Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
FREDAGENS
30 augusti 2019 10:01
  Shopping   

Godmorgon Godmorgon Godmorgon,
Fredag igen och veckan var borta i en blinkning.
Det har ju verkligen kommit upp så mycket fint i veckan men om det är någon som inte är helt färdig med sina fina inköp så är det ju bra att ni har dagen på er att hinna norpa fredagens nyheter... och dom är sååå himla fina såklart, vad annars ;-)

Jag och Camilla föll direkt för den här långa fina cardigan. Tänk att något så avslappnat bekvämt och skönt kan vara så fint och dressat.
Jättefin att ha till byxor som jag har här på bilden men även till kjol och strumpbyxor.. Och även klänning när man vill dressa upp lite extra. Användningsområdena för den här är många vilket gör den här till ett "icke-onödigt-köp"
Och om sambon klagar på era inköp.. använd dom ofta och säg sedan; "se så ofta jag använt den här, det var ju inget onödigt inköp då" ;-)

Idag kommer det även en fin flätvirkad tröja eller flätstickad (jag lär mig aldrig skillnaden trots att jag jobbar i branchen.. i know) men jag bjuder på det och kan lova att fin är den oavsett om den är virkad eller stickad. Ni får gärna hjälpa mig sen när ni ser den i shoppen och säga till mig om den är stickad eller virkad. Håll utkik efter en vit och orange som kommer upp 11.00.

Dessutom kommer det en ny färg på en klänning i fint grafiskt mönster..

och sist men inte minst *trumvirvel* så kommer det ett par underbara manchesterbyxor som lilla jag har varit med och valt ut. Hoppas ni gillar dessa.
Manchester är ju så inne nu och dessa är i mörkblå användbar färg, samt en modell som bara sitter så smickrande på.
och japp.. jag har tagit dessa själv. =)

Ha nu en helt fantastisk Fredag så ses vi i internet-vimlet!
Kram
Roliga grejer på gång!
29 augusti 2019 12:16
  Övrigt   

Hej alla fina Mandelkunder!

Nu söker vi 3 nya modeller som vill bli en del av vårt härliga team på Mandel!
Vi är alla olika men lika fantastiska och vackra oavsett storlek, etnicitet och ålder 👯‍♀️🌟

Vi söker:
▪️1 kvinna i ålder 20-25 år
▪️1 kvinna i ålder 30-40 år
▪️1 kvinna i ålder 50-60 år

Vi kommer ha en casting torsdagen den 12/9, här på vårt kontor i Göteborg. Är du intresserad skicka gärna ett par bilder och lite kort information om dig själv (bl.a. ålder, längd och storlek) till e-handel@mandeldesign.se

Arbetets omfattning är ca 1 heldag/vecka plus vissa kampanjfotograferingar.

Tveka inte att ansöka, och tipsa alla ni känner :)
Torsdagsfräscht!
29 augusti 2019 10:03
  Shopping   

Godmorgon alla fina kunder.. känner ni hur pulsen stiger nu när ni börjar ladda för att vara först i shoppen på 11-nyheterna? ;-)
Jag själv är en riktig sko-galen tjej och ibland när det är speciella släpp ett visst klockslag så får jag nästan ökad puls för att jag absolut vill hinna få ett par innan min storlek går åt.. men kan hända att jag är den enda som blir så här. Eller? ;-)
Här på jobbet är jag ju först med att se alla kläder och vi alla har olika storlekar så här behöver jag som tur är inte känna stress.
Förresten på tal om skor så kommer vi att ta in mer skor snart... hoppas ni som jag är några sko-tokar som kommer uppskatta detta. Superfina skor/klackar kan jag tillägga.

Men här skall ni få något att få positivt ökad puls över kl 11.00! ;-) För spana in dessa godbitar.
Tröjan är ju helt fantastisk.. så himla cool och söt samtidigt - the perfect combination. Söt med sina höstfina färger och modellen som är lite oversize i armarna blir ju så cool kombo.
Mjuk och varm är den!

och byxorna!! Så fina och så sköna. Vi alla på kontoret har provat dessa och dom sitter verkligen så fint på oss alla. En perfekt modell som sätter sig snyggt oavsett size på stuss, ben, höft/midja =)
Stretchigt material och fin ankel-längd (lätt utsvängd) med rå kant. Gissa om dessa redan ligger i min garderob... 😬🙊

Det kommer en ny brun färg på vårat populära vmava-linne och en så fantastisk fin blus i ormmönster som jag verkligen tror att ni faller pladask för.

