Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
En kjol- Tre stilar!
29 september 2017 13:35
  Shopping   

Ni har väl inte missat den fantastiska kjolen "Vmpleta HW Calf Skirt"?

Ja idag har vi lite extra härliga inspirationsbilder då Josefin och vår fotograf Ellika vart på semester i Sicilien! Josefin blev så kär i den röda kjolen att hon norpade den och hade på sig den till restaurangbesöket efter fotograferingen ;)

På de första bilderna ser ni en festlig outfit som passar perfekt till festen eller restaurangbesöket! den röda färgen är sååå härlig. Den passar så fint till toppen vi matchat till!

Den andra outfiten är lika fin den! Passar också till de flesta tillfällen och utflykter tycker vi! Det är en riktigt ljus och fräsch outfit som vi alla tycker supermycket om.

Den snygga toppen hittar ni här!

Den sista outfiten är lite mer casual och sitter skönt! det är så fint med grått och grönt ihop. Linnet sitter lite lösare på och gör sig även snyggt med ett par jeans.

Feeestfredag!
29 september 2017 08:26
  Shopping   

Goodmorgon! Det är fredag och vi tyckte att det var dags för ett riktigt festligt tema på dagens nyheter!

Amanda och Jessica har på sig några av höstens finaste festblåsor..

På de första bilderna har Amanda på sig en storfavorit från förra året! Känner ni igen den? Den tog snabbt slut även när det kom påfyllning! Snygg längd med fin spets som gör den till en feminin och trendig modell.

Jessicas klänning är i nätt modell med halvpolo som ger klänningen det lilla extra! Glittret gör att man känner sig festligt snygg!

På de två sista bilderna har Jessica en så lyxig och fin klänning. Den sitter som ett smäck på och modellen gör att man känner sig riktigt snygg!

Amandas klänning här är sååå elegant och fin. Slitsen på ena sidan ger en så fin effekt! Det är en perfekt nyårsklänning om inte annat ;)

Vi kommer även lyfta upp lite fler klänningar som vi tycker är perfekta till höst-och vinterns alla festligheter!
Bär glitter till vardagen!
28 september 2017 08:57
  Shopping   

Ja nu är det verkligen mode att glittra till vardagen! Både Amanda och Jessica har på sig dagens glittertopp från Vila. Det är så kul att piffa till vardagen lite extra. Så hoppa på trenden att ta med festoutfiten till jobbet till exempel ;) Toppen gör sig även väldigt fin och festlig till kjol!

Vi får även upp ett par söta klänningar idag. Den ena är i fin omlottmodell med volangdetaljer. Den kommer i en röd fin färg och svart!

Den andra klänningen är nättare i modellen och har volangdetaljer vid är ärmarna :)

Kika in vid 11 för att se mer av dagens nyheter!
Charlotte tipsar!
27 september 2017 14:33
  Outfits   

Höstens färg som vi inte vill vara utan!

Idag vill jag tipsa om den fantastiskt fina färgen som kommit för hösten. Vila har valt att kalla den för Fig och Renaissance Rose i sin kollektion. Kul att piffa upp det svarta man har hemma med den här ljuvliga nyansen. Jag norpade ponchon direkt som kom idag, så snygg att ha nu när det inte är så kallt men även senare att ha över fina kappan Objnori som ni hjälpte mig att välja :)

Jag köpte även tröjan och blusen här :) Jag funderar även på klänningen men kanske ska avvakta lite ;)...Kul med lite färg i höstgarderoben.

Önskar er alla fina Mandlar en fortsatt härlig dag!

Kram Charlotte
Godmorgon fina onsdag!
27 september 2017 08:18
  Shopping   

Som ni ser kommer den efterlängtade blusen i Vimagnolia-serien. Vi har sneakpeekat om den tidigare och har blivit riktigt efterfrågad! Den sitter riktigt fint på och passar till alla tillfällen.

Jessica har på sig vår fina cardigan från Viril-serien som kommer idag. Den känns så mjuk och skön i kvalitén. Den kommer som synes, mörkblått och svart!

Vi får en blus i söt modell med trendig volangärm. Den här tror vi att ni kommer tycka om riktigt mycket!

Sist men absolut inte minst får vi en ny färg på storsäljaren "Viheleni". Den kommer i vinrött idag :)
Jessica Tipsar!
26 september 2017 13:31
  Shopping   

Hej fina mandlar,

Jag vill tipsa om en så enkel outfit som man ändå känner sig så bekväm och fin i.

Fina skinnkjolen som jag älskar materialet på! Snygg att ha till en vanlig bas-tischa för att få en avslappnad look. Självklart kunde jag inte motstå den stickade polon som kom idag, här valde jag storlek L för att jag vill ha den mer oversized och ha extra mycket att gosa in mig i nu när kylan snart är här.

Ni hittar kjolen HÄR

Tishan HÄR

Stickade tröjan HÄR


Kram J
Hösten fortsätter trilla in!
26 september 2017 08:13
  Shopping   

Godmorgon! Idag får vi in en riktigt fin blandning av plagg.

Blusen med de fina volangerna är från Vila och sitter riktigt skönt på! Snygg till både kjol och byxor.

Tröjan som Jessica har på sig är sååå mjuk och skön! Jessica var snabb med att norpa en här. Hon har matchat den med både byxor och kjol- det blev så fint!

Den röda stickade tröjan som Amanda tipsade om i fredags dyker också upp idag!

Vi får även tillbaka sköna "Seam Long Legging" från Vila!

Höstkappan i tre härliga färger!
25 september 2017 14:24
  Shopping   

Höstkappan som finns i tre underbara färger får inte missas.. Klassisk och snygg modell med knyte i midjan. Snygg och skön passform. Det är kappan som passar till allt :)

Ni hittar kappan häär!

Godmorgon måndag!
25 september 2017 08:41
  Shopping   

Och godmorgon till er med! :)

De röda tonerna fortsätter trilla in här hos oss och vi får inte nog! Toppen Amanda har på sig är fantastiskt mjuk och fin i kvalitén. Den sitter riktigt skönt på. Vi är kära i den söta modellen.. Den kommer även i en fin mörkblå färg!

Jessica har på sig blusen från Object. Superfin knytdetalj framtill som man kan ta bort eller knyta om som man vill! Snygg till både byxor och kjol.

Sist men inte minst får vi även en ny färg på vår stickade favorit- "Vichassa"!

Ha en fortsatt fin start på denna måndag! ♡
Amanda tipsar!
22 september 2017 14:16
  Shopping   

Heeej på er! Idag har jag på mig de sköna jeansen från Object som jag inte kunde låta bli att norpa igår.. Till det har jag en superskön stickad tröja som kommer upp nästa vecka!

Jeansen är såå sköna.. Jag har sett Jessica haft på sig dem flera gånger till kontoret och blivit lika sugen själv varje gång. Nu kunde jag inte hålla mig längre! Men så nöjd jag är, de sitter såå skönt på. Rekommenderar verkligen dessa!

Tröjan är lite tunnare och är även liite kortare i modellen. Tycker att färgen är så fin på den med.

Det här är en höstoutfit som jag absolut kommer använda en hel del :)

Ha en superfin helg nu!
  Föregående   Nästa