Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Vårens trender
29 januari 2015 14:26
  Eva tipsar   

Nu kan ni läsa om vårens trender här på webshoppen.
Nybeställt
29 januari 2015 13:53
  Kommande plagg  /  Pieces   

Ja nu är det ju full fokus på träning för många och jag måste passa på att tipsa om den här kommande sportbh:n som jag precis beställt in nu i färg som synes och i svart, pris 229 kr.
Vi har ju flera suveräna träningsplagg från Only Play-serien på webshoppen nu, jag själv uppdaterade min träningsgarderob nu i veckan med suveräna byxan "Onpleo" och linnena "Play Claire" och "Play Quinn".
Inspiration från tjejerna.
29 januari 2015 10:15
  Outfits   

Massa snygga toppar kommer det in i dag i både enfärgat, randigt och med print.
* Jennifer har på sig fina toppen "Jdyscottsdale" och sköna jeansen "Vicabana".
* Therese har på sig coola tishan "Emma" som nu kommer med nytt print som är perfekt tex under skinnjacka eller kavaj odyl, jeansen är suveräna "Vicommit" från Vila som vi verkligen rekommenderar. Jackan är coola "Mune" som är perfekt både inne och ute.
Brrrr så kallt...
29 januari 2015 09:43
  Outfits   

Hi hi hi det är så galet ruggigt kallt när vi tar dessa dagensbilderna till bloggen så nu när jag sitter här vid datorn och skriver inlägget så har jag på mig varm kofta ovanpå min kimonon för att få upp värmen igen;P

Ja vi startade dagen här på stan med härlig frukostbuffé med hela Mandelgänget men nu är vi alla på plats igen på jobbet och kör full fart så vi ska hinna med allt i tid så ni kan se dagens nyheter kl 11:00 som vanligt =)
Jag har på mig suveräna kimonon "Onleah", Vila-linnet "Vigyras" och favvobyxan "Vmflex".
Frukost på stan
29 januari 2015 09:36
  Övrigt   

I dag bjöd vi ut tjejerna på frukostbuffe i mysiga Haga så det blev en härlig start på dagen här=)
Sista rea-dagarna nu!!!
28 januari 2015 15:38
  Eva tipsar   

Nu plockar vi snart bort alla reaplaggen så var snabba på att shoppa loss på rean nu.
På söndag 1/2 tar vi bort reaplaggen och sedan kommer de aldrig tillbaka här på webshoppen igen så sista chansen nu alltså=)
Tjohooo - påfyllningar idag!!!
28 januari 2015 14:31
  Shopping   

Var beredd här nu klockan 15.15 för idag blir det påfyllning på suveräna byxor att fylla på garderoben med! "Olivia Denim New"," Vicila 7/8 Turn Up" och "Skinny Reg Soft Ultimate" i mellanblå och mörkblå. Det blir även påfyllning på sköna cardigan "Deanna Fringe" i creme.
Kjol - tre stilar
28 januari 2015 11:30
  Outfits   

Här ser ni dagens fina Vila-kjol "Asmin" som är en suverän bas i garderoben då den går att kombinera och variera mycket.
Jennifer har här kombinerat med "Vihilal", "Pcida" och "Celene 2".
Vårtjejerna.
28 januari 2015 09:58
  Outfits   

Ja underbara ajlajk-plagg kommer det i dag och som ni ser så blir det nya färger på storsäljaren "A110" i de fina tunna kvaliteten (jag kunde inte hålla mig nu så jag norpade den här nya ljusrosa).
Fantastiskt fina vårkappan rekommenderar jag verkligen nu också - sitter sååå snyggt på.
* Jennifer har på sig ny Ajlajk-toppen "A 271B" som kommer i tre fina färger idag.
* Therese har på sig nya sandfärgade nyansen av storsäljaren "A110"-toppen och suveräna vårkappan "Onlsidney".
Blåååååsigt värre i dag...
28 januari 2015 09:16
  Outfits   

Ha ha ha ja det var inte lätt att få till en bild här i dag då vinden envisades med att stöka till det för oss pluss att det småduggade så jag var rädd att något plagg skulle blåsa av ställningen och hamna i vattenpöl men allt gick bra med kläderna i af;P

I dag kommer den helt fantastiskt fina kappan från Only in som jag verkligen rekommenderar och sååå fina Ajlajk-plagg från vårens kollektion där det även blir nya färger på två av våra dunderstorsäljare "A 110" och suveräna "A253". Ny snygg kjol från Vila med zip baktill och skön melerad vardagsklänning/tunika som är perfekt nu den här säsongen.

Jag har på mig sköna Vila-tröjan "Vijuna" och favvojeansen "Objliva".
  Föregående   Nästa