Hoppas ni får en underbar torsdag och missa inte att kika in våra sociala medier här snart för lite extra sneak peek på dagens nyheter!

Kraam

Onsdag
28 augusti 2019 10:35
  Shopping   

Godmorgon, hoppas ni har en härlig onsdag-morgon!
Jag vaknade av åska och dunder imorse så den klarblå himlen är ett minne blått nu ;-) Men det är ju väldans mysigt med smattrande regn utanför och än är det ju inte så himla kallt så det är helt okej tycker jag! än mysigare på kvällarna när man kan tända ljus igen..

Idag kommer den här fina toppen i tre färger. Vit som synes, svart och en brun färg som är så inne nu i höst och som vi ser väldigt mycket av. Så skön i ribbstickat som gör den strechig och följsam.

Jeansen är såå sköna. ordentligt tyg som håller in och formar samtidigt som dom är stretchiga.
Det är så snyggt med den här mörka oslitna looken.

Det kommer även en randig blus som är superfin att matcha till jeansen.. och som dessutom är i höstens alla fina färger. samt en stickad tröja som ni inte får missa!

Vi ses 11.00
Njut av dagen!
Soliga härliga Dag
27 augusti 2019 09:41
  Shopping   

Tisdagen är här och bjuder på närmare 30 grader och Soool! Helt underbart.. men svårt att klä sig när man på morgonen skall klä sig för 15-16 grader och sedan klara av 30 på eftermiddagen.. Jag fick slänga med kjol och birkenstock i väskan som jag kan byta om till.

Nu tänker jag vända mig direkt till dagens nyheter.. för SE SÅ FINA!!!
Tröjan har jag varit med och valt ut så jag är extra stolt över att bära den ;-) Känns som jag nästan producerat den och att den nu kommit till försäljning.. men så är det ju inte.
Men något som stämmer är att den går att köpa idag 11.00. och det bästa av allt är att den även kommer in i SUPERFIN blå färg.
Ja ni hör ju min hajp.. Ni får bara inte missa den här håriga drömmen!

sedan vill jag även slå ett slag för dessa jeansen. Jag har länge väntat efter ett par lite kraftigare jeans i rak modell som är i "otvättad look", högre midja och ankel-längd med rå kant.. rätt många kriterier som är svåra att passa in .. Men NU har dom kommit! och jag har självklart plockat ett par. Supersköna och fina och dessutom i 99% bomull. Rekommenderar dessa till hundra!

Min v-ringade tröja är i så fin och skön modal-kvalité och kommer idag i tre fina färger! jag är så sugen på även dessa.. ja ni hör ju att det är en riktig supertisdag för mig ;-D

Sist men inte minst kommer det en stickad rosa klänning som är helt underbar!! Ni var ju flera som köpte den senaste randiga klänningen så här kommer en helfärgad.

Vi ses 11.00

Kraam och njut av dagen!
Godmorgon Måndag!
26 augusti 2019 09:02
  Shopping   

Godmorgon, då var det äntligen måndag igen och vädret är på topp. Klarblå himmel och upp till 28 grader i eftermiddag. Sensommaren är ju helt underbar!
I helgen har jag varit i Lidköping och hälsat på och även där var vädret helt fantastiskt.. så nu har jag fyllt på med sol och energi inför hela jobbveckan ;-)

Här ser ni mig och Ida i varsin fin klänning som kommer idag.
Den är i lite längre modell och helt suverän på.
Skön och sval i materialet och väldigt stilren i sin enkelhet och med de fina uppviken på ärmarna.

Det kommer även en stickad tröja i två färger - plommon och grön.. en fin dressad polo samt ett par fina "lilly"-byxor från Soya som har en tendens att sälja slut väldans fort.

