Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Tjejmiddag...
30 november 2012 18:31
  Övrigt   

Nu förbereder jag för fullt för kvällens tjejmiddag här hemma, Kalle och barnen är utjagade så jag kör egen favvo-musik på HÖG volym och njuter av att ha tid att fixa och greja allt för kvällen;P

Jag har ännu inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig... valet står mellan "Fino Dress" och "Agnes Dress" - bägge är två favoriter så jag har beslutsångest just nu och om en halvtimme kommer gästerna;P
Nybeställt...
30 november 2012 15:28
  Only   

Snygga collegebyxor att ha hemma är ju alltid skönt och dessa hittade jag nu från Only som kommer som synes (grått och i svart) med snygg zip på sidorna.
Priset är 299 kr och de kommer troligtvis in nästa vecka=)
Fina Soya-plagg till december...
30 november 2012 11:24
  Soya   

Här har ni lite godbitar att längta efter från Soya.
Alla fyra plagg väntas in nu i december månad och redan nästa veckan kommer en fin nätt tunika med kort ärm i tre fina färger: korall, grön och marin=)
Freeedagsfeeling...
30 november 2012 10:30
  Outfits   

Här har ni oss och soooolen skiner på oss här i dag=)
* Sofia har på sig nya underbara ponchon som vi alla är helt kära i här (både jag och Joline har redan norpat den) som kommer i dag "Casey", "Funky Wow", "Laura LS".
* Amanda har på sig cooola partyklänningen "Pulina Dress" och nya sjalen "Vylla" som kommer i dag.
* Jag har på mig "Alipa Dress", "Asi"-leggings och nya ponchon "Casey".
* Joline har på sig cooooola Object-klänningen "Fino" som det blir påfyllning på i dag (rekommenderas verkligen), "Corrie"-jackan och nya leggingsen "Odolly" som kommer upp i dag.
Pssst...
30 november 2012 10:01
  Object   

Nu blir det påfyllning på underbara "Fino Dress" från Object så var med nu ni som missade den sist;)
Godmorgon på er
30 november 2012 08:29
  Outfits   

Nu är det redan fredag och i morgon är det första december så tjohooo vi närmar oss verkligen julen och allt mysigt som hör därtill =)
I dag har vi adventsmys här och ska tända första ljuset i adventsstaken till frukostfikan här och jag tror att Sofia bakat något riktigt smarrigt=)

Jag har på mig suveräna klänningen "alipa dress" som är perfekt modell nu till alla glöggkvällar, julbord m.m så kika på den för vi har ju fått påfyllning så det ska nog finnas alla storlekar av den (än så länge i af). Leggingsen är fina "asi" och smyckena för dagen är mitt älskade halsband "star" som jag har nästan jämt, "courtney", "join leopard" och "colette".
Adventsförberedelser...
29 november 2012 21:31
  Övrigt   

Ja på söndag är det första advent så i kväll har jag fixat och piffat här hemma för att få det adventsfint;P
I morgon ska jag ha tjejmiddag här hemma och på lördag är det pepparkaksbak som gäller så det kändes lika bra att få allt klart här i dag=)
Hur har ni det där hemma, är det färdigpysslat eller gör ni det i helgen... eller skippar ni det kanske helt?
Nu blir det påfyllning...
29 november 2012 14:41
  Vila   

Nu blir det påfyllning (igen) av storsäljaren "merla"-toppen från Vila och suveräna långa baslinnet "seam long strap" som är perfekt nu under både klänning/tunika och oversizetröjor.
Det blir även påfyllning på fina Edblad-smycken som är perfekta julklappstips nu också;)
Tyck till...
29 november 2012 12:36
  Vero Moda   

Ja ni är många som efterfrågar fler tunikor/klänningar så jag letar för fullt men det mesta har ju redan levererats till oss för i december så börjar första vårkollektionen ;)
Den här tunikan hittade jag i dag från Vero Moda så nu undrar jag om ni vill ha den eller ej, var gärna med och tyck till här.
Den kommer som synes och i ceris/hallon och svart, pris 299 kr (omgående leverans).
Här har ni oss...
29 november 2012 10:16
  Outfits   

Ja i dag hoppas jag verkligen ni är snabba med fingret på köpknappen för nu kommer flera efterlängtade plagg.
* Jag har på mig den nya sköna tröjan "cross/wing 2" som kommer i dag, suveräna "nanna"-byxorna och den efterlängtade "cattie"-sjalen som ni bara inte får missa - perfekt julklappstips också.
* Joline har på sig underbara "toppy" som kommer i fyra färger till kanonpriset 179 kr, "maxi my lace"-linnet, jeansleggingsen "funky new worn" och superfina "cattie".
  Föregående   Nästa