Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Inköpsmötet med Object...
31 januari 2013 15:38
  Kommande plagg  /  Object   

Det var som sagt sååå mycket fint från Object för hösten 2013 så här kommer mer bilder från kollektionsmötet.
På översta bilden håller jag i en superfin tunika med tunn skir kvalitet framtill och finvävt tyg över ryggen som en fin mix.
Bredvid är det en riktigt cool feminin tröja med djup "sjal"-ringning som går omlott och bara faller snyggt, den är i två olika nyanser vilket ger en cool effekt.
Alla plagg ni ser på ställningen (bilden nertill) är beställda och kommer mellan juni-september månad.
Wiiiihoeeeeee!!!
31 januari 2013 14:37
  Shopping   

Det blir på påfyllning i dag av storsäljarna "highway" och pu-jackan "houston" så var snabba nu kl 15:15 när påfyllningen kommer!!!
Saint Tropez = sista chansen i dag!
31 januari 2013 13:40
  Eva tipsar  /  Shopping   

I dag är ju sista dagen för rean på webshoppen, ikväll plockas allt bort och packas ner så plaggen kommer aldrig upp på webshoppen igen.
Det innebär att det nu är absolut sista chansen att shoppa Saint Tropez här på Mandel för vi slutar med det märket nu så passa på att ta er en sista kolla på reakategoriint på webshoppen.
Här kommer fyra Saint Tropez-tips från mig (jag har själv tunikan "Stina).

* Tunikan "Stina" kostar nu 214 kr och toppen "Linnea" bredvid kostar 184 kr.
* Fina skimrande toppen "Vanessa" kostar nu 149 kr och coola skinnjackan "Kitty" som det nu endast finns en enda kvar av kostar 999 kr så om du är en medium så rekommenderar jag dig att snabbt norpa sista exemplaret;P
Mer från kollektionsmötet med Object
31 januari 2013 13:18
  Kommande plagg  /  Object   

Object visade som sagt en superfin kollektion här i går.
Vad sägs tex om den grymt snygga höst/vinterjackan här som är helt fantastiskt skön på och värmer gott, det är dubbla lager framtill som synes här med den grå collegezipen som ger en cool effekt.
Jackan kommer i september och kostar 1199kr och jag vågar mig nog redan nu på en gissning att vi här ser en blivande storsäljare för vintern 2013;P
Snygga boyfriendjeansen är en dundermodell med lagom häng och smalare ben vilket ger en cool modell och de kommer in redan till mars månad och kostar 899 kr=)
Collegetrenden
31 januari 2013 12:16
  Eva tipsar  /  Kommande plagg  /  Only   

Den här sköna colletoppen är på väg till oss nu och kommer som synes, svart och i grått.
Det är en mjuk tunn collegekvalitet i skön liiite oversizemodell som sitter fint på, pris 299 kr.
Object-poncho för hösten...
31 januari 2013 10:11
  Kommande plagg  /  Object   

Här är en fantastiskt vacker poncho i trendig look som Object gör för hösten. Modellen är med dubbla lager som ni ser och med cooola "flikar" framtill så den faller snyggt (sitter alltså perfekt på, man blir inte orörlig som det blir ibland med poncho).
Man knäpper den med metallknapp framtill så man kan även ha den öppen, snyggt över skinnjackan eller enkelt med top under inomhus.
Jag har inte beställt den än men blev väldigt kär i den på inköpsmötet så nu undrar jag här vad ni tror om den här?
Vårsolen lyser på tjejerna i dag...
31 januari 2013 09:48
  Outfits   

Ja kolla här... solen kom och hälsade på när tjejerna skulle fotas i dag, sååå härligt=)
* Joline har på sig nya grymt coola leggingsen "Billie" som jag verkligen rekommenderar, (kommer norpa dom själv för de är suveräna nu till alla längre plagg) och tunikan "Con" som jag har i rosa.
* Therese har på sig supercoola kavaj/jackan "Ziga" från Object med fina nitar i snygg mc-modell, "Officiel"-linne, sköna "Funky Five" och halsbandet "Herdis".
Gooodmooorning...
31 januari 2013 08:39
  Outfits   

Yes, nu är det liiite ljusare här på morgonen så nu kunde även jag fotas utomhus här på dagens-bilden;p Skönt att vi går mot ljusare tider här nu, hur har ni det runt om i landet nu, några vårtecken än eller är det för tidigt?

Jag har på mig nya härliga tunikan "Con" som kommer in i dag i tre kanonfärger: rosa, turkos och svart och den har kanooonpriset 199 kr. Jag har på mig suveräna Object-leggingsne "Irena" som kommer in i mars igen och smyckena "Star", "Square"-ringarna , "Courtney"och "Join Steel"-armbandet.
Inköpsmöte med Object
30 januari 2013 15:34
  Object   

I dag har jag varit iväg på inköpsmöte med Object och sett masa fint för hösten med leverans från juni-augusti månad.
Fantastiskt fin kollektion med flera plagg som jag blev heeelt kär i och jag hoppas ni kommer gilla den lika mycket som jag=)
Jag har tagit in alla plagg ni ser här men jag är lite tveksam till den mönstrade långkoftan som säljaren har på sig som kostar 799 kr, vad tycker ni om den? Koftan är fantastiskt välgjord så man förstår att den kostar lite mer och jag undrar nu om ni skulle köpa den eller ej.
Påfyllningar...
30 januari 2013 14:36
  Shopping   

Det blir påfyllning på de suveräna spetslinnena "Love love lace" och "Maxi my lace" som finns i flera härliga färger!!! Kl. 15:15 är det som gäller...
  Föregående   Nästa