Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Tips på hur du knyter din scarf
5 oktober 2022 08:07
  Övrigt   

HAUK by scandinavia är ett nytt accessoarer märke med fokus på scarfs som jag nyligen lärt känna.
Här följer lite tips på hur man kan använda deras scarfs. Här är deras topp 3;

Råbandsknop
Halv Windsor
Rosett
Den enklaste knuten vi vill nämna känner många igen sedan scouttiden. En enkel råbandsknop följt av att du bär din scarf på en vinkel du tycker passar är ofta ett säkert val. Under, över. Sedan under, över igen. På detta sätt kan du bära scarfen med knuten utåt eller bakåt utan problem.

En halv Windsor är en klassiker inom slipsvärlden! Denna klassiker är med på vår lista av det enkla skälet att de klassiska knutarna är stilrena samt tidlösa. Runda scarfen runt halsen och avsluta med en ögla i mitten för garanterat resultat. Vi vet att denna knut är lite krångligare än de andra två på listan, men att spendera lite extra tid på att få accessoaren att sticka ut kan vara värt det. Dessutom är det en knut du kan använda när du knyter din slips. Två smällar med en fluga, som vi säger här på HAUK - Denna knut passar perfekt till finare tillställningar där du vill imponera lite extra. Prova att knyta din scarf med en halv Windsor på nästa after-work och se hur det går.

Nästa knut känner vi alla igen och den passar hen till vilken tillställning som helst. En klassisk rosett smygs gärna in på jobbet eller runt midsommarstången Här Valet är ditt och det finns inga rätt eller fel. Med rätt scarf är en rosett ditt vassaste vapen i arsenalen och kan användas när och var som helst. 70-talet har knackat på dörren de senaste femton åren, och moden såsom scarfs knutna i håret eller runt huvudet Grace Kelly-style Här börjar komma tillbaka inom modevärlden - Du läste det här först!

För att lägga till ytterligare en personlig prägel kan du vika scarfen i flera lager och sedan följa upp med en knut som passar, för ett enkelt men effektivt tips att lägga till en extra dimension till din outfit. En scarf är ett utmärkt sätt att tillföra färg till vardagen och du kan verkligen vara kreativ när det kommer till hur du vill bära den. Våra scarfs och twillys är inspirerade av vackra nordiska färger och mönster som kan hittas i naturen, så välj en scarf som passar till din ögonfärg eller din favoritjacka för en enkel tjuvstart.
Se mer av märket här:https://www.hittaplagget.se/4235/Accessoarer-Hauk-by-Scandinavia
  Föregående   Nästa