Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Finally Friday!
31 augusti 2018 09:15
  Shopping   

Godmorgon,

Äntligen är fredagen här och som vi sett fram emot just den här dagen och få presentera vad som kommer upp dagen till ära!

Snyggaste Teddy-kappan i härlig modell kommer idag och vi alla är så sugna på den här! Amanda och Jessica har provat den varje dag sedan den kom in och skall nog ta varsin!
Jessicas rutiga byxor sitter så fint och skönt på med härlig stretch och man känner sig verkligen kvinnlig och dressad i dom! Jessicas topp kommer även i vinrött och är så stilren med knytdetaljen.

Amandas fina v-ringade tröja kommer även i svart. Den sitter väldigt fint på och är ordentlig och fin i materialet. Tryckknappar framtill som ger en fin look.

Det kommer även en omlott-blus i liknande modell som jessicas tröja, samt en fin dressad klänning i stretchigt material som vi tror att ni kommer att gilla.

Trevlig Fredag och helg önskar vi Er!
Torsdagspepp!
30 augusti 2018 08:50
  Shopping   

Godmorgon,

Idag kommer så mycket färgglatt och fint till hösten!
Ni ser Amanda i ett fint blom-set som är i mjuk och fin kvalité. Snyggt att ha ihop eller bryta av med jeans/finbyxor till toppen och någon enfärgat snygg topp till byxorna.
Härliga pälskappan kommer även idag och är i fin mellanlängd.

Jessicas fina halvpolo tröja med fina axelpuff-detaljer kommer även i stark orange som livar upp den mörka höstgarderoben.

Det kommer även nya färger på sköna "onlkleo" klänningen samt fina "felicity" blusen från Soya.

Ha en fin Torsdag!
Onsdag!
29 augusti 2018 09:47
  Shopping   

Här ser ni dagens fina kjol som Amanda matchat med den superfina blusen med pärlor på sidan. Jessica har också på sig samma blus fast i vitt. Till det har hon de sköna tightsen i snyggt rutigt mönster. Jackan Jdyerica har vi inne sen tidigare men kommer nu i den här mörkblå och en grön nyans. Den populära tröja Onlelcos kommer även i två snygga print.

Var redo här kl 11!
Lill-lördag!
29 augusti 2018 09:02
  Shopping   

Godmorgon!

Idag kommer den här fina kjolen som jag är helt förälskad i. Det finns även en topp som man kan matcha som ett helset. Fina Onlelcos tröjan kommer i två nya print. Nu börjar det även trilla in lite höstjackor som är väldigt populära.

Vi ses!
Tisdagens påfyllningar!
28 augusti 2018 13:54
  Shopping   

Idag kommer de superfina påfyllningar. Kommer ni ihåg den fina fuskpälskappan från Vila. Äntligen har vi fått in den igen. Efterlängtade byxorna Vmvictoria i svart samt klänningen Marrit 3 och goströjan Ines. 14.30 är det som gäller!
Vi är kära!
28 augusti 2018 10:03
  Shopping   

Ja vi på Mandel har verkligen blivit kära i den här blusen från Selected Femme. Så lyxig och sitter som ett smäck på! Extra fin blir den med en kjol eller kostymbyxor.

Jessica har på sig snygga Vitinny som vi vet att alla älskar! Perfekt modell som sitter smickrande på. Den kommer i flera fina prints idag.

Det kommer en dressad kappa i tre snygga färger. Den har knyt i midjan som ger en feminin och snygg siluett.

Vi får en hel del mer som ni inte får missa! Bland annat en klänning och blus i populära modeller!
Fina tisdag!
28 augusti 2018 09:12
  Shopping   

Godmorgon på er!

Idag kommer den här fina toppen jag har på mig. Tycker det är så snyggt med draperingen framtill. Det kommer även snygga mönster på den populära Vitinny klänningen som är så snygga nu i höst. Ni ser ett bl.a som jag visar Jessica här. Det kommer även en fin kappa och blus.

Dagens påfyllningar!
27 augusti 2018 14:08
  Shopping   

Äntligen har Vmmaya pant med panel kommit som påfyllning idag!!!! Sköna tröjan Jdydaisy som är snygg att ha till jeans eller över en klänning rekommenderar vi verkligen. Viril koftan är en suverän bascardigan i mjuk och skön kvalitet. Snygga Slfdamina klänningen kommer också i cerise nu på påfyllningen.

14.30 är de som gäller som vanligt!
Nu är vi igång!
27 augusti 2018 09:40
  Shopping   

Nu är vi igång med med den här veckan och kickar igång med superfina nyheter!

Jessica har på sig storsäljaren Vilucy som kommer i flera olika prints idag! Det är ingen nyhet att det är kul med färg och mönster när hösten kommer..

Kappan kommer från Vilucy och kommer även i svart! Perfekt trendig modell som är snygg till allt från jeans till klänning.

De coatade leggingsen kommer också idag, dessa är sååå sköna och snygga på!

Det kommer även ett par dressade byxor i vid modell, även de kommer vara snygga ihop med Vilucy!

Vi får en jättefin stickad tröja i två härliga färger. Det är helrätt med stickat till en dressas outfit nu.

Vi får en topp i sött print för endast 99kr!

Var redo 11.00!

Kraaam
Måndag!
27 augusti 2018 09:18
  Shopping   

Godmorgon alla fina!

Som ni vet så älskar jag ju blusen Vilucy. Tycker det är en superfin blus som man kan använda till allt och känna sig snyggt klädd i. Idag kommer den här i härliga fina höstprint, dessa är så fina. Leoprintet är ju väldigt trendigt just nu och kommer komma i flera olika plagg här framöver. Det kommer även en superfin jacka från Ichi och lite byxor och toppar.

Jag har på mig Vilucy ls shirt och Onlpoptrash Frill.

  Föregående   Nästa