Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
PCAMALIE SMOCK LS TOP
31 juli 2018 15:25
  Shopping   

Kajsa var snabb med att norpa blusen från Pieces! Den kommer i tre härliga färger och sitter verkligen snyggt på. Perfekt om man vill vara lite vardagsfin. Den är även snygg till lite festligare tillfällen som middagar och fester!

Jag är lite sugen på den svartblommiga...

Ni hittar blusen här!
Påfyllning på favoriter!
31 juli 2018 14:06
  Shopping   

Missa inte påfyllningen nu strax! Det blir påfyllning på de coatade byxorna "Onlroyal Royal Hw Rock Coated" och Vicommit coated New"! Även klänningen "Onlkleo" kommer i alla storlekar!
Tisdag och vaaarma temperaturer..
31 juli 2018 10:06
  Shopping   

Ja det har vart över 25 grader här i Göteborg sedan 08.00 imorse.. Tänk att man så snabbt blir bortskämd med vädret.. Jag har nästan glömt bort hur det är att frysa.. ;)

Jessica har på sig dagens klänning med fantastisk fin rygg.

Det kommer en riktigt söt blus i leoprint som min syster snabbt norpade. Jag blev också riktigt sugen på den... Hmmm antingen får jag norpa en egen eller sno hennes ;)

Den kommer en polo i mjukt och skönt material som är perfekt till sommarkvällar och hösten.

Ses vid 11.00!

Kraaam
När kommer de svala vindarna och regn?
30 juli 2018 15:26
  Shopping   

Den här sommaren har verkligen varit den varmaste på länge. Jag hade inte något regn på min semester.. När händer det annars? Det är ju på både gott och ont såklart, naturen behöver verkligen lite regn nu... Och kanske även vi? Även om man inte riktigt vågar säga det högt så hade det vart skönt med lite regn.. ;)

Till regn och lite kyligare vindar behöver man vara beredd tycker jag! Här kommer två stickade tröjor som är perfekt till sommaren och hösten. Den cremefärgade norpade jag precis innan jag gick på semester och har hunnit använda den en gång hehe..!

Den cremefärgade tröjan är från Selected femme och ni hittar den här!

Den rosa tröjan är på rean och ni hittar den här!

Godmorgon måndag!
30 juli 2018 08:58
  Shopping   

Och godmorgon till er! Idag är jag tillbaka från en härlig semester! Det är så skönt att få komma tillbaka till er och rutiner igen.. ;)

Speciellt när jag såg att det kommit in såå mycket fint! Jag blec riktigt sugen på den här blusen Jessica visar upp här. Den kommer även i svart och kostar endast 179kr!

Only kommer även med en klänning i rak modell. Den har ett riktigt härligt mönster i härliga färger. Det är verkligen en mandelklänning som ni inte får missa att ha i garderoben.

Selected Femme kommer med en långklänning i så mjukt och skönt material. Den är riktigt läcker på!

Är ni många som har kommit tillbaka från semestern än? :)

Kraam
FREDAAAG!
27 juli 2018 09:43
  Shopping   

Godmorgon vilken underbar morgon!

Vi har fått in RUTIGA POPTRASH!! Dessa är lite tunnare i materialet än de vanliga poptrash och sitter verkligen så skönt på!
Till poptrash har jag dagens nya blus som jag personligen är helt såld på med de fina färgerna. Den här kommer även i svart/blommig samt i snyggt leo-mönstrad och är sval och skön trots att den är långärmad och dressad.

Det kommer även en fin klänning i tre olika färger, svart, grön och vinröd. Den här klänningen är i en modell som man både kan ha till fest och till vardags.

Sist men inte minst kommer det en påfyllning.. vi fyller på med Pckaysa-linnet!

Trevlig Fredag och njut av helgen!
Påfyllning!
26 juli 2018 14:02
  Shopping   

Påfyllningsdax!! Vi fick äntligen tag på Pcforreal, samt efterfrågade pclondon mini shorts i natur och Officiel L/S Top i svart och vitt.

14,30 gäller det att vara snabb!
Torsdagspepp!
26 juli 2018 09:56
  Shopping   

Godmorgon på er,

Idag kommer den här vackra kortärmade blus. Den är rak och härligt ledig i modellen! Snygg att matcha till ljusa jeans eller kjol/shorts för snygg stilren kontrast nu i sommaren.

Det kommer även en superfin armyklänning som är snygg att ha som lång skjorta med linne och shorts under, eller knäppa den helt som en klänning.

Det kommer även en annan klänning i leomönster från soya och som kommer i två färgkombo.

Sist men inte minst kommer det en stickad cardigan som passar perfekt för kyligare sommarkvällar!


Soliga kramar! ☀
Soliga Onsdag!
25 juli 2018 10:07
  Shopping   

Åh vad den är ljuvlig med sina detaljer! Blusen från Vila som bara känns så där helrätt så fort man ser den och än mer när man får den på sig. Sval och fin i materialet och lite tyngd i ärmarna som ger elegant fall och stilfullt uttryck. Jag Jessica norpade den direkt efter fotograferingen och våra sommarjobbare är sugna på var sin också..

Det kommer även en annan topp som är helt fantastisk även den i sitt stilrena uttryck och svala material som känns uppklätt trots sin enkla modell.

Det kommer även ett par jeans i snygg ljusgrå tvätt samt en klänning från Object i helt underbar färgkombo och blommönster.

Vi ses 11.00

Kram och njut av dagen!
Tisdagens fina!
24 juli 2018 09:01
  Shopping   

Godmorgon våra trogna Mandlar!
Nu i dagarna har det blivit lite gråare väder och svalare vindar på västkusten men lite regn kan ju bara göra nytta och är faktiskt för en gång skull efterlängtat nu! och det bästa med lite svalare väder är att man kan plocka fram eller klicka hem lite varmare och mysiga sommarkläder ;-)


Idag får vi den här fina kjolen i skinnimitation och i en helt fantastisk modell som sitter så skönt. Pennkjols-modell med stretchig och mjuk resår i midjan samt fint knyt.
Den här gröna blusen kommer även i svart och känns sådär riktigt lyxig och fin i sin matta kvalité.

Det kommer även ett par nya mörkblå jeans från only som sitter helt underbart på och är stretchiga och följsamma.

Sist men inte minst kommer det en ny blommig klänning från pieces som ni kommer känna igen då vi sålde slut det här mönstret på nolltid när vi hade den inne som topp! Kan ni kanske gissa vilken? ;-)

Trevlig Tisdag!
  Föregående   Nästa