa