Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Påfyllning i dag!
30 april 2014 14:41
  Shopping   

Nu blir det påfyllning här kl 15:15 och då är det storsäljaren "Apia" i cerist och "Geena" i koral som kommer in igen. Även påfyllning av vår trotjänare "Hogan"-örhängena som är en suverän modell med kanooonpriset 39 kr. Det blir även påfyllning på fina Edblad-smycken nu också.
Bootcut-jeans från Vila
30 april 2014 13:12
  Kommande plagg  /  Vila   

Till hösten kommer dessa coooola jeansen från Vila med bootcut, ska bli kul att se om ni är många som hakar på trenden. Modellen är suverän och passformen ska vara helt grym!

OBS: korrigering av bilderna är gjord här 7/5 så nu är allt korrekt här=)
Inköpsmöte med Object.
30 april 2014 12:54
  Kommande plagg  /  Object   

I går var jag på inköpsmöte med Object och köpte in massa fint tiil hösten.
Kolla in NYA modellen på Linda Canvas-byxan som kommer med smalare ben till september månad - såååå grymt snygga verkligen!!!
Skynda skynda...
30 april 2014 10:33
  Eva tipsar   

Precis just NU finns det storlekar inne av suveräna Ajlajk-toppen "A-238" som både jag och Therese har själva - den är sååå fin (jag har den i två färger själv nu).
Sommartjejerna.
30 april 2014 10:22
  Outfits   

Ja härliga sommarplagg kommer det in nu, här ser ni tex nya superfina Vila-linnet med spetsdetaljerna som Jennifer har på sig, kanooonpris också!
* Jennifer har på sig "Mesk" och nya jeansfärgen på snygga "Funky Frigg" som också kommer idag.
* Therese har på sig snygga jeansshortsen. "Claudi" som kommer in nu i gen och fina Vila-toppen "Generis" som faller snyggt med chiffongtyget framtill.
Gooodmorning...
30 april 2014 09:03
  Outfits   

Ja i dag är det Valborgsmässoafton men här är det kyligare än det varit på senaste veckan så jag cyklade till jobbet i min Macro-jacka nu och den är en riktigt räddare dessa kyliga morgnar;P
Kolla in den här snygga skinnväskan från Object som kommer i dag i trendig cognacs-färg - rekommenderas verkligen!

I dag blir det påfyllning på Linda-shortsen i canvas som sålde slut snabbt i går (modellen är heeelt grym, jag har de svart och funderar på ytterligare en till färg nu).
Det blir även påfyllning och nya färger på storsäljaren "Perry 2", coola "Funky Frigg"-jeansen som kommer både i gråsvart och nu i en ljus denimblå (perfekt i sommar), vita "Mesella"-leggings och fjolårets storsäljare "Claudi"-shortsen i denim med spets över ena benet.

Jag har på mig suveräna "Zebra"-tunikan, "New Nikoline"-leggings och världens coolaste (;P) långkofta som är sååååå kanon "Svela".
Linda-shortsen kommer i daaag!!!
30 april 2014 08:59
  Eva tipsar   

Tjohooo: det blir påfyllning redan i dag av canvas-shortsen i svart, vitt och sand så var snabba här nu alla ni som missade dom i går då de sålde slut snabbt som blixten.
Tjohoo-påfyllning!
29 april 2014 14:29
  Shopping   

Idag blir det påfyllning på den härliga klänningen "Senta" (i svart), toppen "Apom", de supersköna byxorna "Lowa" samt "Pura"-leggingsen (i creme). Så var med här nu kl 15.15...
Examens-tider...
29 april 2014 11:28
  Eva tipsar  /  Shopping   

Ja nu är det ju verkligen present-tider med konfirmation, examen, student, Mors Dag m.m och då är ju Edblads smycken suveräna present-tips.
Här ser ni fina modellerna: "Heart/ Star Bracelet", "Star Thin" och "Square"-ringen.
Inspiration från tjejerna
29 april 2014 10:31
  Outfits   

Ja här ser ni några av dagens superfina plagg som kommer upp nu kl 11:00.
Jennifer har på sig efterlängtade "Tinny" och Therese har suveräna "Linda"-shortsen som vi verkligen rekommenderar!!!
  Föregående   Nästa