Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Tanjas helgoutfit!
31 januari 2018 11:11
  Butiken   

Gråa dagar kräver mer färg tycker jag :)

I helgen kombinerar jag mina favoritjeans med den vackra blusen från ONLY,
fuskpäls och ett par ljusa klackar till det!
Lite vår men ändå för att klara kylan när det nalkas middag på stan ❤︎

Jeansen
Blusen
Jackan
Väskan


Happy LUNCHshopping!
Sååå mycket fint idag!
31 januari 2018 08:28
  Shopping   

Här ser ni Jessica i den snygga vårkappan från Vila! Den känns rejäl i tyget så man kan ha den från tidig vår till sensommar. Den kommer även i en mörkblå färg som är snygg till allt!

Amandas klänning är såååå söt! Det är som en längre skjorta med knyte i midjan. Nu när det fortfarande är kallt ute så är det helrätt att ha ett par jeans under.

Vi får ett par läckra byxor med guldknappar upp till som fin detalj. De är i lite marin stil! De kommer vara riktigt coola att ha nu.

Det kommer en jättebra baskjol i vidare modell som man kan ha året runt utan problem.

Idag har vi även en hel del blusar som kommer upp i olika modeller!

Vi ses 11.00!
Reatips!
30 januari 2018 14:23
  Shopping   

Här kommer lite reatips på en supersöt topp från Vero Moda! Den kostar 99kr och finns i tre härliga färger. Snygg att ha till en högre kjol eller ett par jeans! För att få en mer dressad look är det jättefint att matcha med ett par kostymbyxor och kavaj!

Beställ nu innan 15.00 så får du förhoppningsvis hem den till imorgon :)

Kram
Goodmorgon!
30 januari 2018 09:05
  Shopping   

Goodmorogn! Idag skiner solen och vi märker att våren är påväg.. Vi går mot ljusare tider och även ljusare färger på våra kläder!

Jessicas jeans kommer idag och sitter som ett smäck på! De sitter väldigt mjukt och skönt, Amanda och Jessica har norpat varsitt par här.

Även de söta topparna kommer idag och är från Onlnova Lux-serien. Ni kan klicka hem toppen för 159kr! Den kommer i flera olika prints som vi tror att ni kommer tycka om riktigt mycket.

Vi får en klänning i rak modell med snygga detaljer. Den har ett sött knyte baktill som ger en fin effekt på modellen.

Amanda har på sig "Onltahoe-jackan" som finns inne i blått! Perfekt att ha till våren för en fräsch och sportig look.
Klicka hem randigt!
29 januari 2018 14:30
  Shopping   

Det går inte att missa att det är randigt som gäller nu! Det är ränder i alla dess färger och former. Vi älskar det! Vi skickade med Josefin och Ellika våra randiga favoriter för att ge er extra inspiration gällande modet.

På första bilden ser ni "OBJBEA 3/4 DRESS" i söt modell. Det finaste på den här är verkligen den utsvängda ärmen! Det är lite småribbat material som gör att den känns ordentlig i tyget.

Den kortärmade toppen "VITINNY METALLIC T-SHIRT" är fräsch att ha till ett par jeans nu till våren.

Sen har vi den glittriga tröjan "SIBI" som snabbt sålde slut i mörkblått! Att få ha på sig glitter till vardags är ju såå härligt! Vi alla har norpat minst ett glittrigt plagg här på Mandel ;)

Sen har vi den randiga blusen "VILINETTA 3/4 SLEEVE TOP" som några av er kunder klickar hem varje dag! Det är så fint att blanda vågräta och lodräta linjer som här. Det är lite marin stil på det som gör att vi tycker om det lite extra mycket.

Vi kunde inte låta bli att ta med den eleganta och kvinnliga klänningen "CILLE DRESS" från Soft Rebels. Superfin med ett par enkla örhängen både till arbetet och till vardags.

Skjortan med knyte "VMNICKY L/S TIE TOP" är jättesöt till en högre kjol eller ett par jeans till exempel. Eller om man vill ha den under en stickad tröja som ni ser på bilden bredvid.

Ni ser även "ONLAYA 7/8 V-NECK PULLOVER" som vi tipsat om tidigare. Och som sagt, såå snygg till ett par ljusare jeans!!

Ni ser "PCRINE 3/4 SLEEVE TOP", en superfin bastopp som snabbt sålt slut här. Det finns några få kvar nu så var snabba.

Jeansen är fantastiska "VICOMMIT RW 7/8 5P STRAIGHT JEANS"!

