Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Även jag shoppar loss på Mandel på semestern...
30 juni 2014 17:58
  Eva tipsar   

Hi hi hi, här ligger jag vid poolkanten på Rhodos i sköna klänningen "Louise" (korta modellen) och tänker på hur mycket jag använt den på bara den här korta tiden...
Jag tog mig en snabb kik på webshoppen och såg att även den cerisa fanns kvar i min storlek så jag la en egen snabb-order nu så även jag shoppar loss på Mandel på semestern;P
Ha en fin måndagkväll nu./ Eva
Dagens påfyllning!!!
30 juni 2014 14:28
  Shopping   

Idag blir det påfyllning av den suveräna långkoftan "Mansi" som är i en tunn fin kvalité. Den kommer i svart och vitt. Var med här nu kl. 15.15
Therese senaste köp...
30 juni 2014 12:51
  Outfits   

Här kommer en liten glimt av vad Therese köpt den senaste tiden...
Från vänster ser ni skönaste byxan "Cleavo 5P Super Stretch", söta Ajlajk-toppen "A-238", linnet "Joy Tank Top", shortsen "Mist" & "Easy" och slutligen söta kjolen "Play Smock Summer Skirt" =)
Ny jacka på ingång...
30 juni 2014 10:30
  Eva tipsar  /  Vero Moda   

Den här snygga PU-jackan från Vero Moda är på väg till oss, och väntas in inom kort. Kostar 349 kr. Håll utkik framöver!
Dagens...
30 juni 2014 09:06
  Outfits   

Måndag, ny vecka och sista dagen i juni! Är det många av er som börjar sin semester snart, tro?
Vi är i alla fall här för er, och nya plagg kommer upp som vanligt kl. 11.00 =)

*Jennifer har på sig nya toppen med söt spets baktill som heter "Onlyvonne", tillsammans med scarfen "Luric" och byxorna "Kim Loose".

*Jag (Therese) har på mig nya härliga koftan "Flint", sjalen "Luric" och härliga byxorna "Cleavo 5P Super Stretch".
En kvällens med kidsen...
29 juni 2014 15:52
  Object   

Vi har det fortsatt varmt och skönt här på Rhodos även om det blåser en hel del men det är bara skönt med tanke på hettan här ;P
Här har ni en kvällsoutfit på mig och barnen, jag har på mig nya toppen "Minna", shortsen "Bellis" och "Sniper".
Ha en fin söndag nu och hoppas ni fått lite sommarvärme till er:)
Soooooliga dagar...
28 juni 2014 17:14
  Outfits   

Ja vi njuter verkligen här på semestern, fantastiska dagar med strålande sol och gassande värme (solskyddsfaktor 50 och mycket skugga mellan baden). Sköna lata dagar och idag fick jag till ett träningspass på utomhusgymmet innan övriga familjen vaknade så det blev en skön start på dagen. Går mest i bikini på dagarna och på kvällarna är det svala klänningar som gäller, fina Vila-klänningen här hade jag på mig i gårkväll;)
Hälsning från Rhodos
27 juni 2014 18:03
  Eva tipsar   

Vi har det helt fantastiskt härligt här på Rhodos. Det är varmt som tusan så vi badar mest hela dagarna och ligger lite i solen och i skuggan för det är typ vad man orkar med. I går var det 33 grader vid åtta-snåret på kvällen när vi tog taxi till byn Lardos - hi hi hi då kan ni tänka er hur varm dagen var;)
Än finns några Easy maxi-klänningen kvar i de fina somriga printen. Modellen är heeeeelt suverän, jag har med mig både den korta och långa här på semestern:)
Ha en fin fredagkväll nu alla söta Mandel-människor.
Information...
27 juni 2014 16:17
  Övrigt   

Vi fick precis information om att posten hade problem med sitt system i torsdags eftermiddag. Det innebär att en del ordrar, inte alla, som skickades från oss i torsdags kan bli en dag sen. Enligt posten är problemet nu löst. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för detta, ni som drabbats bör ha era paket på måndag.
Kommande plagg...
27 juni 2014 15:27
  Kommande plagg   

Här får ni se en liten tjuvtitt på kommande plagg som passar perfekt för sommarträningen! En snygg löparjacka, som funkar lika bra till springturen som till och från gymmet. Knickersen är en skön modell som även passar bra som en skön byxa att slappa i där hemma =) Kommer förhoppningsvis dyka upp i nästa vecka om vi har tur.
  Föregående   Nästa