Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Poncho - hett i höst...
25 september 2015 14:49
  Outfits   

Ja poncho är verkligen ett heelt suveränt plagg nu i höst. Den här modellen "PcRichelle" har jag själv och använder den mycket då den är sååå skön att ha både inomhus och ute. Den är ju vändbar så man väljer själv om man vill ha den helt rutig eller med svart yta och rutiga kanter.
Dagens påfyllningar!
25 september 2015 13:57
  Shopping   

Tjohooo! Dagens påfyllningar blir storsäljar-jeansen "Onllise" och "Skinny Reg Soft"! Det blir även påfyllning av "Edna", örhängen och halsband i "Elkin"-serien och "Horn"-halsbandet från Edblad. Kl. 14.30 är det som gäller!
Fredagsinspiration från oss.
25 september 2015 10:33
  Outfits   

Ja i dag kommer flera sköna plagg som är perfekta nu i höst.
* Jag har på mig "JdyKicki"-cardigan som är i fin struktur så man känner sig snyggt klädd i modellen. Byxan är grymma "PcJust New" som sålde snabbt som tusan i går.
* Jennifer har på sig fina toppen "JdyLeah" i trendigt rutigt mönster (kommer även i leo).
* Therese har på sig suuuperfina omlottblusen "VmCanni" som vi verkligen rekommenderar - sitter sååååå snyggt på. Kjolen kommer också i dag och är i en mjuk skön stretchkvalitet.
Freeeeeedag.
25 september 2015 08:54
  Outfits   

Ja då har den här veckan swishat iväg och i dag är det löning för många så nu rycker det kanske lite extra i shopping nerven;P
I dag kommer en suuuperfin blus i den omtyckta omlottmodellen som sitter suveränt på. Fin cardigan med lite struktur i tyget, jeansskjorta i perfekt modell, snygg mönstrad top i tre trendiga print och en cool kort kjol.

Jag har på mig dunderstorsäljaren "ViValli" i den mörkgrå färgen som direkt blev en favorit för mig, kommer bo i den här i höst (jag tog med den hem till mig i förrgår men då norpade min mamma den så jag fick hämta en ny till mig här i dag;P).
Armbanden är från Ajlajk och halsbandet är favoriten "Horn" från Edblad.
Bootsen har jag haft på mig varje dag den här veckan för att testa kvaliteten för planen är nämligen nu att vi ska sälja dom här på webshoppen=) De är i en mjuk fin skinnkvalitet som är med cool "scuba"-kvalitet över hälen så de sitter suveränt på.
Filminspiration.
24 september 2015 14:48
  Outfits   

Ja nu går vi snart in i oktober månad som är en riktig höstmånaden så då vill man ju ha sköna plagg som värmer och som man känner sig snyggt klädd i.
Här kommer tips till er på några av våra favoriter som finns på webshoppen nu.
Mjuka upp shoppingfingret nu.
24 september 2015 13:59
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av storsäljaren "ViCama"-kappan från Vila som är heeelt fantastisk, kommer i bägge färgerna.
Det blir även påfyllning av toppen "OnlTyra" som sålde snabbt här sist (Therese har den själv här)
Grymma "PCJust wear" och Vila-byxan "ViProvide" som alltid säljer snabbt här kommer nu också så se till att vara med nu kl 14:30.
Spännande saker på gång.
24 september 2015 12:31
  Shopping   

Jag har under de senaste månaderna köpt in och testat flera av Edblads fantastiska produkter för att kolla kvaliteten m.m och är supernöjd med allt.
Vi kommer därför nu att börja sälja deras helt underbar doftljus och härliga handdukar i frotté (två olika storlekar som är såååå härliga och håller kanon efter tvätt).
Doftljusen brinner länge och kommer i dessa fina presentaskarna och ljusen är i frostat glas så de är riktigt fina att ha framme. En behaglig doft som inte blir för stark men fyller rummet härligt och de har ett riktigt bra pris också: 129 kr/st och är i storleken: 7,5 cm i diameter, höjd 9 cm. 100 % sojavax med bomullsveke. Brinntid 32 timmar.
Inspiration från tjejerna.
24 september 2015 10:24
  Outfits   

Ja i dag kommer det in flera suveräna plagg här, kolla på underbara Ajlajk-toppen som Jennifer har här tex med de fina små knapparna över ryggen och lilla Ohm-tecknet nertill.
Therese har storsäljaren "Giovanna" som nu kommer i både mönstrat och enfärgat.
Byxan är grymma "PcJust New" som vi verkligen rekommenderar - ett måste i höstgarderoben=)
Gooodmorning...
24 september 2015 09:02
  Outfits   

I dag får ni bara inte missa grymma byxan som jag har på mig här. Det är storsäljaren "PCJust"-modellen som nu är i en coated kvalitet med trendiga sömmar som ger säsongens coola look. Det är en såååå mjuk skön kvalitet så de sitter suveränt på, fickor både fram och bak och håller in perfekt i midjan så dessa rekommenderas verkligen!!!

I dag kommer även storsäljaren "Giovanna" in från Soya i både enfärgat och mönstrat så vara snabba här för den brukar ju sälja snabbt här då det är en mycket omtyckt modell.
Nu kommer även en ny top från Ajlajk som är sååå fin med små knappar över ryggen och Ohm-tecknet som en fin detalj.

Jag har på mig nya byxan "PCJust New" som kommer i dag, "OnlGold"-linnet, skjortan "OnlLavery" och smycken från Edblad.
Wiiihooeeeee - gör er redooooo!!!
23 september 2015 14:05
  Shopping   

Det blir påfyllning redan i dag av storsäljaren "ViConcrete" i svart så var supersnabba nu för den här får ni bara inte missa (både jag, Therese, Charlotte och Jennifer har redan tagit den själva).
Nu blir det även påfyllning av fantastiska "ViSpecial"-blusen so sprang iväg snabbt sist vi hade den inne (både Therese och Charlotte har den sedan i fjol).
Nu kommer även fler storlekar/färger av fina "OnlDiamond" i både den långa och korta modellen.
  Föregående   Nästa