Hoppas ni kommer gilla dagens nyheter och att ni får njuta av måndagsvädret på jobb-pauserna ;-)
Kraam
FREDAG!!!
23 augusti 2019 09:44
  Shopping   

Hej och Godmooorgon!!
Vi har inte slutat med bloggen!! Ni kan vara lugna.. :D Det har varit sjukdomar samt att Charlotte slutade i måndags och Camilla har varit iväg och fixat en hel del nytt och kul som ni kommer att få veta inom kort ;-) Så det har varit full rulle och vi bestämde att jag skulle hoppa bloggen några dagar för att hinna med! Men nu är vi här.. och det är redan fredag och min första jobbvecka efter semestern är snart avklarad.

I detta nu så är det några få minuter innan håkan hellström släpper sina biljetter för nästa år.. är ni några som skall gå? :D

Jaja, till dagens.
Ser ni vilken fin klänning Ida har på sig.
Den är helt fantastiskt skön och fin i sin enkelhet och i sitt mönster. Sval och skön modell som är fin att ha både till bara ben och till jeans. Kommer även i gult.

Mina jeans som ni fick se tjuvtitt på igår och har frågat en del om kommer idag.. Dom är verkligen sååå såå sköna och visst har dom snygg tvätt?!
Otroligt skön stretch som följer kroppen samtidigt som dom är ordentliga i materialet så man känner att dom kommer hålla formen. Rekommenderar verkligen dessa om du är ute efter ett par svarta.
Jag har vikt upp mina ca 1 dm vilket bara är snyggt tycker jag.. men för er som har längre ben än mig så vet ni att dom är längre. Och.. vill man så finns ju alltid möjligheten att sy upp själv eller hos skräddare för under hundralappen. ;-)

Tröjan kommer även idag och jag skall nog norpa den. Så fin modell med lätt båthals-ringning och himla mjuk och fin kvalité. Samt ett plus med de stora knapparna i ärmen som är så inne nu.

Det kommer även en topp i tre olika färgkombos från Soya concept som ni inte får missa!

Vi ses väl som vanligt 11.00
Kram och Ha en underbar fredag och helg!
Tack❣️
21 augusti 2019 08:48
  Övrigt   

Godmorgon på er!

Det är nu dags för mig att bredda mina vingar och jag gör nu min sista dag här på Mandel! Nya spännande utmaningar väntar.

Vill tacka er alla fina fantastiska kunder som har kommit med så fina komplimanger och glada kommentarer och feedback! Kommer att sakna er! 💗

Lämnar nu över till Camilla och gänget och jag vet att ni får en spännande höst att se fram emot!

Stor Kram
Charlotte
Godmorgon Måndag!
19 augusti 2019 10:00
  Shopping   

Godmorgon då var det måndag igen i vanlig ordning, hoppas ni har haft en helt underbar helg!
Idag är jag Jessica tillbaka från semestern och jag känner mig riktigt utvilad och redo för jobb! Än har jag inte hunnit gå och klämma på alla fina nyheter som jag missat när jag varit borta.. men snart så.. jag vet flera plagg som jag måste knö in i garderoben ;-)

Idag kommer den här fina stickade klänningen som ni ser på Ida. Den kommer i två färgkombinationer, den här på bild samt en som är Grå/blå.
Superfin och mjuk i kvalitén och den är i lite tunnare kvalité som både värmer när det är lite kallare men som även andas när det är varmt.
Superfin att ha både till bara ben och till jeans/strumpbyxor.

Det kommer även en fin stickad pullover som är v-ringad och som man drar ner lätt över axlarna.. superfin att ha både till finbyxorna på jobbet eller till kjol och jeans.

Det kommer även två par nya byxor.
Ett par coatade svarta som är i culottemodell och som är helt suveräna på.
Det kommer även ett par jeans med hög midja som även dessa är supersköna på. Ni är många som frågat efter högre midja och idag får ni verkligen ett par superhärliga jeans i snygg modell.

Vi ses väl i shoppen miss shoppers!
Kraam


Härliga måndag!
19 augusti 2019 09:01
  Shopping   

Godmorgon!

Ny vecka, nya fina plagg! Har ni haft en härlig helg? Själv har jag varit på Marstrand i helgen. Känns som om man förlänger ledigheten när man hittar på roligheter.

Idag kommer den här superfina klänning i blockfärger. Så fin att ha till jeans eller leggings under.

Det kommer även ett par coola coatade byxor som är utsvängda och ett par stretchiga jeans med hög midja.

Kika in här igen för att se mer inspo på dagens godingar!
  Föregående   Nästa