Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Fika i stan
31 januari 2015 16:44
  Ledig   

I dag var vi inne i stan och fikade i mysiga Haga. Massa folk i stan, filmfestivalen i Göteborg pågår ju några dagar till så det var trångt men vi fick tag på ett bord till slut=)

Jag inviger nya tishan "Viti" i dag som jag verkligen rekommenderar, sitter perfekt på och är snyggt genombruten.
Trendbyxan - tre stilar.
30 januari 2015 15:45
  Outfits   

Här visar Therese vårens trendiga vida byxa och tips på hur ni kan styla den:
Byxan är coola "Objiris" från Object tillsammans med snygga jeansskjortan "Jdywyre", ärmlösa spetstoppen "Onlaugusta" och sköna lurviga koftan "Perfect".
Psst: en enda kvar på rean.
30 januari 2015 14:53
  Eva tipsar   

Precis just NU finns en enda kvar av omtyckta Ajlajk-toppen "A-238" i svart s/m så nu har ni chans att norpa den för 249 kr (jag har den själv i både vitt och svart och rekommenderar den verkligen).
Påfyllning på suveräna "Bocca"!!!
30 januari 2015 14:31
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av storsäljaren "Bocca" i dessa två omtyckta modellerna så var med nu kl 15:15 och fyll på vårgarderoben med den här suveräna toppen=)
Rea-tips till sportlovet...
30 januari 2015 12:49
  Outfits   

Ja snart är det sportlov för många och det är väl verkligen en period där man går i sköna mysiga plagg så passa på nu att göra fina kap på rean av våra fina collegeplagg.
Här ser ni sköna "Onlvipse" i både hoodie (179 kr) och byxa (139 kr).
Fina Soya-hoodiesen "Prince" med stjärnorna som glittrar kostar 199 kr och sköna randiga collegebyxan "Gema" från Vila kostar 139 kr.
Vårinspiration.
30 januari 2015 12:31
  Outfits   

Här ser ni tjejerna i fina Ajlajk-topparna "A110" och "A253".
Jennifer har på sig snygga Object-byxan "Linda Canvas" till och Therese har coola Vila-jeansen "Vicrush".
Inspiration från oss...
30 januari 2015 10:07
  Outfits   

I dag kommer det in suveräna plagg både till fest och vardags.
* Jag har på mig trendiga poloklänningen "Onlmoster" som är med den trendiga polokragen och fin öppning i ryggen, jackan är suveräna "Bandit" som finns inne nu i flera fina vårfärger. Skärpet är suveräna "Enya" som finns i både cognac och svart nu.
* Jennifer har på sig nya Vila-jackan "Vifreya" som har kanonpriset 349 kr och nya Soya-toppen "Babett1".
* Therese har på sig trendiga franskoftan "Onlprimitive" som är helrätt den här säsongen så den rekommenderar vi såklart. Byxan är grymma "Objliva Canvas".
Vintrig dagens
30 januari 2015 08:31
  Outfits   

Ja nu har vi verkligen fått massa snö här i natt och det gör verkligen stor skillnad på morgonen här då vi får en mycket ljusare start på dagen och det gnistrar vackert i de snötäckta träden.

I dag kommer en ny cool modell på poloklänning med kort ärm i skön liiite lösare modell upptill så man kan markera snyggt med skärp i midjan om man vill det (ni ser den på dagensfotot här senare). Nu kommer även en fin vårjacka från Vila som har kanonpriset 349 kr, snygg randig top med den omtyckta skjortkanten nertill, suuuuuperfin cardigan med fransar nertill som verkligen är en stor trend i vår - missa den inte!!!

Jag har på mig suveräna Vila-jeansen "Vicrush", "Killer"-top och suveräna "Daisy"-koftan som värmer skönt nu.
Underbara Ajlajk...
29 januari 2015 15:55
  Outfits   

Ajlajk har så härliga plagg i sköna modeller som verkligen passar perfekt i vår och sommar...
Här visar Therese underbara spetstoppen "A254" och suveräna "Objliva Canvas"-byxan tillsammans med halsbandet "J3" och armbandet "Br022".
Påfyllning i daaaaag!!!
29 januari 2015 14:40
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av dunderstorsäljaren "Viofficiel Rollneck" som sålt snabbt som tusan här så var snabba nu kl 15:15!!!
Det blir även påfyllning av flera omtyckta modeller av fina smyckseserien "Älskad" som blir perfekt nu till Alla Hjärtans Dag.
  Föregående   Nästa