Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Bootsen kommer idaaaag!!!
29 september 2015 07:53
  Eva tipsar   

Var med nu kl 11:00 för idag kommer bootsen som jag haft på mig och visat här på bloggen. Suverän modell i skinn som jag verkligen rekommenderar.
I går när jag var hos tandläkaren och höll på att betala så frågade tandsköterskan vart jag köpt mina snygga boots så idag sitter hennes man redo kl 11:00 för att hinna norpa ett par till henne;P
Utförsäljning nu i helgen!!!
28 september 2015 16:49
  Eva tipsar  /  Shopping   

Nu på lördag och söndag har vi höstens stora lagerrensning här i lokalerna på webshoppen.
Det är kanooonpriset på tusentals plagg från senaste säsongens rea, ni som varit med här tidigare gånger vet att det är heeeeelt galna priser på mängder av plagg så se till att komma till oss nu i helgen och shoppa loss. Lördag och söndag 3/10 & 4/10 kl 11-15 är det som gäller.
Dagens påfyllningar!
28 september 2015 13:51
  Shopping   

Idag blir det påfyllning storsäljaren "Believe Toppy" i svart och grått samt collagebyxorna "Onlfinley" i svart - Perfekta plagg att mysa i nu när det börjar bli lite kallare! Det blir även påfyllning på flera fina smycken från Edblad så var med här nu kl. 14.30.
Skynda skynda.
28 september 2015 13:01
  Eva tipsar   

Var snabba nu och se om ni har tur med er storlek på storsäljaren "Objomi"-kappan som det precis kommit in några få av.
Psst...
28 september 2015 10:59
  Shopping   

Nu kom storsäljaren "VmBlanche" i höstens trendfärg marsala - perfekt till säsongens alla fester nu.
Inspiration från oss...
28 september 2015 10:11
  Outfits   

Ja i dag kommer ju fina Edblad-serien in men såklart även flera suveräna kläder=)
* Jag har på mig sköna polon "VmFiona" som är i en härlig tunn kvalitet som är perfekt till vardags, byxan är grymma "PcJust New".
* Jennifer har på sig suuupersnygga glittrande poloklänningen "ViGlori" som sitter helt suveränt på - perfekt modell nu till höstens alla fester.
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
28 september 2015 08:47
  Eva tipsar   

I dag blir det premiäääär för Edblads heelt ljuvliga doftljus, handdtvål och handcreme som doftar sååååå härligt.
Jag har nu testat dessa produkter i ca två månader och är verkligen helnöjd med dom. Doftljusen är suveräna då de sprider en behaglig doft utan att den blir för stark.
Handtvålen har jag haft både hemma, här på jobbet och gett bort till kompisar och alla är helt överförtjusta i den här doften, ibland går jag bara och tvättar händerna för den härliga doftens skull;P Handkrämen går in härligt i huden och mjukar upp skönt, inget kladd och den är lagom tjock så den är behaglig att använda.
Var med nu kl 11:00 och fyll på hemmet med dessa härliga dofter.

Jag har på mig Object-kavajen "ObjAlice", "ViFalls"-linnet och suveräna byxan "PcJust New".
Härlig höstdag även idag.
27 september 2015 13:50
  Outfits   

Underbar solig dag även i dag och det passade ju perfekt eftersom jag startade dagen med att se på sonens fotbollsmatch utanför Götebog så stod och njöt i höstsolen i bara t-shirt.
Nu blir det en kaffe här hemma i solen och sedan lite trädgårdsfix här hemma.
Hoppas ni också får njuta av härliga höstdagar nu=)
Jag har på mig sköna Object-jeansen "ObjLiva", "Vigyras"-toppen och nya koftan "OnlPop" som är såååååå mjuk och härlig på - rekommenderas verkligen!!!
Favvo-skorna på.
26 september 2015 16:24
  Outfits   

Passade på att ta en kaffe på stan också när dottern var på sin musikal. Härlig lyx att sitta med en kaffe i solen såhär i slutet av september månad=)
Nya bootsen på såklart och med lite tur får vi in dom nästa vecka så ni kan norpa er ett par här också, en mjuk skön skinnkvalitet med "scuba"-tyg baktill så de är riktigt sköna på.
Kaffe i solen.
26 september 2015 12:17
  Outfits   

Vilken helt fantastiskt härlig höstdag vi har här i Göteborg i dag. Solen skiner från en klarblå himmel så det blir kaffe utomhus, skön start på helgen.
Strax blir det yoga för min del och sedan ska jag in till stan med dottern och ikväll ska vi hem till kompisar så en härlig lördag =)
Har på mig suveräna OnlLise-jeansen och Geena-tröjan som än finns kvar i massa fina färger, pris 179 kr.
  Föregående   Nästa