Hoppas att ni fick inspiration för att få igång måndagsshoppingen och måndagspeppen! Kram från oss!
Drömkjol från Object!
29 januari 2018 09:20
  Shopping   

Goodmorgon! Denna måndagsmorgon får vi upp riktigt härliga kläder i härliga färger och mönster!

Ja den här trendiga kjolen har vi visat er tidigare och fler av er har mejlat och frågat om när den kommer.. Nu äntligen kan ni snart shoppa den! Den passar superfint med dagens bastopp som Amanda har på sig här! Man kan även klä upp den med en söt blus eller skjorta.

Vi får en klänning från Minimum i den finaste blå färgen.. Vi längtar till sommar och barbenta ben när vi tittar på den.. Ni kommer bli lika förälskade som vi i denna modell. Det är 100% Curpo så den känns extra lyxig.

Vi får en jättesöt klänning från Jacqueline de Yong! Den är enkel i modellen med ett knyte i midjan som ger den en snygg passform. Den kommer i tre färger och kostar 199kr!
Vi önskar er en fin helg med inspiration!
26 januari 2018 15:41
  Shopping   

Här ser ni Jessica i "ONLAYA 7/8 V-NECK PULLOVER". Effekten blir riktigt fin när det randiga följer V-ringningen! Det ger en feminin och elegant look. Vi tycker att den passar jättefint ihop med ett par blå jeans för att få en vårig look! Välj gärna en ljusare tvätt för att få lite ljus i outfiten. Tips på jeans är dessa: "VICOMMIT RW 7/8 5P STRAIGHT JEANS". Vi älskar både färgen och modellen.

Hoppas ni får en fin helg och njuter av fredagsshoppingen ♡
Fredag och Only levererar med fina prints!
26 januari 2018 09:26
  Shopping   

Goodmorgon! Det är dags att få fredagskänslan på topp! Vi har sparat detta fina print till idag så vi får lite extra pepp.

Det är Onlnova Lux-serien som har börjat trilla in med vårens mönster och färger! Här har vi ett av våra favoritprints. Det är så sött med de små blommorna mot den mörkare bakgrunden. Som ni vet sitter byxorna fantastiskt bra och skönt på! Toppen kostar 159kr och byxan har superpriset 179kr!!!

Vi får en omlottklänning i söt modell som kommer vara fin året runt. Den är snygg att ha både barbent och med strumpbyxor nu när det är lite kallare!

Vi får vårens rosa färg i Vichassatröjan som är riktigt poppis! Det är så fint att ha den över en klänning eller tunika.

Det kommer även ett par läckra jeans med hög midja från Vila! De sitter såå skönt på, så Amanda kunde inte låta bli att shoppa hem dessa. De är hellånga och lite mörkare i färgen!

Kika in klockan 11.00 för att se mer av vad som kommer denna härliga fredag!
Den fantastiskt vackra klänningen från Pieces
25 januari 2018 14:35
  Shopping   

Vår vackra Josefin gjorde oss alla lite småsugna på varsin Pcodinaklänning när hon kom tillbaka från inspirationsfotningen med Ellika! Vi har verkligen fastnat för den här modellen på klänning. Så festlig samtidigt som den blir fin i vardagen!

Den är mjuk och lite lösare i modellen så den sitter skön på! Den här rekommenderar vi verkligen.

Kram från oss
Wiie- Ny färg på vår allas favorit!!!
25 januari 2018 09:25
  Shopping   

Godmorgon! Ja som ni vet så har vårens kläder börjat trilla in till oss. Den här gröna färgen har vi fått en del av och det fortsätter komma! Och såå glada vi blev när vi såg att Tanja beställt hem Onlpoptrash i den färgen!

Här får ni vara lite extra kvicka på shoppingknappen, de här är ju ett måste i vårgarderoben! Vi älskar dem, de är snygga till vitt, svart, rosa, mörkblått m.m. Var redo 11.00 för det kommer vi vara ;)

Amandas blus kommer från Soya och kommer även i grönt. Den sitter jätteskönt och löst samtidigt som den ger en kvinnlig siluette.

Jessicas chinos är drömsköna! De är lite tajtare i upptill och lösare nertill så de sitter som ett smäck på! De kommer även i mörkblått som Jessica redan har norpat.

Blusen med knyte framtill har vi visat er innan här på bloggen! Den är verkligen supersöt till allt från jeans, kjol och så chinos såklart!

Vi kommer även få upp lite mer blusar idag i snygga modeller som ni kommer bli riktigt shoppingsugna på!! Vi får även upp en klänning från Soya i lös modell.
  Föregående   Nästa