Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Ha en underbar nyårsafton!
31 december 2010 17:44
  Outfits   

Nu åker vi till kompisar för att fira in det nya året =D
Hoppas ni får en härlig nyårsafton med massa bubbel, god mat och härliga människor. Och till alla som måste jobba i dag så hoppas jag att ni kan fira lite också med något litet extra på rasten odyl ;P

Jag har på mig klänningen "nuala" och leggingsen "jeannie" och massa massa smycken från Mandel, Prickig Katt, Grönbergs Interiör och Indiska ;)
Veckans fråga...
30 december 2010 20:53
  Shopping   

...-"när börjar rean" har nu äntligen fått ett svar som många av er som prenumererar på vårat nyhetsbrev säkert märkt ;)
Ja på nyårsdagen kl.15:00 smäller det alltså till för då startar vår stora rea på webshoppen och på måndag kl 11:00 startar den i butiken i stan =D
Ni som undrat om det blir mycket på rean kan jag väl säga som så att det i år är 7538 stycken plagg (bara på webshoppen) som hamnar på rean så det finns en hel del godbitar att välja på ;P
Som vanligt är det endast senaste säsongernas plagg som vi rear ut så ingen gammal skåpmat kommer att plockas fram här inte.
En dagens...
30 december 2010 15:01
  Outfits   

Emmelie har på sig favvo byxorna "Gli" som kommer in i vår igen, "Officiel Long Tank" och jeansjackan "Sanal Denim Jacket" som känns sååå rätt till våren;P
Vi på Mandel vill passa på att önska alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
Silje cardigan är häääär!!!
30 december 2010 11:38
  Vila   

Nu har äntligen "silje" kommit in igen och nu även i svart så var snabba alla ni som missade den sist =) Kanonpris 299 kr passar julklappsplånboken bra nu också ... ;P
Jullovs-mys...
30 december 2010 10:11
  Övrigt   

Härliga juldagar har vi haft den här veckan med både utomhusaktiviteter med pulka och skidor (och då talar vi om att "gå" med skidor för barnen ;P). Mysiga dagar med spel, pyssel och pusslande så det har varit sköna lediga dagar den här veckan verkligen =)
Nu ska vi göra oss klara här för snart kommer barnens kompis över och ev. blir det bio i eftermidag.
I dag kommer äntligen VILA-koftan "silje" in igen och nu även i svart så var snabba alla ni som missat den tidigare, den är kanooooon (jag har den själv).
En "kvällens" istället...
29 december 2010 21:19
  Outfits   

Nu har vi varit på kalas för Kalles mormor som fyllde 90 så nu är man sprängfylld med god mat, och massa massa kakor ;P
Jag invigde min svarta "whisper"-tunika tillsammans med "storm"-leggingsen och smyckena "vera" och "nups".
Nybeställt...
29 december 2010 11:43
  Shopping   

Nu har jag precis beställt in lite nya fina plagg för omgående leverans här...
Kavaj/vårjackan kostar 399 kr
Sjalen kostar 129 kr
Jeanskjolen kostar 279 kr
Ringen kostar 99 kr
En dagens på Emmelie...
29 december 2010 10:29
  Outfits   

Här kommer en dagens från webshopen. Idag lär det bli tokshopping då både kjolen och nya harems byxorna kommer in tillsammans med massa annat snyggt, så var med på webshopen när dagens nyheter läggs upp.
Emmelie har på sig "Peace"-tishan och förra vårens storsäljare "Lala Jeans" som kommer in igen idag.
Den kommer i daaaaag!!!
29 december 2010 09:12
  Ichi   

I dag smäller det... nu kom precis allt in som jag kunnat få tag på av Ichi-kjolen (5 kartonger) så var nu snabba som tusan när den komme upp här kl 11 =)
Svart fanns det inte kvar så många av så det är mest av den fina ljusa army-färgade som kommer vilket känns helrätt nu i vår också.
Jag önskar er alla lycka till här i dag med shoppingen, jag vet att ni är så många som väntat på kjolen så jag hoppas ni ska lyckas få tag på den här till er ;)
Kolla vad som kommit!!!
28 december 2010 19:10
  Only   

Wiiiiihooo, perfekt som en liten sen julklapp så kom nu äntligen den nya modellen på baggy jeans i vårens supercoola haremsmodell från ONLY!!!
De är bara såååå grymma på i en tunn skön denimkvalitet så man kan ha dom hela våren och in på sommaren också =)
De fotas i morgon så var snabba här runt 11-snåret.
  Föregående   Nästa