FREDAG!!!

23 augusti 2019 09:44
  Shopping   

Hej och Godmooorgon!!
Vi har inte slutat med bloggen!! Ni kan vara lugna.. :D Det har varit sjukdomar samt att Charlotte slutade i måndags och Camilla har varit iväg och fixat en hel del nytt och kul som ni kommer att få veta inom kort ;-) Så det har varit full rulle och vi bestämde att jag skulle hoppa bloggen några dagar för att hinna med! Men nu är vi här.. och det är redan fredag och min första jobbvecka efter semestern är snart avklarad.

I detta nu så är det några få minuter innan håkan hellström släpper sina biljetter för nästa år.. är ni några som skall gå? :D

Jaja, till dagens.
Ser ni vilken fin klänning Ida har på sig.
Den är helt fantastiskt skön och fin i sin enkelhet och i sitt mönster. Sval och skön modell som är fin att ha både till bara ben och till jeans. Kommer även i gult.

Mina jeans som ni fick se tjuvtitt på igår och har frågat en del om kommer idag.. Dom är verkligen sååå såå sköna och visst har dom snygg tvätt?!
Otroligt skön stretch som följer kroppen samtidigt som dom är ordentliga i materialet så man känner att dom kommer hålla formen. Rekommenderar verkligen dessa om du är ute efter ett par svarta.
Jag har vikt upp mina ca 1 dm vilket bara är snyggt tycker jag.. men för er som har längre ben än mig så vet ni att dom är längre. Och.. vill man så finns ju alltid möjligheten att sy upp själv eller hos skräddare för under hundralappen. ;-)

Tröjan kommer även idag och jag skall nog norpa den. Så fin modell med lätt båthals-ringning och himla mjuk och fin kvalité. Samt ett plus med de stora knapparna i ärmen som är så inne nu.

Det kommer även en topp i tre olika färgkombos från Soya concept som ni inte får missa!

Vi ses väl som vanligt 11.00
Kram och Ha en underbar fredag och helg!

Åsa

Härligt med dagens inlägg! Det är ju nästan hela grejen med Mandel;) Men det är ju det som gör Mandel så speciellt, kommunikationen ni har med oss kunder. Kram Åsa

den 23 augusti 2019 @ 10:19

Jessica

Vad kul att höra Åsa! och vilken tur att det skall fortsätta som vanligt. =D
Kram och trevlig helg till dig!

den 23 augusti 2019 @ 12:32

Anna

Härligt inlägg och skönt att ni fortsätter som vanligt :-)
Här är en som har bokat biljetter redan till Håkans konsert på Ullevi :D

den 23 augusti 2019 @ 13:21

Mia

Halleluja! Vad bra att bloggen blir kvar ♡♡♡

den 23 augusti 2019 @ 18:28

Sara

Vilken storlek har J på SLF jeansen?

den 25 augusti 2019 @ 21:06

Jessica

Anna - Vad kul att höra! och härligt med Håkan!! Nu ser man ju fram emot nästa år.. ;-) 😘

Mia - Halleluja! 😍😘

Sara - 27/32 hade jag på dem 😘

den 26 augusti 2019 @ 08:40