Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
SISTA CHANSEN!!!
31 maj 2018 16:15
  Shopping   

Här är några favoriter som har sålt slut snabbt! Dessa är riktigt utplockade i storlekarna men några få returer har kommit in till oss! Här får ni vara snabba ;)

Ni hittar den första toppen här!

Ni hittar den andra toppen här!

Ni hittar den tredje toppen här!

Ni hittar kjolen här!

Soliga nyheter!
31 maj 2018 10:14
  Shopping   

Hur mycket fint kommer det idag då? :D Idag är en sån dag där vi alla här på Mandel norpat något.

Ni ser Jessica i nytt print på Vilucyblusen. Hon har matchat med dagens suuuperfina byxor.. Dessa har Amanda norpat och även Jessica är sugen. De sitter så himla skönt på och känns verkligen dressade samtidigt som de är avslappnade. Var riktigt snabba här då de kostar 299kr!

Amanda har på sig omlottklänningen från Vila. Ni fick se en liten smygkik på den i blått igår på vår instastory!

Ni ser Jessica i vår nya mockajacka! Sååååå snygg, den sitter verkligen perfekt på! Den här rekommenderar vi verkligen! Den har priset 899kr. Den passar perfekt till hösten och de lite kyligare sommarkvällarna!

Det kommer även massvis med nya trendfärger på storsäljaren "Viril L/S V.Neck Knit Top"!
Torsdag!
31 maj 2018 08:48
  Shopping   

Godmorgon!

Idag kommer den här fina blusen från vårat nya märke Selected Femme. De har så fina kläder och det kommer mer från dom här framöver. Det kommer fina kostymbyxor från Vero Moda. Ni får inte missa den snygga jackan i 100% mocka som också är från Vero Moda. Det är en klassisk bikermodell. 11.00 är det som gäller.
Dagens påfyllningar!
30 maj 2018 14:09
  Shopping   

Idag kommer dessa populära påfyllningar. Viril koftan är superskön nu att ha dessa sommarkvällar.
Även de efterfrågade Pclondon mini shorts och London shorts kommer. Var beredda 14.30.
Onsdagsshopping❀
30 maj 2018 09:56
  Shopping   

Wiiie så mycket fint det trillar in! Den här gula drömmen är fin till alla tillfällen! Den känns både dressad och avslappnad! Igår kom det här mönstret som set med shorts och topp.

Jessica har på sig favoriten "Vinaja", den kommer i fyra nya härliga färger. Till det har hon Vidreamers som också kommer i säsongens trendfärger

Vi får fler supersöta klänningar som passar till både fest och vardags. Vi tror att ni kommer bli kära i alla dagens nyheter!

Missa inte det 11.00!
Godmorgon!
30 maj 2018 08:35
  Shopping   

Vilken fin onsdag vi har här, så det blev en liten cykeltur till jobbet idag. Enligt väderleksrapporten skall det bli upp mot 30 grader, så skönt. Jag kan verkligen rekommendera den här svala sköna klänningen som kommer idag. Det kommer även fler fina sommarklänningar och den populära cardigan Vinaja i härliga färger. Vi ses igen vid 11.
Snart dags för påfyllning
29 maj 2018 13:55
  Shopping   

Missa inte påfyllningen på suveräna plagg idag! Vilucyskjortan kommer i både vitt och svart! Våra absoluta favoritjeans kommer i ljusblått i några storlekar så här får ni vars kvicka.

Vilucy kommer även som kortärmad i vitt idag!

Glöm inte att kika in 14.30 för att hinna med påfyllningen!
DAGENS KLÄNNING!
29 maj 2018 11:00
  Shopping   

Massvis med matchande set!
29 maj 2018 09:58
  Shopping   

Som vi sagt tidigare och som ni har märkt är det en stoooor trend med matchande set! Här kommer två stycken i superhärligs färger och mönster.

Det gula setet har Jessica norpat! Superhärlig gul färg med enkla ränder i mönstret. Shortsen har söta spetsdetaljer längst med benslutet som blir en fin detalj. Superfint att ha ihop eller matcha toppen med jeans och shortsen med en enkel tisha!

Amandas set kommer från Jacqueline de Yong och är såå dressat och snyggt. Det passar perfekt till både vardags och till fest. Det här är både jag (Amanda) och Charlotte sugna på! Toppen kostar 119kr och culottebyxan kostar 219kr!

Amanda har även på sig den långa cardigan från Vinaja-serien som är riktigt populär! Den är perfekt att ha som jacka nu på sommaren och cardigan när det är lite kyligare ute.

Klänningen ni såg tidigare idag kommer det lite fler bilder på senare idag så kika in igen lite senare också!


Sköna tisdag!
29 maj 2018 08:42
  Shopping   

Godmorgon!

Idag kommer två snygga set. Ett i gult med shorts och ett i mörkblått med culottebyxor :)
Vi alla här på kontoret är så sugna på dessa. Den fina klänningen med mönster är jag också lite sugen på. Så svårt att välja mellan dessa plagg. Det blir till att rensa ut igen i garderoben hemma 😉
Vi ses vid 11 igen!
  Föregående   Nästa