Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Dagens påfyllningar!
30 september 2015 14:02
  Shopping   

Här är dagens suveräna påfyllningar som kommer upp 14.30! "Onlpop" i ljusgrått, "Onllise" (en liten påfyllning i vissa storlekar) och kjolen "Vipen"...
Orelia...
30 september 2015 13:35
  Smycken/Accessoarer   

Här får ni se en liten tjuvkik till på några av de fina smyckena från vårt nya märke Orelia. De kommer upp idag kl. 14.30, sitt kvar så ni inte missar något =)

Se Orelia smycken >>
Premiär i daaaaaaaag!!!
30 september 2015 12:09
  Smycken/Accessoarer   

I dag är det alltså premiär för vårt nya smyckesmärke Orelia från England.
Såååå fantastiskt fina modeller, vi alla här på jobbet är helt kära i dessa nu och vill ha allt. Små fina trendiga smycken som vi verkligen rekommenderar.
I dag kl 14:30 släpper vi hela kollektionen här på webshoppen, nu kan ni kika på inspirations-filmen här där ni ser några av alla fina modellerna.
Inspiration från tjejerna.
30 september 2015 10:01
  Outfits   

I dag kommer massa fint som passar både till fest och vardags.
* Jennifer har på sig sköna stickade klänningen "ObjFay" från Object med cool stor krage som sitter fast på sidan.
* Therese har på sig coola bomberjackan i mjuk fin kvalitet med struktur i tyget som vi verkligen rekommenderar - perfekt att ha inne nu istället för kavaj/cardigan. Snygga ärmlösa polon "ViGlori" är från Vila och är med fint glittrigt tyg så den är perfekt både till fest eller snyggt till jobbet under tex kavaj.
Tjohoooo - påfyllning nu kl 11:00
30 september 2015 09:58
  Eva tipsar   

Postis var riktigt snabb nu så det blir påfyllning redan nu kl 11:00 på suveräna Edblads-produkterna som sålde slut snabbt i förrgår.
Var snabba nu här kl 11:00 när doftljusen, handtvålen och handcremen kommer upp för dessa är verkligen sååååå härliga=)
Storsäljaren Tinny i glammig look.
30 september 2015 09:08
  Outfits   

I dag kommer storsäljaren Tinny in i cool partylook med glittriga guldränder som är perfekt till höstens fester. Nu kommer även en suuuperfin bomberjacka i fin nätt modell med struktur i tyget som är perfekt att ha inne då den är i en skön mjuk kvalitet med zip framtill som sitter suveränt på.

Jag har på mig min favvokavaj "ViLown" som jag använt såååå mycket då den passar både inne och ute, har ni inte redan köpt den så säger jag bara: KÖP!!!
Byxan är suveräna "PcJust New", linnet "OnlGold" och smycken från Edblad.
Tjohooo - mjuka upp shoppingfingret nu!
29 september 2015 14:05
  Shopping   

Nu jäklar blir det kanonpåfyllning då bla den grymma dunjackan som sålde slut direkt nu i juli (!) kommer in igen (jag har den själv) så se till att vara snabba nu kl 14:30.
Det blir även påfyllning av storsäljaren "VmBlanche" i svart som jag vet att många av er går och väntar på, modellen är sååå himla fin. Nu kommer även påfyllning av suveräna byxan "PcJust New" som sålde snabbt när den kom förra veckan och sköna Vila-kjolen "Asmin som är en perfekt bas nu i höst.
Jag har fått tag på fleeeeeer!!!
29 september 2015 12:50
  Eva tipsar   

Nu har vi haft flera storsäljare på kort tid som jag jagat och nu fått tag på fler av så håll koll här närmsta dagarna så ni inte missar påfyllningen av dessa. Fina topparna "Giovanna", kjolen "OnlVigga" och skinnhandskarna "PcRonja" kommer alltså inom kort.
Inspiration från tjejerna.
29 september 2015 10:08
  Outfits   

Flera suveräna plagg kommer in i dag.
* Jennifer har på sig fina Vila-klänningen "ViSummery" med coola kavajen "JdyMelanie" med snygga zipdetaljer som bägge kommer upp i dag.
* Therese har på sig sköna overizetoppen "OnlFay" med fina små paljetter i ränderna som ger det där lilla extra.
Gooodmorning...
29 september 2015 09:20
  Outfits   

I dag skiner solen härligt så det var en skön cykeltur till jobbet här=)
Nu kommer dessa bootsen som jag har på mig här och de är i en fin skinnkvalitet med mjuk scuba-kvalitet över hälen så de sitter bra på (både jag och Charlotte har redan norpat dom själva och Jennifer går och klurar på dom också).
Jag har på mig sköna jeansen "VmFlex"-byxan, Ajlajk-toppen "A 128", halsbandet "J3" och koftan "OnlPop" som det snart blir påfyllning av igen (några få finns ännu kvar).
  Föregående   Nästa